1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

off kızlar Çarşamba günü tartılmıstım biraz verdiğimi gördümya ondan mıdır nedir saldım iyice ya çok acil toparlanmam lazım ama nasıl

off kızlar Çarşamba günü tartılmıstım biraz verdiğimi gördümya ondan mıdır nedir saldım iyice ya çok acil toparlanmam lazım ama nasıl

onun ıcın haftada 1 yanı pzt gunlerı tartılıyoruz cnm
yoksa gun ıcınde kılomuzda cıddı degısıklıkler oluyor.buda motıvasyonda dusukluk yaratabılıyor..

onun ıcın haftada 1 yanı pzt gunlerı tartılıyoruz cnm
yoksa gun ıcınde kılomuzda cıddı degısıklıkler oluyor.buda motıvasyonda dusukluk yaratabılıyor..

haklısın canım ama ben Pazartesi tartılmiyim bu sefer çünlü abur cubur vb. yedim çokça, ödem vs. yapabilir bu da benim moralimi iyice bozar ben bu seferlik yine çrş. gibi tartılayım

selammmm kızlarrrr :)
kahvaltı mönum---->1yumurta omleti,1bardak sekersız cay,2dılım peynır,1salatalık yedım
hafta sonu burası cok durgun oluyor yaa ((
selin,yagmur,lazkızı ve dıger ısmını saymadıklarım nerdesın yaaa (((
neyse hepinize iyi mutlu pozitif pazarlar :))))))

çok zor kilo veriyorum kabızlık yaşıyorum ne yapsamda sıvıda tüketiyorum ama offffffffffff kilo vermem lazım en az 5

Günaydın kızlar. Tek çalışıyorum bugün o yüzden yazamadım. Nasılsınız bakalım. Selin kızacaksın biliyorum. Tartıldım ama bende bir değişiklik yok. Hala 62 yim.:84: Cezalandırın beni. Başka türlü olmicak bu iş.

İnşallah regldendir. Kendimi çok kötü hissediyorum ama sıkı diyet yapacağım akşamalrı artık sadece salata ekmek hiç yok artık şeker de cnm çok isterse dondurma yicem o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…