Kızlar ben patates kızartmaı 3 köfte yedim bide salata ama başka bişey yoktu yemekte mecburdum yani
2 lt su içtim bugün
Ben de aynı canım. Bir kase tarhana çorba, 2 dilim patates kızartma, 2 dilim havuç kızartam ve yoğurt napim öğlen işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum.
selam bayanlar...
bugun kahvaltıda
1kase light süt ıcıne 5 yemek kaşığı müsli koydum ve afiyetle yedım.
bırazdanda kendıme bol yeşillikli bir salata yapıp yıyecegım.
sonrada ders calısacagım malum pazar gunu sınavım var :)
valla ders calısıyom cnm.fazla gıremıyorum sayfaya.hamiş oldugum daha bellı olmaz daha varr haberını vercem :)
bizi ihmal etme ama
İnş hamilesindir cnm ilk bize söyle olur mu
Sen nasıl yaşıyosun canım ya. Ben bu kadar yesem değil karnım, gözüm bile doymaz. Açıköğretim sınavı mı. Allah kolaylık versin
iİş yerine yemek getirmekte hiç hoşuma gitmiyo ama böyle de olmuyo napcaz bilmiyorum ya
az yiye yie midem kuculdu cnmsızde az yedıkce aynı sey olacak merak etmeyın.beyin olarak doyuyorsun evet işletme okuyorum cnm sınavım var
inş.cnm.şu pazarı bı atlatayım daha sık goruscezzz :):)
az yiye yie midem kuculdu cnmsızde az yedıkce aynı sey olacak merak etmeyın.beyin olarak doyuyorsun evet işletme okuyorum cnm sınavım var
verelimmm bnmde 5 kilo vermem gerek..ufff göbek çirkn duruyoo.. fazla değil ama rahatsız oluyorum işte :S düzenli mekik çekicem diorum ama olmuo uff ihmalkarlk ypıorm :S
bende zayıflamak istiyorum boyum 1.77 kilom 80 lerde 26 yaşındayım 9 aylık evliyim evlenince çok kilo aldım herkez seninki göze batmıyo yakışıyo diyolar çünkü orantılı kilolarım ama ben rahatsızım magazaya gittiğimde üzerime bişey bulamamaktan sıkıldım 42 bedenim.
bugun sadece 2 kase mısır gevreyiyle süt yaptım canım bişey istemiyor.....
suyla aram ii değil bu kötü ama zorlayıp içicem artık...
bide sol ayak bilegimi 10 gun önce burktum ve üzerine basamadım yeni yeni basıyorum ama fazla ayakta kalınca agrıyor şişiyor bu yuzden yuruyüş yapamıyorum haftaya düzelir inş. o zamanda sabah akşam yarımşar saatde olsa yürüşümü yapıcam.....
Ama bence doğru olan hiç yememek değil herşeyden azar azar yemek. Geçen yıl ben 6 kilo verdim ve inanırmısın hiç bir şeyi kesmedim. Baklava bile yediğim zaman oldu. Önemli olan yediğimizi yakmak. Mesela kızartma tamamen kesmek yerine olabildiğince azaltmak. Mesela 2 dilim patates kızartması o kadar da abartı değil bence. Beyinde bitirebilmek lazım önce. Beyin gücüyle herşeyi yapabilen insanlar var.
ara öğünde bir tane elma yedim. iş çıkışı yürümeyi düşünüyorum
42 mi canım ...benim boyum 1,78 ben 80li kilodayken 48 giyodum suan 74,500üm 44 giyorum.yemeklerden önce su metabolizmayı hızlandırır içmeye calış bence...
ara öğünde bir tane elma yedim. Iş çıkışı yürümeyi düşünüyorum
kaçta çıkıyosun cnm sen işten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?