Yürü cnm tabi en güzeli bende spor ayakkabılarımı yanımda getirdim iş çıkışı yolu uzatıcam biraz yürücem inşallah:)
sen ne yiceksin akşama bakalım
ben akşama fırında somon balığı ve mevsim salata yapacagım
yanında 1 dılım dahı ekmek yeme.cunku sehrıyelerden karbonhıdrat alacaksın
kızartma mııııızayıflamak ıstıyorsan hayatından kızartmayı cıkarmalısın cnm.
ekmeksiz doymam ki ben ama
TAVUK YESME BİŞEY OLUR MU SALATA İLE
ekmeksız oyle guzel doyarmıs kı ınsanben ekmek tuketmıyorum.hatta en son ne zaman ekmek yedıgımı bıle hatırlamıyorum eşimde yemıyor bızım eve ekmek gırmıyor acıkcası.ekmegı yavas yavas azaltmanı önerırım cnm.
O zaman salata ve çorba daha iyi dimi cnm
Peki yerine ne yiyebilirim cnm galeta?
işte buuu en ideali1kase çorba iç.ama koskoca bır kaseye bır suruuu yesıllık domates salatalık ve havuc dogra bıraz zeytınyagı gezdır bırazda lımon super ıste.midenı salata ile doldur.
öyle yapıcam cnm inşallah bakalım zayıflayabilcez mi ben bide oğlumu emziriyorum
emzirmek çok kalori harcatır şanslısın bu konuda yemene de dıkkat ettın mı ohhh gıtsın kılolaaaarr
çay yerıne yeşilçay önerırım.içine bır tane kabuk tarcın koyarsan seker hıssını gıderır.ayrıca metabolızmanı hızlandırır.sunu da belırteyım 1küp şeker 3dilim ekmekle eşdeger
Canım genelde hergün akşam bir fincan yeşilçay içerim.İçine de aynen dediğin gibi tarçınımı koyuyorum. Ama pek severek içmiyorum mecburiyetten damak tadı işte. Valla sen bizi incecik yapıcan bu gidişle hadi hayırlısı bakalım.
Canım genelde hergün akşam bir fincan yeşilçay içerim.İçine de aynen dediğin gibi tarçınımı koyuyorum. Ama pek severek içmiyorum mecburiyetten damak tadı işte. Valla sen bizi incecik yapıcan bu gidişle hadi hayırlısı bakalım.
yesilçay dedıgın gıbı oyle süper bi tadı olan şey degıl ama tadu guzel olan hersey kilo aldırıyor farkındaysan
bende mi acaba araniza katilsam napsam ??
bende bugun basladim ama ben diyetisyeneden aldigim diyet planini uyguluyorum,
birazda saglik acisindan mecburum anliyacaginiz.
en az 5 kilo vermem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?