• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 çocuk annesiyim, çok yalnızım, kimsem yok, tek başıma bütün gün evde oturuyorum

Kapıdan cevirdi derken nasil oldu. Kahve icelim mi dediniz eger sizin anlik olarak eve gireceginizi dusundugu icin belki musait degildi isim var dedi. Yada musaitsen bana gel kahve icelim mi dediniz yani detay verirseniz belki nedenlerini bulabiliriz
O değil ki neden sadece, o bir anlık çare arama girişimiydi, yoksa kimsenin evime gitmem normal olarak bende, artık çok bunaldığım için her yolu denedim diyelim arkadaşlık için

O değil ki neden sadece, o bir anlık çare arama girişimiydi, yoksa kimsenin evime gitmem normal olarak bende, artık çok bunaldığım için her yolu denedim diyelim arkadaşlık için
Tmm bunda sorun yok kahve teklifinizde gayet yerinde ama belki musaitsen birazdan bana kahveye gel bugun degilsen yarin beklerim tarzi bir konusma yapsaydiniz buyuk ihtimalle teklifinizi geri cevirmezdi. Bunu demek istedim

Evde oturarak arkadaş bulunmaz ki. Kursla vs olacak iş değil. Bende kursa gitsem tanıdığım arkadaşlarımla giderim zaten yeni arkadaş edinmek için değil. Vakit geçirmek için. Arkadaş edinmek istiyorsan iş bulup çalışacaksın. Yeni insanlar tanıyacağın bir ortam olacak. Arkadaşlarımın %80i iş sayesinde tanıdım. Yollar ayrılsada bir şekilde görüşmeye paylaşmaya devam ediyorsunuz neticede

Sınıf grubunda aktif olun. Dedikodu her yerde var, abartmadan yapın gitsin. Çocuğunuza doğum günü yapın velileri yakından tanıyın.
Çocukla parka çıkın mecburen sosyalleşeceksiniz elli tane anneyle tanışırsınız.

Evliyim, eşimin yaşadığı şehire geldim gelin olarak, çocuğum okula gidiyor, eşimin ailesi doğulu, aile apartmanından taşındık, geçinemiyorduk çünkü, arkadaş edinmek için çok uğraşıyorum ama olmuyor, kimsem yok, oturduğum yerde komşuluk yok, eşin yeter diceksiniz ama oda çalışıyor, akşama kadar evde uyuyorum, görümcelerimle geçinemiyorum, hepsinden yoruldum, tek başıma kafayı yicem evde, kardeşim yok, arkadaşım yok, halk eğitim kurslarına gittim ama arkadaş edinemedim, herkesin bir çevresi var, birileri var etrafında , ben neden yapayalnızım
Velilerle arkadaş olsanıza. Çocuğunuzun da mı arkadaşı yok. Çocukları parka götürelim avm ye götürelim derken derken çevre edineceksiniz işte

Sorun sizde demeyin o zaman, beklentileriniz başka deyin çünkü üzülüyorum
Cok polyanasin ve asosyalsin belli ki insanlar la sohbet acamiyorsun

Ben her Aksam Parka giderdim cocuklarla ve cocuklarin aileleriyle konusulan evet dedikoduydu bende dinlerdim severim de dedikoduyu 😜

Ama su an hayatimin merkezi ailem kimseyle görüsmüyorum tek yaptigim ev is kizimla dertlesiyorum en güzeli valla

Sen bir hobi dein kitap Oku bol bol

Ben her Aksam Parka giderdim cocuklarla ve cocuklarin aileleriyle konusulan evet dedikoduydu bende dinlerdim severim de dedikoduyu 😜

Ama su an hayatimin merkezi ailem kimseyle görüsmüyorum tek yaptigim ev is kizimla dertlesiyorum en güzeli valla

İnsanlarla sohbet açamasam 4 senelik arkadaşım olmazdı , ben menfaat ilişkilerinden yoruldum, asosyollerin arkadaşı yok mu , bence vardır herkes çok konuşmak zorunda değil dimi

Dedikodu sevmiyorum ve geriliyorum böyle sohbetler de, çünkü biliyorum o dedikodular benim arkamdan da yapılacak, insanlar çok ikiyüzlü , ben iyi
İnsanlar tanımak onlarla arkadaş olmak istiyorum

İnsanlarla sohbet açamasam 4 senelik arkadaşım olmazdı , ben menfaat ilişkilerinden yoruldum, asosyollerin arkadaşı yok mu , bence vardır herkes çok konuşmak zorunda değil dimi
Asosyallerin arkadaslari yok iste o yüzden asosyaller ayip olmasin diye bir iki selam verirler belki sokakta ama kimse onlarla kaliteli vakit gecirmez

Nerde 4 yillik arkadasiniz onla takilin

Evliyim, eşimin yaşadığı şehire geldim gelin olarak, çocuğum okula gidiyor, eşimin ailesi doğulu, aile apartmanından taşındık, geçinemiyorduk çünkü, arkadaş edinmek için çok uğraşıyorum ama olmuyor, kimsem yok, oturduğum yerde komşuluk yok, eşin yeter diceksiniz ama oda çalışıyor, akşama kadar evde uyuyorum, görümcelerimle geçinemiyorum, hepsinden yoruldum, tek başıma kafayı yicem evde, kardeşim yok, arkadaşım yok, halk eğitim kurslarına gittim ama arkadaş edinemedim, herkesin bir çevresi var, birileri var etrafında , ben neden yapayalnızım
Sana birmşeu diyeyim mi en azından gurbette yalnızsın. Çevremde o kadar insan varken herkes yapayalnız bıraktı beni. Görümcemle aynı binadayım kapımı bile çalmaz. Küçük çocuğumla tek başıma evdeyim tüm gün. Evde durursun laf ederler dışarı çıkarsın çıkma çocuk hasta olur derler. Herkes özel hazırlık yapıp evine davet etösni bekler. Keşke gurbette olsaydım diyorum bazen. İnsanlar artık çok bencil.

Sana birmşeu diyeyim mi en azından gurbette yalnızsın. Çevremde o kadar insan varken herkes yapayalnız bıraktı beni. Görümcemle aynı binadayım kapımı bile çalmaz. Küçük çocuğumla tek başıma evdeyim tüm gün. Evde durursun laf ederler dışarı çıkarsın çıkma çocuk hasta olur derler. Herkes özel hazırlık yapıp evine davet etösni bekler. Keşke gurbette olsaydım diyorum bazen. İnsanlar artık çok bencil.

Aile apartmanı mı çok zor , ama şunu söyleyeyim tek başına olup yalnız olmak ta zor, insanlarla da olmuyor ama yalnız da olmuyor ama bir tercih yapacak olsaydım tekrar yalnız olmayı aile apartmanında olmaya tercih ederim, çünkü orada yaşanılan o psikolojik baskı , gerilim ve rekabet, kıskançlık insanı tüketiyor

Yok dimi gerçekten öyle insanlar
Tabi ki de yok menfaate gelince menfaatin boyutu önemli kendizi kullanmis hissediyorsaniz uzak durun ama arkadas ortaminda yardimlasmalar olur

Mesela tasindim ama eski komsum bir gün o calardi kapimi bu yok bir gün ben

Veya arkadasim kendini İyi hissetmezdi cocuklari bana yolla derdim aksama kadar bakardim

O da Bana bir isim düsse gelir ama Hayir dedigimde oldu elbet

Eşiniz ne iş yapıyor onun arkadaşları yok mu evli olanlardan eşleriyle tanışsanız ailecek gidip gelseniz birbirinize belki anlaşırsınız birkaçı ile
Kitap okumayı seviyor musunuz ?

Yorucu birisin. Sen mutsuzsun diye herkes senin etrafında dönmeyecek. Gerçekçi düşünün önce. Arkadaştan çok şikayetlerini dinleyecek birini istiyorsun ama aynı şekilde dinlemezsin bile sıkılıp, bunalıp uzaklara dalarsın. Bence psikologla görüş. Koşulsuz o dinler tabi ücretini alır :)

Kendi işinizi kurun

Youtube, instagram kanalları açın yaptığınız tatlı, yemek tariflerini paylaşın. El işi, örgü vesaire yapın onu paylaşın. Kanalı büyütmeye çabalayın işbirlikleri kovalayın. Çocuk kıyafet-oyuncak alışverişi, kırtasiye ürünleri videoları vesaire çekin. Çocuğunuza her gün hazırladığınız beslenmeleri videoya çekin kanala atın.

Bu şekilde harçlığını çıkaran bir sürü ev hanımı var. Sıkıntınızı da giderirsiniz yorumlar gelir takip edenler çoğalır.

Çalışmasam böyle bir iş yapmak isterdim.
Buna cevap yazmadınız

Valla dostluk cidden zor iş. Çocukluktan gelen varsa, kendi kuzenlerin varsa kolay. Onun dışında zorlaşıyor katılıyorum buna. Herkese iyiyim, yüzeysel sohbet ederim sever sayarım herkesi ama dostluk sadece akraba bağlarımla, çocukluk arkadaşımla falan. Uzakta olduğunuz için haklısınız ama fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler böyle iyisiniz. Arada bir eşinizin yakın arkadaşları ve eşleriyle planlar yapabilirsiniz. Güzel bi ailesiniz belli ki. Kahvaltı programları, doğumgünleri vs yapın. Kendinize zaman ayırın. Üzmeyin böyle şeylerle kendinizi 💜🌸

Yorucu birisin. Sen mutsuzsun diye herkes senin etrafında dönmeyecek. Gerçekçi düşünün önce. Arkadaştan çok şikayetlerini dinleyecek birini istiyorsun ama aynı şekilde dinlemezsin bile sıkılıp, bunalıp uzaklara dalarsın. Bence psikologla görüş. Koşulsuz o dinler tabi ücretini alır :)

Hiç hayatımda kimseye derdimi anlatmadım annemden başka, yanılıyorsunuz bu konuda, burada forum olduğu için içimi döktüm sadece

Back
X