- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Polyester5
-
Zorluk yaşıyor haliyle normal olmasını beklemeyin hayat karşısında duruşunu bu zorluklar belirleyecekMaddi sıkıntıyı bir kenara attık. İntiharın eşiğinde hayattan bezmiş birini düşünün, İşte tam da benim kardeşim. Ne kadar destek olsak da yetmiyoruz ona. Ve ben kahroluyorum. 22 yaşındaki birinin ruh durumu bu olmamalı.
İşten ayrıldı 1 ay once. Onu belirtmeyi unuttum.Durum 1 yıldır böylece som 1 ayda ruh hali böyle ise kardeşinizi bir yoklayın.
Ağzını arayın, tanıdığınız arkadaşları varsa sorun, asla yapın demem ama bir gözünüz telefonunda olsun.
Değişen neyse bilmeniz gerek..
İnşallah çok teşekkürler.Zorluk yaşıyor haliyle normal olmasını beklemeyin hayat karşısında duruşunu bu zorluklar belirleyecek
Tabi dediğiniz durumda ise acilen yardım almalı sizde yakınları olarak nasıl bir duruş sergilemeniz gerektiğini araştırmalısınız
Umarım en yakın zamanda aşarsınız bu problemleri
Borcu ne için yaptı peki?İşten ayrıldı 1 ay once. Onu belirtmeyi unuttum.
Neden ayrildi ayrilmasa iyiymis daha kotu olur bence is insani oyalar ve neden borc yapti?İşten ayrıldı 1 ay once. Onu belirtmeyi unuttum.
Arkadaşlarıyla ortak iş yapmak için.Borcu ne için yaptı peki?
Sizin kullanıcı adınız gibi "tükenmiş" calisamadi ve çalışmak istediğini de zannetmiyorum. Borcu da arkadaşlarıyla ortak iş için yaptı.Neden ayrildi ayrilmasa iyiymis daha kotu olur bence is insani oyalar ve neden borc yapti?
Ben sana yardimci olmak adina soruyorum ve sen konu aciyorsan bana boyle atif yapmani iyi niyetli gormuyorum.Hayatta kimse dertsiz degil ayrica ben bazi konularda tukenmis olabilirim ama hala ev islerine aileme yardim ediyorum ve aileme borc yapmadim cabaliyorum da ayrica.Sizin kullanıcı adınız gibi "tükenmiş" calisamadi ve çalışmak istediğini de zannetmiyorum. Borcu da arkadaşlarıyla ortak iş için yaptı.
Niye yanlış anladınız ben anlamadım. Kullanıcı adınız halini hatırlattı bunu yazdım sadece. Senin gibi demişim gibi algılamissinız ama o değil. Bir yanlış anlamanın sonucunda durumumuzu kendinizle karşılaştırmaniz yanlış oldu.Ben sana yardimci olmak adina soruyorum ve sen konu aciyorsan bana boyle atif yapmani iyi niyetli gormuyorum.Hayatta kimse dertsiz degil ayrica ben bazi konularda tukenmis olabilirim ama hala ev islerine aileme yardim ediyorum ve aileme borc yapmadim cabaliyorum da ayrica.
Amin. Çok teşekkürler. Yazsa bile rahatliyormus insan...İnsan neler atlatıyor
Yaşayan bilir
Rabbim feraha çıkarsın
Rica ederimAmin. Çok teşekkürler. Yazsa bile rahatliyormus insan...
Çalışmıyorum. Ama çok istiyorum. Bizim sıkıntımız şu an kardeşimin ruhi çöküntüsü.Siz çalışıyor musunuz ? Hani borca destek amaçlı.
Anlıyorum, borçlar azalınca düzelir belki biraz diye düşünüyorum.Çalışmıyorum. Ama çok istiyorum. Bizim sıkıntımız şu an kardeşimin ruhi çöküntüsü.
İnşallahAnlıyorum, borçlar azalınca düzelir belki biraz diye düşünüyorum.
Psikolojik destek almalı birde.İnşallah
O çok zor işte. Hayatta kabul etmez.Psikolojik destek almalı birde.
Ne var ki bunda ?O çok zor işte. Hayatta kabul etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?