1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

şöyle ol az bişeyler ye

merhaba kızlar bugün cok kötüyüm geçen hafta Perşembe günü açılmıştı bu konu o zamandan beri diyet çok iyi gidiyordu bugün yine battıkça battım sabahtan biraz kaçtı nasılsa diye bütün günü harcadım çok moralim bozuk beni teselli edin lütfen n'apıcam ben, yarından itibaren devam edicem etmesine ama sanki een baştan başlıycakmışım gibi geliyor moral-motivasyon kalmadı çok ama çok yedim

selammm kızlar bugun yazamadım annemle dışardaydım alısverıs yaptık :)
bugun dıyete tatıl verdım....pizza yedım :26::26::26:
yedıkten sonra cok pişman oldum ama iş işten gectı
neyse bı daha olmucaakkkk

Arkadaşlar çok mutluyum.6 Nisanda tartımı alıp eve geldiğimde tok karnına 65 kiloydum ve bugün tok karnına 63.400 kiloyum çok mesudum.DUKAN diyeti yapmaya başladım bugün.ve kendimi öyle zorlamasam da hareket etmeye çalışıyorum bir şekilde.buğday kepeği aldım ve her gün 1,5 kaşık yemek gerekiyor.İlk 10 gün sadece proteinle besleniyorsunuz ve kesinlikle şeker tuz yağ hamur işi yemek yok.istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz ve yedikçe zayıflıyorsunuz.bakalım atak dönemimi 10 gün olarak belirledim.ondan sonra sebze ve et olarak yemeye başlayacağım.Bir şeylerin yolunda gitmeye başladığını hissediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…