mERHABA SUZAN HOŞGELDİN ARAMIZA:))
menün güzel maşallah böyle devam edelim spor yürüyüşte yapalım
ne güzel işmiş o öyle nerde çalışıyosun cnm?
insallah cumleten zayiflariz
kızlar aksam yemegı yapmak ıcın derse ara verdım.
mönümde ;
haşlanmış makarna uzerıne yagsız peynir koyacagım
yanında közlenmiş patlıcan salatası yiyecegızsizlerin mönüleri neler ?
Amin inşallah. Yaz geliyo elbiselerden incecik tişörtlerden pörtlemicez
Kızlar dün iş çıkışı eve yürüyerek gittim.Çok değil gerçi yarım saat kadar. Eve gidince yarım muz yedim. Akşam 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık (yemek kaşığı) kadar da barbunya ve yoğurt. Yorgunluktan ölüyordum yine spor falan yapmadım. Regl olduğum galiba çok halsiz kalıyorum. Sabahta 2 dilim ekmek, şekersiz çay(zor da olsa) peynir ve 4 tane yeşil zeytin.
Shelin tatlım ben bugün dayanamadım tartıldım ve 66.5 geldim heyoooooooooooo:)))))Ama sen bunu sayma pazar günü bakacağız tamam mı,bugün ne yidim.Sabah yumurta,kaşar,öğlen bir kase sütlaç,akşam bir tabak çorba,2 y.k pilav,2 köfte:)
st00 3bardak su,yarım kase beyaz corba,1 tabak uzun makrna
19:00 1 dılım pasta,2 bardak cay
21:00 1 elma
yarın yolculuk var arabada ne yerım ALLAH bılır:)) ınsl.mısafırlıkte kacırmam yedıklerımıde haftada 1 kıloıle devam ederım en az...
akşamda sadece salata yemeyi düşünüyorum çünkü öğlen fazla kaçırdım galiba
ben de katılayım size..
Eşim varken diyet yapamıyorum. şimdi iş için şehir dışında.. Bunı fırsata çevirmek istiyorum:))
sigarayı bırakınca çok kilo almıştım. şimdi yaklaşık 10 kilo verdim. 5 kilo daha verirsem fıstık gibi olucam inşallah:)
Ben bu sabah 1 domates,salatalık,1 dilim tost ekmeği, şekersiz çay, 3 dilim patates kızartması yedim oğluma kızartmıştım cnm çekti :18:
kahvaltıda bugun;
1kucuk domates,1haslanmıs yumurta,3dılım peynir,3adet yesıl zeytın,5dal maydanoz yedim... :)
herkeze merhaba arkadaşlar bende dün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum boyum1,55 ve kilom 58 10 kılo fazlalık var. dün itibariyle yedıklerım:
sabah: 1portakal 1 armut
öğlen :1portakal 1 armut
akşam 1tabak mercimek çorbası
saat 20,30 da 1 saat fıtness
suan saat 10a gelıyor ben sadece 1 litre su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?