günaydın kızlarrrr dün akşam biraz fazla kaçırdım galiba
akşam 1kasa çorba ve bir tabak bulgur pilavı yedimekmek yemedim ama
bu sabah:
bir kase çorba 1 dilim ekmek
boğazlarım rahatsız olduğu için pastil kullanıyorum. Şekerli ya diyeti etkilermi acaba ?
şöyle ol az bişeyler ye
öĞLE yemeğinde hiç sevdiğim bişey yok aç kaldım bugün
barbunya fırında makarna mantar çorbası
hadi ya ben çok severim :)
bende biraz önce meyve çayı içtim ve çizi yedim
3ünü de sevmem hiç cnm bende bisküvi aldırdım akadaşıma
canım birde sandaloz sakızı diye bişi duydum 15 günde 10 kilo verdiriyormuş
biraz öncede 1kase yoğurt yedim. yoğurt zayıflamaya çok yardımcı oluyormuş
ben çok açım ya cnm tuzlu bişeyler çekiyo çorba da olabilir bu akşamda toplantı var çok geç çıkacağım off
O nasıl bişey aceba ilk defa duydum[/QUOT
Sandaloz sakızı mucize gibi bir diyete sebep oluyor. 15 Günde 10 kilo vermek hayal gibi görünsede oldukça kolay şekilde buun gerçekleştirmeniz mümkün. Piyasada Aşırı Derecede Meşhur Olmuş Ama Pek Gün Işıgına Çıkmamış bir diyet şeklidir,Yeter.li ve dengeli beslenme, hayatın her aşamasında sağlığın korunup geliştirilmesi ve dejeneratif hastalıklara yakalanma riskinin azaltılması için gereklidir.
Sandaloz sakızı kullanımı şekli: Fındık tanesi büyüklüğünde sandalozu havanda ezip toza dönüştürüyosunuz (yada ağzınızda çiğneyebilirsiniz, kum gibi oluyor). Her sabah aç karnına bu tozu yutup hemen ardından 1 bardak sıcağa yakın ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorsunuz.
Sandaloz Sakızı içeren bitkisel ürünler de piyasada satılmaktadır. Bunlar arasında MSR Sandaloz sakızlı karışım ve Sandaloz Sakızlı Form Çay hakkında bilgi vermek istedik.
O nasıl bişey aceba ilk defa duydum[/QUOT
Sandaloz sakızı mucize gibi bir diyete sebep oluyor. 15 Günde 10 kilo vermek hayal gibi görünsede oldukça kolay şekilde buun gerçekleştirmeniz mümkün. Piyasada Aşırı Derecede Meşhur Olmuş Ama Pek Gün Işıgına Çıkmamış bir diyet şeklidir,Yeter.li ve dengeli beslenme, hayatın her aşamasında sağlığın korunup geliştirilmesi ve dejeneratif hastalıklara yakalanma riskinin azaltılması için gereklidir.
Sandaloz sakızı kullanımı şekli: Fındık tanesi büyüklüğünde sandalozu havanda ezip toza dönüştürüyosunuz (yada ağzınızda çiğneyebilirsiniz, kum gibi oluyor). Her sabah aç karnına bu tozu yutup hemen ardından 1 bardak sıcağa yakın ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorsunuz.
Sandaloz Sakızı içeren bitkisel ürünler de piyasada satılmaktadır. Bunlar arasında MSR Sandaloz sakızlı karışım ve Sandaloz Sakızlı Form Çay hakkında bilgi vermek istedik.
Ben böyle şeylere pek güvenmiyorum cnm
5 günde 2 kilo vermişim aaa bacılarrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?