- Konu Sahibi maviboncukcum
selam kızlar bnde eylül 1 e kadar 65 olmak istiyorum kilom şuan 75

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol tatlım istedikten sonra hersey mümkün birbirimize destek oluruz ben burdayım her zaman beklerimmmBen de 72 kiloyum ve eylülde 65 olmak istiyorum yaşım sizden küçük ama umarım ben de başarabilirim. Başarılar
canım nette var ayrıntıları şimdi yazamam cok uzun yaaaaaaaa ben 2 gün önce sözde başlamıştım ama dün ıspartaya gittik gezmeye eee boğazım boş durmadı tabi diyet yalan oldu... bugün en baştan başladım bayrama kadar 2 kilo bile versem yetecek vallaşu hollywood diyeti nasıl ki merak ettim![]()
canım benim karpuzdan vazgeçemiyorum ben yaaaaaaa cok seviyorum heleki oruçtan sonra 1 tabak yiyorumdur soğuk soğuk... ama galiba dediklerinde haklısın netten baktım biraz bugün... bundan sonra karpuzdan vazgeçmek yerine biraz daha az yemeyi deneyeceğm. saol tatlım düşüncelerin için...merhaba,öncelikle başarılar.inşallah istediğiniz kiloya çabuk ulaşırsınız.bi şey söylemek istiyorum.karpuz,incir,bi de şu karpuzun sarı olanı var ya =D türkçesini unutdum onun.biz yemiş deyirik ona.he,o 3 meyveden uzak durmakta yarar var.karatay öyle yazmış kitabında.ben aldım kitabını baküden.glisemik deyeri çok yüksekmiş bu 3 meyvenin.canan hanım zaten pek meyve önermiyor.günde 1 porsiyon mevsim meyvesi sadece.meyve suları da önermiyo.bi de şöyle bi şey yazmış.diyo ki şimdiye kadar en tehlikeli şeker diye glyukozayı bilirdik.amma meyve şekeri en tehlikeli şekermiş.o yüzden protein ağırlıklı beslenseniz daha iyi olur.kolay gelsin =)
10 kilo biraz eylüle kadar sağlıksız olur vermen ama rahat bi şekilde 5 kilo verlilr canım 1 eylüle 1 ay var birazcık sıkarsak kendimizi belki daha da cok veririz hadi bakalım hayırlısı olsunselam kızlar bnde eylül 1 e kadar 65 olmak istiyorum kilom şuan 75![]()
ne demek canım,paylaşmak istedim sizinle de =) kolay gelsin =)
benim güzel günlüğüm kimsecikler gelmedimi sana yazıkkkkkkk
neyse ben varım
sonunda 68e düştüm gene aferin bana
az kaldı son 3 kilo
ankaraya gidene kadar 65in de altına düşsem hiç fena olmaz aslında ama 65 bile olsam razıyım
o görümcemi çatır çatır çatlatacağımmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla bu azimle kimselere ihtiyacınız yokki
tebrik ederim. bayramda dikkati bırakmazsanız 65 görünüyor bilee.
bende isveçe başladım mavişim önerin üzerine ilk gün temizlik ve pazar telaşına rağmen çok iyi geçti.
Ilk güne ilava kahvaltı ile öğle arasındaydı sanırım 2 kuru kayısı yedim. çünkü hazımszlığıma iyi geliyor bnm kayısı.
Akşamdan önce soğuk sade soda içtim.
Akşam yemeği tmm
Yatana kadar da 1 lt su içerim
1er kupa meyve çayı ve yeşilçay içerim.
Gün içinde de 1.5 lt su içtim bitti bile.
Dünde çok suyu içmiştim ama bugün dün ki kadar lavaboya gitmedim.
Sence maviş dün ödem mi atıyordum o kadr wc gittim.?
çünkü dün gece 20.30 gibi avm tartıldım elektronik cihazda 74 çıktı kilom.
Ama bu sabah uyandım wc gittim geldim tartıldım kilom 71 çıktı evdeki tartımda.
Sizce bu mümkün mü 3 kilo ödem atmış olabilirmiyim?
Yoksa evde ki tartım mı bozuk avm cihazmı bozuk ikilem içndeyim :44:![]()