1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

ooo dun aksam girmedim ancak firsat buldum girebilmek icin burasi basini almis gidiyoooorr.
ben dunku elmamdan sonra
-2servis kasigi pilav
-1,5 kepce corba
-1,5 servis kasigi guvec
-salata

baskada birsey yemedim bol bol su ictim kucuk bardakta sekersiz cay ictim.
bugunde dunku yediklerimin olcusunden sasmadim ama ara ogun olan elmamida yemedim, cunku canim istemiyor acayip bir tokluk hissim var suan.
bakalim ben kilo verebilecekmiyim ???

Kızlar akşam sadece çorba içip salata yiyeceğim başka birşey yok

canim diyetisyenim mutlaka sadece corba iceceksen yanina sadece 1 dilim kahverengi ekmek yemen gerekiyormus dedi,
hem daha cok tutar, hem metabolizman hizlanir hemde bagirsaklarin icin yaninda ekmek yemen gerekiyormus(ama sadece 1 dilim ona gore)

canim diyetisyenim mutlaka sadece corba iceceksen yanina sadece 1 dilim kahverengi ekmek yemen gerekiyormus dedi,
hem daha cok tutar, hem metabolizman hizlanir hemde bagirsaklarin icin yaninda ekmek yemen gerekiyormus(ama sadece 1 dilim ona gore)

ama ben öğlen patates kızartması köfte yedim

kaç kilosun cnm sen

ama ben öğlen patates kızartması köfte yedim

iyimis ben oglen sadece corba ve 1 dilim ekmek yiyorum ondan
sonra acikmiyorsun dime???
kendimi kandiriyor gibi ama sanki bugun daha az istahliyim,
dun yerlerdeydim canim cikolatada istiyordu.
ben bu diyeti 3 hafta yapicam sonra yine gitmem lazim orda yag oranimi da bi olcerim anlarim kilo olarak ne verdigimi

ben acıkıyorum cnm ya bol salata yemeyi düşünüyorum o yüzden

sende inşallah zayıflarsın

61 kiloyum canim
ayy ne cokmussum vallah burda binnur1 61 kg okuyunca cok zoruma gitti ne yalan soyliyim.
benim biran once zayiflamam lazimmmm

kızlar aksam yemegı yapmak ıcın derse ara verdım.
mönümde ;
haşlanmış makarna uzerıne yagsız peynir koyacagım
yanında közlenmiş patlıcan salatası yiyecegız sizlerin mönüleri neler ?

kızlar aksam yemegı yapmak ıcın derse ara verdım.
mönümde ;
haşlanmış makarna uzerıne yagsız peynir koyacagım
yanında közlenmiş patlıcan salatası yiyecegız sizlerin mönüleri neler ?

çok sağlıklı seçimler yapmışsın bence canım, birsey sormak istiyorum makarna yiyeceğimiz gün onun dışında başka hiç k.hidrat almamalıyız sanırım değil mi

bende öğlen bir kase bulgur pilavı bir kasede bezelye yesim yanında salata

çok sağlıklı seçimler yapmışsın bence canım, birsey sormak istiyorum makarna yiyeceğimiz gün onun dışında başka hiç k.hidrat almamalıyız sanırım değil mi

gunde 1 ögun yenılen makarna gunluk karbonhıdrat ıhtıyacını karsılar.makarna yıyorsak o gun ekmegı tuketmesek daha ıyı olur.gercı ben hıç ekmek yemıyorum

akşamda sadece salata yemeyi düşünüyorum çünkü öğlen fazla kaçırdım galiba

ben de katılayım size..

eşim varken diyet yapamıyorum. şimdi iş için şehir dışında.. bunı fırsata çevirmek istiyorum:))

sigarayı bırakınca çok kilo almıştım. şimdi yaklaşık 10 kilo verdim. 5 kilo daha verirsem fıstık gibi olucam inşallah:)

gunde 1 ögun yenılen makarna gunluk karbonhıdrat ıhtıyacını karsılar.makarna yıyorsak o gun ekmegı tuketmesek daha ıyı olur.gercı ben hıç ekmek yemıyorum

tşk ederim canim cevabın için, peki kızlar birsey sorucam 1 çağla badem kaç kaloridir sizce ve siz akşam yemeğinden sonraki ara öğününüzü ne ile saat kaçta yapıyorsunuz :26::26::26:

st00 3bardak su,yarım kase beyaz corba,1 tabak uzun makrna
19:00 1 dılım pasta,2 bardak cay
21:00 1 elma

yarın yolculuk var arabada ne yerım ALLAH bılır:)) ınsl.mısafırlıkte kacırmam yedıklerımıde haftada 1 kıloıle devam ederım en az...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…