canım umarım seninde olur. aslında beni öldürseler diyet yapmazdm ancak ne olduysa 8 gün önce rüyamda erkek arkadaşımın beni kilolu olduğum için terk ettiğini gördüm. kalktım aynaya bi baktım yani bi insan 54 kilodan 64 kiloya nasıl çıkar :/ fotoğraflarıma baktım ve o an sanırım gerçekle yüzleşebildim. bu zamana kadar herkes yiyip kilo almayan bünyeme hayrandı ben sanırım buna çok güvendim ve ipin ucunu kaçırdıminsanın böyle şok yaşayıp gaza gelmesi gerekiyor erkek arkadaşım çok şaşkın bu ani kararımdan ötürü ve inadına bol giyiniyorum zayfladığımı fark etmesin diye 50 ye bi ineyim çat giyicem dar dar mini elbiseleri hahayt :)))
off acıkmaya başladım yavaş yavaş. Ara öğün yesem iyi olacak. Bu arada yarım litre su bitti.
Yağmur gel hadi nerdesn ya
günaydın kızlarrr
2012-04-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
Toplam : 257 kal.
kahvaltım
kızlar,ben de katılıyorum.72 kiloyum.
günaydın kızlarrr
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
kahvaltım
günaydın kızlarrr
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
kahvaltım
Kalori hesabını kendin mi yapıyosun canım ne güzel ya ne kadar yediğini takip edebiliyosun. Ama ben yapsam bu hesabı strese girerim valla.
yumurta az yeseydin keşke cnm
aferin sana:)
canım kalorisepeti diye bir siteden yapıyorumçok kolay takip etmesi
:26:
yumurtaya bayılıyom da diyet dönemi diye her gün yemiyomyoksa affetmem 2 3 günde bir tatil yapıyorum yumurtayı
Kızlar ne zaman tartılıcaz. Bence hergün tartıya çıkmayalım. Ortak bir gün belirleyelim hepimiz o gün tartılıp sonra burda açıklayalım ne dersiniz. Ya da başka bir fikri olan var mı
bende geldim benide alın aranıza
sabah:1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yarım kibrit kutusu peynir 3 adet tuzsuz yeşil zeytin 1adet domates
sporda yaptım 3 bardak su
1 fincan 5i 1yerde çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?