bu sabah kahvaltısını yapmayı bi türlü sevemedim2 adet havuç 1 adet elma yedim malesef
meyve ıle kahvaltı mı yapılır lazkızı.en önemlı ögunlerden bırını geciştirme bence
yapılmaz tabi ama onu yemesem hiç bişi yememekten iyidir. Çünkü mide problemim yüzünden yiyemiyorum
off kızlar Çarşamba günü tartılmıstım biraz verdiğimi gördümya ondan mıdır nedir saldım iyice ya çok acil toparlanmam lazım ama nasıl
onun ıcın haftada 1 yanı pzt gunlerı tartılıyoruz cnm
yoksa gun ıcınde kılomuzda cıddı degısıklıkler oluyor.buda motıvasyonda dusukluk yaratabılıyor..
haklısın canım ama ben Pazartesi tartılmiyim bu sefer çünlü abur cubur vb. yedim çokça, ödem vs. yapabilir bu da benim moralimi iyice bozar ben bu seferlik yine çrş. gibi tartılayım
günaydın kızlar.... hafta sonu hiç diyete uyamadım yedimde yedimbu hafta sonları kendimi hiç tutamıyorummm
Günaydın kızlar,
Bende dün tartıldım ve şok oldumregl dönemindeyim ondan mıdır anlamadım 56 kiloydum
çok zor kilo veriyorum kabızlık yaşıyorum ne yapsamda sıvıda tüketiyorum ama offffffffffff kilo vermem lazım en az 5
Günaydın kızlar,
Bende dün tartıldım ve şok oldumregl dönemindeyim ondan mıdır anlamadım 56 kiloydum
hepinize gunydınnn...
kahvaltımı yenı yapıyorum gec uyandım bugun
kahvaltımda 1kase sut ve müsli var
kilomda---->46.5
Günaydın kızlar. Tek çalışıyorum bugün o yüzden yazamadım. Nasılsınız bakalım. Selin kızacaksın biliyorum. Tartıldım ama bende bir değişiklik yok. Hala 62 yim.:84: Cezalandırın beni. Başka türlü olmicak bu iş.
Günaydın canım. Çok zayıfsın Rabiş ya. Ama ne güzel hedefine ulaşmana az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?