- 19 Aralık 2025
- 102
- 48
- 13
- Konu Sahibi meryemsancar
-
Açıkçası onlara da katıldım hep bir gruplaşmalar ve dedikodular dönüyor o yüzden uzak duruyorumÇocuğunuzun okulunda sınıf arkadaşlarının anneleri ile yakınlaşmaya çalışın,ödev bahane edin, öğretmen i bahane edin,benimki şunu anlamamışı bahane edip sohbet konusu açıp ilerletin,kahveye falan da davet edersiniz
Ters davranmadım şu anda moralim çok bozuk açıklama yaptım
O veli whatsap gruplarında hele sınıf annesi aman amancocuğun okuldakı arkadaşlarından bir veli grubu kurun.
özellıkle çocugunuzun iyi anlaştıgı arkadaşlarının anneleriyle.
mesela dogumgünü yapın o anneleri de çağırın böyle böyle bi çay bi kahve derken biraz nefes alırısnız
Kendinize hobi edinin bence bende başka şehre geldim ama çalıştığım için çevrem oldu arkadaşlarım var çalışma imkanınız yoksa komşunuzu bir kahveye davet edin insanları görünce bir selam verin bakalım illaki karşılık bulursunuz, kitap okuyun kendinize dizi bulun gündüz ev işi yemek derken bu şekilde geçer bence illaki sıkılırsınız eşinizle vakit geçirin akşam veya hafta sonuTers davranmadım şu anda moralim çok bozuk açıklama yaptım
Çevresi olan insanlar mükemmel değil ki, ters birisi değilim ama kimseye de boyun eğmiyorum çevrem olsun diye ama üzülüyorum bu duruma tabiBu şekilde normal hayatta da ters davranıyorsanız insanlara çevreniz olamaz tabii..
Bende boyun eğen biri değilimdir ama daha tatlı yaklaşabilirsinizÇevresi olan insanlar mükemmel değil ki, ters birisi değilim ama kimseye de boyun eğmiyorum çevrem olsun diye ama üzülüyorum bu duruma tabi
Lise mezunu olduğum için nerede çalışıcam ki, bir hastane ye tibbi sekreter olarak girmek istedim ama kurslarını bulamadım, artık kalkmış, komşularım çok burnu havada insanlar, hepsi soğuk, birisi kapıdan çevirdi geçenlerde çok üzüldüm kimseye gitmeye cesaretim de kalmadı, işim var dedi, bende geri döndümKendinize hobi edinin bence bende başka şehre geldim ama çalıştığım için çevrem oldu arkadaşlarım var çalışma imkanınız yoksa komşunuzu bir kahveye davet edin insanları görünce bir selam verin bakalım illaki karşılık bulursunuz, kitap okuyun kendinize dizi bulun gündüz ev işi yemek derken bu şekilde geçer bence illaki sıkılırsınız eşinizle vakit geçirin akşam veya hafta sonu
Tatlı yaklaşmadığımı nereden biliyorsunuz , buraya geldiysem eğer elimden gelen herşeyi yapıp çaresiz kaldığım içinBende boyun eğen biri değilimdir ama daha tatlı yaklaşabilirsiniz
Ev işi yemek çocuğun dersleri vs vakit kalıyor mu? Okuldan annelerle sosyalleşemiyor musunuz?Cocuk zaten okulda, koca zaten işte bütün gün neyi ile ugraşıcam ki
Cocuk servis ile okula gidiyor, anneler ile görüşmüyorum çünkü sorunlar çıkıyor gruplaşmalar oluyor, cocuk okulda vakit tabiki de çok ancak yemek yapıyorum oda bütün gün sürmüyorEv işi yemek çocuğun dersleri vs vakit kalıyor mu? Okuldan annelerle sosyalleşemiyor musunuz?
Sabah erken kalk çocuğa kahvaltı hazırla okula götür. Gel evde evi topla temizle kahvaltı et zaten öğlen oluyor.
Sonra pazardı marketti yürüyüştü.
Eve gel akşam yemek hazırlıkları gün bitti yani.
Nasıl uyuyorsunuz ben onu anlamadım.
Yeni mi taşındınız orayaLise mezunu olduğum için nerede çalışıcam ki, bir hastane ye tibbi sekreter olarak girmek istedim ama kurslarını bulamadım, artık kalkmış, komşularım çok burnu havada insanlar, hepsi soğuk, birisi kapıdan çevirdi geçenlerde çok üzüldüm kimseye gitmeye cesaretim de kalmadı, işim var dedi, bende geri döndüm
Neden itici ne dedim ki, insanlar sıkıntılı demedim etrafımda insan yok çünkü, aşkolsun gerçektenHep mi insanlarda sıkıntı var? Herkes mi kötü? Herkese her ortama bir bahane buluyorsunuz farkında mısınız. Burada mesajlarda kullandığınız dil , yazım şekliniz bile itici.
Mesleğiniz yoksa girin bir markete dükkana oralar çok hareketli yerler.
Uzun zamandır oturuyorum 5 yıl oldu ama komşuluk yok büyük bir rezidansYeni mi taşındınız oraya
Eee o öyle, bu böyle, her şeye bir bahane buluyorsunuz.Neden itici ne dedim mi, insanlar sıkıntılı demedim etrafımda insan yok çünkü
Sınıf anneleri ile görüşmek istemiyorum sevmedim çünkü onun dışında da kimseyi tanımıyorum görmüyorum, belki anlaşabileceğim bir sürü insan var ama tanımıyorum onları, eşim zaten çalıştırmıyor bir ara hastaneye girmek istedim olmadı, markette de çalışmak istemiyorumHep mi insanlarda sıkıntı var? Herkes mi kötü? Herkese her ortama bir bahane buluyorsunuz farkında mısınız. Burada mesajlarda kullandığınız dil , yazım şekliniz bile itici.
Mesleğiniz yoksa girin bir markete dükkana oralar çok hareketli yerler.
Peki. Mesela çocukla parka gitseniz orada da anneler çocuklar geliyor illaki birileri ile tanışırsınızUzun zamandır oturuyorum 5 yıl oldu ama komşuluk yok büyük bir rezidans
Neye bahane buldum , kimsem yok ki , tanımıyorum kimseyi bahane bulayımEee o öyle, bu böyle, her şeye bir bahane buluyorsunuz.
Bilmiyorum ben mi beceremiyorum, çocuğum küçükken çok gidiyordum, arkadaş edinemedim, herkesin kendi çevresi vardı, bazen yaşlı teyzeler ile sohbet ediyordumPeki. Mesela çocukla parka gitseniz orada da anneler çocuklar geliyor illaki birileri ile tanışırsınız
Eşiniz de çalıştırmak istemiyor, komşular şöyle, sınıf anneleri böyle, eee bu sizin seçiminiz. Artık o vıcık vıcık ilişkiler de kalmadı, herkes işinde gücünde.Neye bahane buldum , kimsem yok ki , tanımıyorum kimseyi bahane bulayım
tabiki çok zordurAile apartmanı hakkında gerçekten fikriniz bu mu? Ne kadar zor olduğunu asla tahmin edemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?