1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Günaydın kızlar maşallah bomba gibisiniz. iki gündür giremiyorum. İşyerinde bazı problemlerim var, onlarla uğraşıyorum. Verdğiniz kiloları okuyunca utandım kendimden. Dikkat edemiyorum ben ya. Zorlayın beni kızlar. Akşam gidip spor yapayım biraz diyorum, ama yok erkenden uyuyorum. Gram veremicem galiba.

ne yedıklerını yaz bakalım ona gore onerıde bulunalım

Tatlım bende spro yapamıyorum ama ben emzirmeme güveniyorum
İyi ki var cnm oğlum

Vereceksin cnm yediklerine dikkat ederek vereceksin !!

Ne yedin bakım bu sabah

Tatlım bende spro yapamıyorum ama ben emzirmeme güveniyorum
İyi ki var cnm oğlum

Vereceksin cnm yediklerine dikkat ederek vereceksin !!

Ne yedin bakım bu sabah

Ahh ahh sorma canım. Pideler, dürümler, simitler bence fazla saymayayım. Kaçtı ipin ucu.:18:

ne pide mi dürüm mü?

Yağmur bunlar son olsun ben kaç gündür adam gibi karnımı doyurmuyorum biliyo musun

selin haklı bu yedıklerın son olsun... yiyen ınsan zayıflayamaz ki bence kendı kendını motıve etmelısın..
sonucta bu senın saglıgın ıcın önemlı bır adım...karnın acıktıgında ben az yıyecegım dıye adapte et...dıyette oldugunu heran aklında bulundur...ancak bu sekılde zayıflayabılırsın...

Bak bende bazen dayanamıyorum ama sonra diyorum ki o mini mini elbiseleri kısacık şortları nasıl giyicem bu bacaklarla bu göbekle yaza kadar çok güzel olmalıyım

Haklısınız kızlar farkındayım. Moralim bozuktu bu hafta. Dedimya işyerinde problemler vardı. Müdürle tartıştım. Soluğu psikiyatride aldım falan filan. O sinirle evde yemek yapacak halim kalmadığı için oldu bunlar.

anlıyorum cnm artık kendını motive etme zamanı...zayıflayacagına ınanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…