1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

ekmeksiz doymam ki ben ama

TAVUK YESME BİŞEY OLUR MU SALATA İLE

ekmeksız oyle guzel doyarmıs kı ınsan ben ekmek tuketmıyorum.hatta en son ne zaman ekmek yedıgımı bıle hatırlamıyorum eşimde yemıyor bızım eve ekmek gırmıyor acıkcası.ekmegı yavas yavas azaltmanı önerırım cnm.

Peki yerine ne yiyebilirim cnm galeta?

işte buuu en ideali 1kase çorba iç.ama koskoca bır kaseye bır suruuu yesıllık domates salatalık ve havuc dogra bıraz zeytınyagı gezdır bırazda lımon super ıste.midenı salata ile doldur.

öyle yapıcam cnm inşallah bakalım zayıflayabilcez mi ben bide oğlumu emziriyorum

Valla ben açana kadar sayfalar alıp başını gidiyo kızlar. Bu ne hız. Ama böyle herkesin ilgili olması güzel.

Canım genelde hergün akşam bir fincan yeşilçay içerim.İçine de aynen dediğin gibi tarçınımı koyuyorum. Ama pek severek içmiyorum mecburiyetten damak tadı işte. Valla sen bizi incecik yapıcan bu gidişle hadi hayırlısı bakalım.

yesilçay dedıgın gıbı oyle süper bi tadı olan şey degıl ama tadu guzel olan hersey kilo aldırıyor farkındaysan

Ben ne tarçın ne de yeşilçayı hiç sevmiyorum:26:

bende mi acaba araniza katilsam napsam ??
bende bugun basladim ama ben diyetisyeneden aldigim diyet planini uyguluyorum,
birazda saglik acisindan mecburum anliyacaginiz.
en az 5 kilo vermem lazim

bende mi acaba araniza katilsam napsam ??
bende bugun basladim ama ben diyetisyeneden aldigim diyet planini uyguluyorum,
birazda saglik acisindan mecburum anliyacaginiz.
en az 5 kilo vermem lazim

Katıl güzelim tabi sende diyetini paylaşırsn bizimle :)
kaç kilosun ?
kaç kilo olmak istiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…