1 ayda bıktım

Ben çok şaşırıyorum ya, yaş falan demişler ama bizde 24 yaşımızda evlendik böyle bir olayı geçin evimizde sesimiz yükselmedi henüz..
Birde bu insandan çocuk düşünme fikri..
Yani bir insan aslını neslini bilmeden annesinden duyduğu bir şey için eşiyle tartışmamalı bile vurmak ne demek..

Galiba tüm sorun surda ki.. kv sizden birseyler bekliyo sizde ondan birseYler bekliyor.. beklemeyi birakin hayat beklentiler icin yasanmiYor eger gidemiyorsaniz iki üc günde bir arayin halini hatrini sorun ara sira cicekler gönderin hediyeler gönderin.. ve ondan birsey beklemeyin

O kadar güzel sözlere sürekli tepkiyle karşılık veriyorsun... herkes senin iyiliğin için bir şeyler yazmış
Bu platforma ulaşabilecek gücün mevcutsa ailene hayli hayli ulaşabilirsin dimi canım? ara anneni tokat attı de üstüme kapıyı kilitledi de annen o binayı yakar sana yine de ulaşır bir şekilde. annen doğursun, büyütsün, kızı organ nakli olsun zorluk çeksin elin oğlu gelip tokatlasın.
ha bu öneriler sana uymuyor olabilir. öyleyse benim sana tavsiyem sağ yanağına tokat attıysa sol tarafını çevirip "beyim burayı unutma" diyeceksin. sen hala misafir düşün canım
Cok güzel yazmissin bacim.. benim evladima biri tokat atsin degil onu ordan almayi komple adamin hayatini söndürürüm.. agzina saglik

merhaba
kim okur kim okumaz bilmiyorum içimi dökmek için yazıcam.
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
sevgiliyken de çok kavga ederdik. ama dünnnn...
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun. Size tokat atan o öküzün de elleri kırılır inşallah... Lanet herif gidip anasının dizinin dibinde oturaydı ya neden evlenmiş...

Evlenecek kızlara ders : Daha sevgiliyken çok kavga ettiğiniz adamlarla evlenmeyin. Evlenince her şey düzelmez...

Bır ayda tokat hemde sen haklıyken (tabıkıde sıddetın hıcbır gerekcesı olamaz) agladım yakınlık gostermedı dıosun ara mısafırını ıptal et ve cık gıt babanın evıne oda otursun annesıyle bu evlılıgın sonu kotuu daha sımdıden boyleyse gelecegını gorebılırsın ozellıklede kk ya uyeysen daha sanslısın bu konuda bırda ne hayatlar okuyoruz. Cocukta yokken cık gıt bırak anasıyla basbasa kalsın. Senın yasındakıler gıdıp kaynanayla sohbet etmıyor hayat yasıyor

Tokat atmıs ayı size. Siz misafir agırlayacagım diyorsunuz, kalkın annenizin evine gidin misafiri falanda bırakın.
Ayaklarınıza paspas olmadan da dönmeyin. Bu aklı bosanmayı asla dusunmedıgınız ıcın verdim.

Benim tepkim akıl verenlere değildi ergen yazan bile olmuş her şeyin teşhisini koydu bazılarınız hastalığımın bile yani bazıları hiç kendini bilmeden yorum yapıyo sırf muhalefet

Galiba tüm sorun surda ki.. kv sizden birseyler bekliyo sizde ondan birseYler bekliyor.. beklemeyi birakin hayat beklentiler icin yasanmiYor eger gidemiyorsaniz iki üc günde bir arayin halini hatrini sorun ara sira cicekler gönderin hediyeler gönderin.. ve ondan birsey beklemeyin
Ne hediyesi ne çiçeği otursun altınlarla onları da beni ağlatarak aldı

hic arkana bakmadan annenin evine git- daha 1 aylik evlilikte sana tokat atmis, evi kirip dökmüs, üstüne kapilari kilitlemis.
sebep: anasi.
otursun annesinle. yavru kumrular gibi.
niye kendini ezdiyorsun? Daha 23 yasinda eli ekmek tutan genc bir kadinsin. ne alip veremedigi varmis seninle?
Pislik herif

Size boşan vs diyemem haddim degil. Ama bu tokatın hesabini da sorun.
Aileme soylemiyim uzulmesin diye dusunmeyin bakın eşinizin annesi sizin evinizin icine fitne sokmaya coktan baslamış bile.
Bunun onlemini almazsan cok pisman olursun. O annesi ise sizde karısısınız.

Annen baban hayatta ise lutfen onlara git ve herseyi anlat

merhaba
kim okur kim okumaz bilmiyorum içimi dökmek için yazıcam.
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
sevgiliyken de çok kavga ederdik. ama dünnnn...
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

1 Aydan tokat başladıysa 1 ay sonra dayağa döner bu iş
Bence uzatmadan ayrıl :(

1: BEN BUNLARA RAGMEN ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM DEMEDİM ŞU AN DAHA DÜN YAŞADIĞIM OLAYI YAZDIM BURAYA ÇOCUK ÖNCEKİ KONULARIN MESELESİ
2: NAKİLLERDE HER GÜN İLAÇ KULLANILIYOR,ESKİ BÖBREKLER ALINMIYOR,İ NAKİL BÖBREK KARIN BOŞLUĞUNA KOYULUYOR. BEBEK KARINDA BASKILADIĞI İÇİN ERKEN ÖNERİLİYOR. GOOGLA YAZIN.
3: KİM PEMBİŞ ÇEYİZ GELİNLİĞİN PEŞİNE DÜŞTÜ 23 YAŞINDAYIM OKUDUM İŞE GİRDİM ÇALIŞIYORUM SEVDİM EVLENDİM
DAHA DÜN BÖYLE BİŞEY YAŞADIM BURADA PAYLAŞTIM Kİ DIŞARIDAN BİR GÖZ GÖRSÜN DİYE ZATEN ÇOK ÜZGÜNÜM ALLAH AŞKINA BİRAZ BENİ DÜŞÜNÜP DE YAZIN HAKETTİN DER GİBİ MESAJLAR GÖRÜYORUM

Ben seni anliyorum canim okuyup meslek sahibi olmussun evlenmissin bunu kimse sorgulayamaz yasinda 17 18 degil bazen abartip sacmalaniyo haklisin. Nolursa olsun siddet goren birisine mustahak denmez o onlarin ayibi. Sadece evlilik biraz olgunluk ister kimse boyle olmak icin evlenmiyo ama oluyo iste iki farkli insan farkli yasayis tarzlari aileler derken sorunlar buyuyo ama sakin kalmak olgun olmak onemli. Esinin yaptigini hafife alma ki cesaretlenmesin tedavi gorsun agirligini koy simdide sinirlarini ciz. Burd

Dün başka bir konu için de yazmıştım yine yazıyorum.
Bazı yorumlar çok “öcü” .
Bir çoğu sizi koruma isteğiyle sinirlenilerek yazılmıştır eminim. Fakat hiç bir kula tokat müstehak değildir. Üzülmeyin.
Yaşadığımız sürece çare vardır her şeye. Naçizane önerim, “zararın neresinden dönerseniz kardır”. Allah yardımcınız olsun.

yaa size çok kolay herhalde. müstehak falan bomboş şeyler. vurup kapıyı çıkmadım kapıları kitledi anahtarlarımı aldı.
ne diyim millete ay kavga ettik gelmeyin mi diyim. biraz gerçek hayatı düşünüp yorum yapın.
ben böbrek nakilliyim, doktor bir an önce bebek yapmalısın sonra yapamayabilirsin dedi de evlenme kararı aldık.
şurda dert paylaşıyoruz bilip bilmeden nasıl bir kadın diğer bir kadına nasıl müstehak der. şurda dert paylaşmışız biraz anlayın
Böbrek nakillisin. Sagligin onemli. Dayak yemissin. Hala misafir ve bebek derdindesin. Misafire kavga ettik demene gerek yok. Iyi hissetmiyorum rahatsizim demen kafi.
Ayrica guncellemenden sonra yine yorumumu yineliyorum. Mustehak. Sen caninin kiymetini bilmezsen kimse bilmez.

Böbrek nakillisin. Sagligin onemli. Dayak yemissin. Hala misafir ve bebek derdindesin. Misafire kavga ettik demene gerek yok. Iyi hissetmiyorum rahatsizim demen kafi.
Ayrica guncellemenden sonra yine yorumumu yineliyorum. Mustehak. Sen caninin kiymetini bilmezsen kimse bilmez.

Müstehak demek yalnis. Konu sahibi belki kendini nasıl koruyabilecegine dair fikirsiz. Ama karşımızda "kocamdir severde döverde" diyen bir kadın yok. Konu sahibi de durumun hu hale gelmesine şaşırmışdir, şok olmuştur hatta. Birde ben şu etkeni çok görüyorum: Bir cok kızımız küçüklükten pasif yetistirilir. Aman sessiz ol, aman büyütme, sus otur, vs. Bir benlik oluşumu bile engellenir bir cok yerde. Sadece beklenen gibi hareket et yeterli.birde kızlarımıza hep utanc yüklenir. "kocası durduk yere atmamıştir o tokadı/dayağı" gibi şeyler söylendiğini hepimiz duymusuzdur. Simdi konu sahibi daha 1 aylık evli. Oda utaniyordur

1 ayda böyle bir evlilik hayatın varsa oran orantı kur bakalım 10 yıl sonra nasıl bir hayatın olur

Back
X