1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

st00 3bardak su,yarım kase beyaz corba,1 tabak uzun makrna
19:00 1 dılım pasta,2 bardak cay
21:00 1 elma

yarın yolculuk var arabada ne yerım ALLAH bılır:)) ınsl.mısafırlıkte kacırmam yedıklerımıde haftada 1 kıloıle devam ederım en az...

st00 3bardak su,yarım kase beyaz corba,1 tabak uzun makrna
19:00 1 dılım pasta,2 bardak cay
21:00 1 elma

yarın yolculuk var arabada ne yerım ALLAH bılır:)) ınsl.mısafırlıkte kacırmam yedıklerımıde haftada 1 kıloıle devam ederım en az...

Shelin tatlım ben bugün dayanamadım tartıldım ve 66.5 geldim heyoooooooooooo:)))))Ama sen bunu sayma pazar günü bakacağız tamam mı,bugün ne yidim.Sabah yumurta,kaşar,öğlen bir kase sütlaç,akşam bir tabak çorba,2 y.k pilav,2 köfte:)

Kızlar dün iş çıkışı eve yürüyerek gittim.Çok değil gerçi yarım saat kadar. Eve gidince yarım muz yedim. Akşam 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık (yemek kaşığı) kadar da barbunya ve yoğurt. Yorgunluktan ölüyordum yine spor falan yapmadım. Regl olduğum galiba çok halsiz kalıyorum. Sabahta 2 dilim ekmek, şekersiz çay(zor da olsa) peynir ve 4 tane yeşil zeytin.

iyi gidiyosun cnm sende ben akşam mantı yedim azda çorba ekmek yemedim

aferin sana ama bi daha tartılmak yok 1 hafta bekleyeceksin

bende dün köfte yedim yemeseydim keşke

sabah gene güzel beslenmişsin ama

pasta yemeseydin keşke cnm!

Arabada yanına bişeyler al form bisküv falan onu yersin.
Misafirliktede herşeyden az ye ekmek tüketme

kaç kilo olduğunu söyle eklim canıms eni de:)

eşin geldiğinde zayıf ve zarif bir kadın görünce eminim çok sevinecektir

Ben bu sabah 1 domates,salatalık,1 dilim tost ekmeği, şekersiz çay, 3 dilim patates kızartması yedim oğluma kızartmıştım cnm çekti :18:

herkeze merhaba arkadaşlar bende dün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum boyum1,55 ve kilom 58 10 kılo fazlalık var. dün itibariyle yedıklerım:

sabah: 1portakal 1 armut
öğlen :1portakal 1 armut
akşam 1tabak mercimek çorbası
saat 20,30 da 1 saat fıtness

suan saat 10a gelıyor ben sadece 1 litre su içtim

sürekli meyve yeme bence sebze neden tüketmiyosun?

Kahvaltında zeytin peynir yesene cnm böyle verdiğin kiloyu hemen geri alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…