günaydınnnnnnnn
selinin kahvaltısına bayıldım süpersınnn selinnnnn
bende şuan kahvaltımı yapıyoruum :)
1adet haşlanmış yumurta
1adet domates
1adet yeşil biber
1bardak havuc suyu
Aferin bak hep böyle gel tamam mı
havuç suyu içebiliyo musun ne güzl ya
sende süpersinbanada bi arkadaş havuç suyu iç sabahları demişti ya tadı nasıl oluyo
Günaydın kızlar maşallah bomba gibisiniz. iki gündür giremiyorum. İşyerinde bazı problemlerim var, onlarla uğraşıyorum. Verdğiniz kiloları okuyunca utandım kendimden. Dikkat edemiyorum ben ya. Zorlayın beni kızlar. Akşam gidip spor yapayım biraz diyorum, ama yok erkenden uyuyorum. Gram veremicem galiba.
Günaydın kızlar maşallah bomba gibisiniz. iki gündür giremiyorum. İşyerinde bazı problemlerim var, onlarla uğraşıyorum. Verdğiniz kiloları okuyunca utandım kendimden. Dikkat edemiyorum ben ya. Zorlayın beni kızlar. Akşam gidip spor yapayım biraz diyorum, ama yok erkenden uyuyorum. Gram veremicem galiba.
çok severeım havucu da suyunu da :)
Tatlım bende spro yapamıyorum ama ben emzirmeme güveniyorum
İyi ki var cnm oğlum
Vereceksin cnm yediklerine dikkat ederek vereceksin !!
Ne yedin bakım bu sabah
Ahh ahh sorma canım. Pideler, dürümler, simitler bence fazla saymayayım. Kaçtı ipin ucu.:18:
ne pide mi dürüm mü?
Yağmur bunlar son olsun ben kaç gündür adam gibi karnımı doyurmuyorum biliyo musun
selin haklı bu yedıklerın son olsun... yiyen ınsan zayıflayamaz kibence kendı kendını motıve etmelısın..
sonucta bu senın saglıgın ıcın önemlı bır adım...karnın acıktıgında ben az yıyecegım dıye adapte et...dıyette oldugunu heran aklında bulundur...ancak bu sekılde zayıflayabılırsın...
ne pide mi dürüm mü?
Yağmur bunlar son olsun ben kaç gündür adam gibi karnımı doyurmuyorum biliyo musun
Peygamber efendimiz( s.a.v ) bile sofradan tam doymadan kalkarmış. Bence bunu da düşünerek çok yememeliyiz.
Peygamber efendimiz( s.a.v ) bile sofradan tam doymadan kalkarmış. Bence bunu da düşünerek çok yememeliyiz.
cok dogru söyledın .......
selin haklı bu yedıklerın son olsun... yiyen ınsan zayıflayamaz kibence kendı kendını motıve etmelısın..
sonucta bu senın saglıgın ıcın önemlı bır adım...karnın acıktıgında ben az yıyecegım dıye adapte et...dıyette oldugunu heran aklında bulundur...ancak bu sekılde zayıflayabılırsın...
sen ne yiceksin öğlen
Evet bence de ya çok yemeyin kızlar az sık yiyin tabi lazcığım senn gibide değil hiç bişey yememekte olmaz
Haklısınız kızlar farkındayım. Moralim bozuktu bu hafta. Dedimya işyerinde problemler vardı. Müdürle tartıştım. Soluğu psikiyatride aldım falan filan. O sinirle evde yemek yapacak halim kalmadığı için oldu bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?