1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Kızlar herkese merhabalar!

Diyet başlıklarına pek göz atmam, anasayfada denk geldi girdim hemen...

İyi ki de girmişim.

Çünkü bu benim tam da aradığım başlık, 5 kilo!

Sanırım 2 güncük geç kaldım ama beni de aranıza kabul ederseniz eğer bu yolda sizle devam etmek isterim.

hoşgeldınnn cnm

Hoşgelin tatlım kilon kaç eklim hemen

Tabi canım vereyim ama önce başlık parasında anlaşalım. Öyle olmaz yani bedavadan:)

bu zamanda başlık parası mmı kalmış cnm artık eşler herşeyi kendisi yapıyo bu moda olmuş

hem benim oğlumun arabası var, çadırı var, çok oyuncağı var, biraz sinirlidir ama o kadar da olcak yani

ooooooo oğlun ne kadar zenginmiş öyle. Kaçırmayalım bari. Benim kız da cadıdır hem öyle biraz da değil çooook. Valla kaynana falan dinlemez ayağını denk al derim:)

aksam yemegi mönüm ;
fırın poşetınde tavuk göğsü
çoban salata
herkese afiyet olsunnnnnnnn

Menü harikaymış canım ellerine sağlık :)
Ben bu akşam sadece salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum bakalım, gündüz fazla kaçırdım gibi de..
Bir de ben sana bir şey sormak istiyorum yanlış anlamazsan, ilk sayfada yazılan kilolara bakarken gözüme senin kilon takıldı. :)
Yanlış hatırlamıyorsam 48di, 5 kilo verince 43 olacaksın.
Az bir kilo değil mi 43... :)

Eski sayfaları incelerken gördüm şimdi canım açıklamışsın zaten ben de tekrar açıklatmış olmayayım hedef 45 miş hadi bakalım inşallah hedeflerimize ulaşırız. :) Şimdi senin hedefi görünce benimki çok fazla geldi yahu bana.

Son düzenleme:
Hazır akşam yemeğimi yemişken ben de yazayım bugünkü menümü:

SABAH:
- 2 Dilim ekmek
- 1 Domates
- 1 Salatalık
- 2 Dilim beyaz peynir
- 2 Yumurta :18:
- 1 Bardak taze sıkılmış portakal suyu

ÖĞLEN:
- 1 Kase arpa şehriyeli domates çorbası
- 1 Tabak enginar yemeği, ama birazcık pirinçli

ARA:
- 5-6 Tane minik lokma :18: (Komşu getirmiş, yapılabilecek en büyük kötülük )

AKŞAM:
- Ton balıklı salata
- Yoğurt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…