1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Rabiş'im olmuyo işte kilo veremiyorum evde olsam hep en azından ara öğünüm olur ama burada öğlen yemezsem akşama kadar aç kalıyorum öğlende hep pilav makarna kızarmış et vb. tür şeyelr yemek zorundayım evde olsam çorba yerim salata yerim acıkınca da 1 elma yerim ama olmuyoo

anlıyorum seni ama kendını bırakma ..herşey sende bitiyor bunu unutma..evden cıkarkn cantana elma,muz,leblebı gıbı atıştırmalıklar al...öglende az kalorili olanlardan 1er 2şer kaşık al ye...sallama yeşilçay al arada iç...valla baska ne denir bu konuda bılmıyorum cnm ya:26::26::26:

Ya aslında sandviç yapıp getircem ama o zamanda hem ekmek hem kaşar yemek zorunda kalıcam onunda kalorisi yüksek olur başka da bişey getiremem zaten leblebiyi hiç sevmem kuru kayısı yesem?

Ya aslında sandviç yapıp getircem ama o zamanda hem ekmek hem kaşar yemek zorunda kalıcam onunda kalorisi yüksek olur başka da bişey getiremem zaten leblebiyi hiç sevmem kuru kayısı yesem?

kuru kayısı,kuru uzum,kuru incir;kuru erik bak bunlar guzel atıştırmalıklar.özellıkle kuru erik ve kuru kayısı bagırsakları calıstırıyor.şişkınlıgı önluyor cnm

kuru kayısı,kuru uzum,kuru incir;kuru erik bak bunlar guzel atıştırmalıklar.özellıkle kuru erik ve kuru kayısı bagırsakları calıstırıyor.şişkınlıgı önluyor cnm

Bi paket getirim iş yerine canım sen napıyosun nasılsın?

Hafta sonu neler yaptın?

Bi paket getirim iş yerine canım sen napıyosun nasılsın?

Hafta sonu neler yaptın?

hafta sonu superdı.ctesi yayla evıne gıttık bahar gelmiş heryer cıcek kuzuları sevdım falan hoş bır ortam oldu.
pazar gunude en sevdıgım 2.sarkıcıının konserıne gıttık eşimle cok guzel bır hafta sonu gecırdım bu hafta

çok sevindim senn adına canım bu günelrinin keyfini çıkar
Konser gitmeyeli yıllar oldu

öğlen 1 kase çorba ve yarım dilim ekmek yedim. ve 1 saat sonra 10 dk lık spor yaptım. Karar verdim öğlen yemekten 1 saat sonra 10 dklık spor yapacağım işyerinin arşivinde. Tuğba özayın fıtness videosunu telefonuma yukledım videonun sonunda çalışanlar için 10 dklık spor var bakalım ne kadar işe yarıyacak.

afıyet olsun işe yararsa bızede söyle sonucu

Hmm aferin sana ne gzl azimlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…