Hoşgeldin cnm :)
Benimde su ile aram iyi değil ama zorluyorum
Çalıştığım için bende spor yapamıyorum inşallah zayıflayacağız:)) hedef kilon ne
ben malesef calışmıyorum inş. bi gün......
hedefim 70 inş. ama 65 olmayı çok isterdim bi 70 i görümde gerisine allah kerimmmm:)
O hareketi biliyorum cnm ama akşamları çok yorgun oluyorum yapmam pek mümkün olmuyo
Plates falan yapabilsek keşke
inşallah hep beraber zayıflrız cnm boyunda maşallah uzunmuş çok hoş olursun
inşallahhhh salına salına gezer denize havuza girerizzz :)ay şuram cıkmasın şuram görünmesin gerginliğini yaşamayız...
ya sorma uzunum bazen kötü oluyoo sen gel boyuma göre kocayı nasıl buldugumu bana sorrrr:)))
nerde canım yaa yazın başlıcam skı bir spora inşallah ama
Ben de geleyimmi kızlar. Bana da yer var mı. 1.57 boy ve 62 kilo. 55 olmak istiyorum
Akşama ne yesem karar veremedim hem doyurucu hem fazla kalorisi olmayan sağlıklı bişeyler yemek istiyorum ama
Sadece çorba mı içsem aceba tel şehriye çorbası 2 kase
Yanına az bişeylerde eklesen. Ben tek yönlü beslenmeyi pek sevmiyorum. Sonra verilen kilonun geri alınması daha kolay oluyo. Mesela bir kase yoğurt ekleyebilirsin.
Ben de geleyimmi kızlar. Bana da yer var mı. 1.57 boy ve 62 kilo. 55 olmak istiyorum
bende katılayım size benım 3 kilo fazlam var inş.verırım bende
Yaza kadar kiloları vermeye çalışalım bence yazın rahat rahat yiyip içelim keyfini çıkaralım
boy:1.64
kilo:48
hedef:45
benim de amacım o canım kiloları verip yazın spor yapıp sıklaşmak
Şaka mı yapıyosun ya niye o kadar zayıflamak istiyosun ki
yok hayır şaka yapmıyorum.45 kıloya ınmem gerek pilatesı bırakınca 3 kılo aldım.ve bu benı rahatsız etmeye basladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?