- 8 Ocak 2018
- 101
- 84
- 13
- Konu Sahibi Polyester5
-
Komik miydi sizce?Bir ay öncesine dön
Yok arkadaşım 1 ay öncesinden başla anlatmaya demek istedimKomik miydi sizce?
Arkadas komik bulmamis ama keske derdini bir yazsaydin.Komik miydi sizce?
Komik değildi ama komik oldu:)Nerden başlasam demişsiniz ya. Arkadaş da bir ay öncesine dönerek anlatmaya başla demis.
Ve bence baya komikti
Kusura bakmayın anlamadimYok arkadaşım 1 ay öncesinden başla anlatmaya demek istedim
Dinleriz istersen
Komik miydi sizce?
Komik değildi ama komik oldu:)
Sorun değilKusura bakmayın anlamadim
1 yldir borç var o dert değil. Çocuk 1 ayda saldı kendini. Ekmek soğan yeriz mutlu da oluruz ama kardeşimin hali ya duzelmezse? Asla psikolojik destek kabul etmez. Ben çok iyi tanıyorum onu.Cok benzer şeyler yaşadım canim. Yaşarken hiç bitmeyecek bir kör kuyuya düşmüş gibi hissediyor insan. Ama her gecenin bir sabahi vardir.
Borç ödenir. Çalışılır. Kuru ekmek soğan da yenir doyulur. Yeterki kırgınlık lar olmasin. Sağlık olsun. Dirlik olsun. Birlik olsun.
Kardeşini bir psikiyatriste götürün. Bu donemde antidepresan kullanmak lazim.
Allah yardimciniz olsun
Maddi sıkıntıyı bir kenara attık. İntiharın eşiğinde hayattan bezmiş birini düşünün, İşte tam da benim kardeşim. Ne kadar destek olsak da yetmiyoruz ona. Ve ben kahroluyorum. 22 yaşındaki birinin ruh durumu bu olmamalı.Sorun değil
Anneniz siz ve kardeşiniz omuz omuza verirseniz hepiniz bir işin ucundan tutarsa aşamayacağınız zorluk borç kalmaz
Psikolojik olarak yeter ki yeterli olun birbiriniz için
Tekrar bir hata yapmış olabilir mi1 yldir borç var o dert değil. Çocuk 1 ayda saldı kendini. Ekmek soğan yeriz mutlu da oluruz ama kardeşimin hali ya duzelmezse? Asla psikolojik destek kabul etmez. Ben çok iyi tanıyorum onu.
Yapmis olamaz diyemiyorum.. Hiç emin olamıyoruz ki..Tekrar bir hata yapmış olabilir mi
İnşallah.Allah yardimcin olsun canim insan ailesi olunca daha cok uzuluyor.Sen destegini ver ve olumlu bak ailede manevi birlik olduktan sonra hepsi duzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?