1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Dondurma yedim ve 2 bardak çay içtim tabii ki de şekerli.

Ben çay-kahve hastasıyım, ama şekerli içtiğim için resmen çaydan vazgeçtim.

Arada bir misafirlerle beraber içiyorum ama şekersiz içemiyorum....

Bir de zaten yemeklerden hemen sonra içmek zararlıymış, en iyisi hiç içmemek.

evet arkadaşlar dün yediklerimi yazıorum

sabah bir şey yemedim su içtim 1 litre
öğlen bol salata limonlu
akşam 2tabak ekmeksiz çorba
saat 8:30 da spor

bu sabahda bir kase yoğurt yedim şimdilik bu kadar

öğlen bol salata limonlu

Oy maşallah neredeyse hiçbir şey yememişsin harika.

Galiba ben günlerdir su içmiyorum. :26:

Merhaba kızlar.Bu hafta başında kararımı verdim ve kesinlikle zayıflayacağım artık bunun yolu yok dedim.Çevremdekiler hep aa çok iyisin yok bir şeyin deselerde artık 38 bedenin içine giremiyorum.Onlar benim iyiliğimi düşünselerde bana yardımcı olmuyorlar.sabahları kfleks yiyiyorum öğlenleri salata ya da fazla olmamak şartıyla herhangi bir yemekten yedim.akşamları kfeks yemeye çalıştım fakat aynı zamanda spor da yapmaya çalışıyorum evde iyice acıkıyorum annemin yemeklerinden de yiyiorum biraz.2 hafta önce işe başladım.benim için iyi oldu her sabah yarım saat akşamlarıda yarım saat yürüyüş yapmış oluyorum işe gitmek ve eve dönmek için.dün kendime tartı alabildim sonunda.kilomu her gün görmek istiyorum çünkü.gözüme gözüme sokmak istiyorum.kiloma her bakışımda yemeyeceğim sabret diyorum.bu sabah yarım kase bile olmayan kfeks yedim öğlen yoğurt yağsız tuzsuz salata ve küçük kaşarlı tost yedim.akşam da kfleks yiyeceğim.elimden geldiğinde dikkat etmeye çalışacağım ve özellikle hareket etmeye çalışacağım.hareketsizlik yüzünden bu hale geldim zaten bütün gün evde otur otur.nasıl bir sonuçla karşılaşacağım ne kadar süre içinde olacak bilmiyorum ama benim de desteğe ihtiyacım var.ve biliyorum ki bana destek çıkacak en iyi kişiler sizlersiniz.Bu arada dün tokluk kilom 65 ti bugün toklum kilom 64 e düştü bilerek toklukları ölçmeye çalışıyorum.hedefim 55 kilo olmak geriye kaldı 9 kilo :)

hu huuuu bende geldımmm dun basladım dıyete doktorumun tavsıyelerınden cıkmadan devam edıyorum beraber kılo daha guzel verebılırıızzz dımıı:))

öğlen bol salata limonlu

canım yanlıs anlama ama biraz az değil mi ve kahvaltıyı atlamışsın bana kalırsa biraz daha yemelisin bu şekilde kilo versen bile çok çabuk alınabilir maalesef :26:

kızlar yarınn sınavım var bana dua edin :/
kahvaltıda 5 adet grissini
3 dilim peynır
5 adet zytın
1 bardak havuc suyu içtim :)
yine çok güzel ve örnek bir menü
başarılar canım umarım sınavın çok iyi geçer
kararlı oluşun çok güzel canım bi insan karar verdim diyorsa yapar o işi aramıza hoşgeldin

hu huuuu bende geldımmm dun basladım dıyete doktorumun tavsıyelerınden cıkmadan devam edıyorum beraber kılo daha guzel verebılırıızzz dımıı:))

hoşgeldin canim tabiiki beraber daha iyi dayanışma var ve ylnız olmadığını biliyorsun bu da kolaylık sağlıyor

sağol cnm

Bende nescafeyi çok severim ama

metabolizmayi yavaslattigini biliyormuydun canim ???
ben uc gundur biraz fazla kaciriyorum kina, dugun, misafirlik derken
ordada benim diyete uygun birsey olmayinca o kadar oluyor.
Yalniz kizlar ben acayip odem atiyom galiba?!>

Benimde 6 7 kiloya ihyiyacım var.Ama çok zorlanacağım(((

Zorlanmadan olmuyorki canım ama sıkma kendini sağlığını bozmadan kilo ver vereceksende önemli olan sağlık, senden değerli mi canım birazcık fazlalık hem sağlıklı olunca insan gerisi gelir zaten

selam kızlar 14:30da sınava giriyorum heyecan dorukta:18::18::18:
kahvaltıda 1 kase lıght sut ıcıne kuru meyvelı müsli koyup yedimmmm
bırazdan da 1 elma yıyıp evden cıkacagım
hepinizee mutlu pazarlarrr

selam kızlar 14:30da sınava giriyorum heyecan dorukta:18::18::18:
kahvaltıda 1 kase lıght sut ıcıne kuru meyvelı müsli koyup yedimmmm
bırazdan da 1 elma yıyıp evden cıkacagım
hepinizee mutlu pazarlarrr

Ah bu sınav heyecanları, canım başarılar dilerim Allah yardımcın olsun dilerim beklediğin gibi geçer sınavın.

Kızlar ben dün ve bugün ipin ucunu kaçırdım.

Misafirlerle birlikte kaptırıyorum kendimi, neyseki bu sabah kahvaltıda bir dur dedim artık.

Dur deyişim de şöyle

2 tane sigara böreği
Çok az domates salatalık
Beyaz peynir
Yine çok az yumurta

Bu kadar....

of bir şöyle azimle kararla ilerleyemiyorum.....

günaydıın günaydınnn günaydınnn
hepinize mutlu sabahlarrrr
yenı bır haftaya başladık,umarım bu hafta bıraz daha hafifleriz
sımdı kahvaltı yapacagım
1 küçük haşlanmış patates
3dilim yarım yaglı beyaz penır
1adet yeşil biber
yanında da 1 bardak taze sıkılmıs elma suyu mmmmm nefissss
afiyet olsun bannnaaaaaaa

Günaydın canlarım,

Bugün çok yoğun olacağım o yüzden pek girip yazamıyorum listeye eklenecek arkadaşlarım yarın söz halledicem işinizi.

Ben dün tartıldım 54.6 kilo çıktım ama tok karnına tartıldım kızlar.

Sizler nasılsınız bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…