- 19 Aralık 2025
- 102
- 48
- 13
- Konu Sahibi meryemsancar
-
Calismayi düsün hem sosyallesirsin hemde kendi parani kazanir belki bir ev alir. Kurtulursun onlardan
Taşındık
Nispet mi yapıyorsunuz ben yalnızım maalesefGız Anamm bende hayatıma zor yetişiyorum yav
Bacım neyin nispeti bende yalnızm çoçukla uğraş ödevleriyle uğraş gocayla ayrı uğraş yani yoruluyorum anlamında.Nispet mi yapıyorsunuz ben yalnızım maalesef
Cocuk zaten okulda, koca zaten işte bütün gün neyi ile ugraşıcam kiBacım neyin nispeti bende yalnızm çoçukla uğraş ödevleriyle uğraş gocayla ayrı uğraş yani yoruluyorum anlamında.
efendim?Aile apar
Aile apartmanı dicektim, çalışma imkanım şu anda yok gibiefendim?
anlamadım yorumu bende aynı şeyi yazacaktım çalışın diyecektim
neden ki?Aile apartmanı dicektim, çalışma imkanım şu anda yok gibi
Kimsem yok evde neden çevre edinemiyorum sorun bende miEvde canınız sıkılıyorsa çalışın.
Aile apartmanı hakkında gerçekten fikriniz bu mu? Ne kadar zor olduğunu asla tahmin edemezsinizneden ki?
aile apartmanı daha iyi olmaz mı çocuk eve getir götür yardımcı olur kv falan
çalışsanız ileride kendi evinizi bile alabilirsiniz
Kaç sene oturdum, anamdan emdigim süt burnumdan geldi, çok zor gerçektenneden ki?
aile apartmanı daha iyi olmaz mı çocuk eve getir götür yardımcı olur kv falan
çalışsanız ileride kendi evinizi bile alabilirsiniz
Taşındım ama bu sefer de tanımadığım bir şehirde yalnız kaldımAile apartmanı hakkında gerçekten fikriniz bu mu? Ne kadar zor olduğunu asla tahmin edemezsiniz
Bu şekilde normal hayatta da ters davranıyorsanız insanlara çevreniz olamaz tabii..Cocuk zaten okulda, koca zaten işte bütün gün neyi ile ugraşıcam ki
Çocuğunuzun okulunda sınıf arkadaşlarının anneleri ile yakınlaşmaya çalışın,ödev bahane edin, öğretmen i bahane edin,benimki şunu anlamamışı bahane edip sohbet konusu açıp ilerletin,kahveye falan da davet edersinizEvliyim, eşimin yaşadığı şehire geldim gelin olarak, çocuğum okula gidiyor, eşimin ailesi doğulu, aile apartmanından taşındık, geçinemiyorduk çünkü, arkadaş edinmek için çok uğraşıyorum ama olmuyor, kimsem yok, oturduğum yerde komşuluk yok, eşin yeter diceksiniz ama oda çalışıyor, akşama kadar evde uyuyorum, görümcelerimle geçinemiyorum, hepsinden yoruldum, tek başıma kafayı yicem evde, kardeşim yok, arkadaşım yok, halk eğitim kurslarına gittim ama arkadaş edinemedim, herkesin bir çevresi var, birileri var etrafında , ben neden yapayalnızım
Ters davranmadım şu anda moralim çok bozuk açıklama yaptımBu şekilde normal hayatta da ters davranıyorsanız insanlara çevreniz olamaz tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?