1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Sabah aç karnına bi elma..kahvaltıda 2 dlm ekmek(fazla bile geldi,ekmeği aramıyorum bu aralar kestm hmen hmen :) 1 dlim beyaz pynir,1yumurta,salatlk,domats.. 1 1 bçuk saat gçti.. bi elma yarım saat snra da spor yaptm, sporum 1 saat sürdü ama su içinde kaldm rsmen..şmdi de açım inş böle dvm eder ya :S

dedıgın gıbı 2 dılımı 1 dılıme dusursen ıyı olur zaten fazla gelıyormus gerı kalan yedıklerın super

neyse kızlar bugunluk benden bu kadar
bırazdan kocişim gelir soframı bır guzel kurayım
hepinize mutlu aksamlar
gorusmek uzereeeee ıyı bakın kendınızeeee

selincim ege'yide öpmeyi unutma

hayır cnm tabiki de :)

Kaç kilosun eklim

ben kilo geçmişimi şöyle anlatayım 80 kilo ile hamile kadım gebelikte 25kilo aldım doğuma 105ile gittim şimdi 80 le 81 arası gidip geliyorum bu arada 8 aylık bebeğim var ve emziriyorum umarım bi sakıncası olmaz sizin için benide aldığınız için çok teşekkürederim

Merhaba kızlar nasılsınız diyetler iyi gidiyor bakıyorum hepiniz süpersiniz
Yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoş geldiniz hepiniz aramıza
Kızlar ben detoks yapmayı düşünüyorum bu konuda önerisi/deneyimi vs. olan varsa bilgilendirebilir mi

ay selin beni kesin dovecek bu gidisle cunku hic girip yazamiyorum.
Dugunler, kinalar, dogum gunu partileri, misafirler, misafirlikler derken cok yogun gecti bu haftam,
ama anliyacaginiz fazla kaciriyorum kizlar bana gore bisey yok ki ne yesem ne yesem diyip bakip bakip duruyorum.
yogunluktan dolayi sporda yapamiyorum (((
galiba kac gundur durdu kilo verisim, almamissam iyi((
bu arada ne zaman tartiliyoruz kizlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…