1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

metabolizmayi yavaslattigini biliyormuydun canim ???
ben uc gundur biraz fazla kaciriyorum kina, dugun, misafirlik derken
ordada benim diyete uygun birsey olmayinca o kadar oluyor.
Yalniz kizlar ben acayip odem atiyom galiba?!>

Bilmiyodum cnm içmem artık bende sağol bililendirdiğin için.

Ödem atıyosan çok iyi cnm

günaydın arkadaşlarrr cumartesi pazar yazamadım şimdi yazıyorum yediklerimi

cumartesi;

sabah : 1 kase yoğurt
öğlen : 1 adet kaşarlı pide ( sonradan üzüldüm ama napim)
saat 20:30 spor
saat 10 gibi 1 adet portakal

pazar;

sabah: sözlümün sınavı olduğu için ona çikolata almıştım dayanamadım tane 1tane yedim
öğlen: bol bol su içtim
saat 5e doğru çiğköfte yedim ( buda yanlış bi seçim biliyorum)
5den sonra sadece su içtim kızlar

vee bu sabah tartıldım geçen hafta diyete başlamıştım 58 kilo ile bu sabah itibariyle 53 kiloyum durmak yok 45 olana kadar devammmm..

Günaydın tatlım,

Çok hızlı kilo veriyosun bence ve unutma ki bu verdiğin kiloları çok hızlı bir şekilde geri alacaksın. Hiç birşey yemiyosun çok sağlıksız besleniyosun

Günaydın tatlım,

Çok hızlı kilo veriyosun bence ve unutma ki bu verdiğin kiloları çok hızlı bir şekilde geri alacaksın. Hiç birşey yemiyosun çok sağlıksız besleniyosun

canım ben normalde kahvaltı yapmıyorum zaten sevmıyorum kahvaltı yapmayı kahvaltı yaparken midem bulanıyor o yuzden sbahları yıyemıyorum pek akşamlarıda işten çıkıp kursa gidiyorum eve gelişim 8 i bulduğu için o saatten sonra yemek yemek istemıyorum

Kızlar günaydın. Nasılsınız bakalım. Ben tartılmadım, çünkü geçen hafta çok dikkat edemedim. O yüzden tartılıp da moralimi bozmzk istemedim. Kahvaltıda, 2 dilim ekmek, domates salatalık, peynir ve şekersiz çay. Yarım litre suyum bitti. Ara öğün bir avuç beyaz leblebi ve 1 tane hurma.

Günaydın tatlım, naber?

ama tartılman gerekiyodu aşk olsun bende çok dikkat edemedim ama gene de vermişim 1.4 kilo

hafta sonu sehır dısı benı olumsuz etkıledı hava degısımı ama dıkkat ettım yedıklerıme ve acıkhava da dag tepe yurudum hehehehe tartılınca yazarımbakalım gercı daha bu saatece bırsey yemedım esımı beklıyorummmmmm

bügün kötüyüm kızlar dün terli terli buz gibi su içince tabi boğazlarım isyan etmiş olacakki yutkunurken felaket acıyo

Günaydın tatlım, naber?

ama tartılman gerekiyodu aşk olsun bende çok dikkat edemedim ama gene de vermişim 1.4 kilo

bu hafta kendimi sıkayım da biraz pazartesi tartılırım söz. Bu arada öğle yemeğimi yazayım. 3 kaşık pirinç pilav, bir parça fırın tavuk ve salata. 1 litre de su içtim.

Sabah yarım simit domates salatalık şekersiz çay 1 dilim kaşar küçük dilim yedim

öğle yemeğinde az kıymalı karnıyarık salata 1 dilim ekmek yedim

Son düzenleme:
bende tartildim 61.1 kg idim
bugun tartildim 59.3 olmusum
1.8 kg vermisim olllleyyyyy(halbuki carsambadan beri fazla kaciriyorum, dikkat etseydim daha fazla verirdim bence).

Günaydın kızlar,

Pek uğramıyosunuz artık

Ben dün akşam,

1 tabak makarna, salata, 2 galeta yedim.

Sabah kahvaltım,

2 galeta, domates salatalık

günaydın kızlarrrr dün akşam biraz fazla kaçırdım galiba

akşam 1kasa çorba ve bir tabak bulgur pilavı yedim ekmek yemedim ama

bu sabah:

bir kase çorba 1 dilim ekmek

boğazlarım rahatsız olduğu için pastil kullanıyorum. Şekerli ya diyeti etkilermi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…