1 eylüle kadar 65 kilo olacağım

keşkeh yanisi - Google'da Ara akdeniz Toroslara ait yöresel bir yemek canım resimlerde gördüğün 2 resme benzeerdi menüm
senin menün beğenmedim canım
makarnanın yanında keşke salata olsaymış cacık miktarı biraz artırılabilirmiş
böyle az yersen bıkar sonunda bir gün çok yersin diyet pisikolojisini iyi bilirim
bir miktar daha besleyici bir şey koyaraya kuru yemiş mesela bir avuç çiğ kuruyemiş
meyvelerin güzel olmuş onun dışında mükemmel bir menü

süper bişimiş o yaa bizim burda ssadece keşkek yapılır ama yahniyle deneyeceğim canım çekti valla:)
menüm güzel değil bende farkındayım karbonhidrat ve protein bi arada olmaması lazım ama oruçlu olunca kendime özel yemek yapmadım eşime yaptıgım yemeği ben sevmediğim için yemedim bana makarna ve cacık kaldı yani mecburen...
yarın iftara misafirim var yogun bi gün olacak inşallah abartmadan yerim herşeyi kalabalıkla güzel yemek yeniyo malesefff

iftardan sonra karpuz yedim biraz şişirdi beni şimdi karnım davul gibi sahur yapmayacağımmm
sadece bitki çayı içer yatarım
yersemde biraz daha karpuz yerim dayanamıyorum karpuza yaaaaaaaaaaaa

Hayırlı olsun canım konun. >Hedefimiz aynı bnde eylül 23e kadar 65 olmak istiyorum çünkü nişanım olacak.

2014 nisan gibide düğünüm olacak 2014 şubatında ise 58 olmak hedefim var.

Bende regl o yüzden sahur yapmıyorum.
Sadece içersem su ve bir sade soda içiyorum.
İftarda ise bugün arkadaşımla dışardaydık o yüzden biraz liste kabarıktı
mercimek çr. bir kase
tavuk ve mantar söte yanında pilavı pidesi vardı ama yemedim.
Salata yedim.
Ayran içtim
Tatlı olarakta bir küçük şu güveç gibi olan kaselerle fırınca sütlaç yapıyorlar ya ondan yedim şekersiz 4 çay içtim iftardan sonra.

Eve gelincede 2 kupa su içtim bakalım sahur da da tekrar bu gece soda içmeyi düşünüyorum.
Regl olduğum için gün içinde tatlı isterse canım kuru incir yiyorum yada form bisküvilerden 1-2 t. yiyorum başka hiç birşey yemiyorum.

iftardan sonra sahura kadar o arada 10-15 egzersiz hareketi yapıodum ayağımı burktum şişti fln ağrıo zorlayınca diye bıraktım 1 haftadır üstüme tembellik çöktü inşAllAh regl bitince başlıcam tekrar onlara. Sporsuz olmuyor yaa.

İftarda misafir var ama ben sadece çorba içmeyi düşünüyorum salata yada yoğurt bide yanında.

Diğer arkadaş koşarken bir şey aldığını söylemiş onun ismini tekrar yazarsa ve nereden ne kadr edindi bilgi verebilirse çok sevinirim.
Ramazandn sonra spora yazılmayı düşünüyorum da.

Hayırlı olsun canım konun. >Hedefimiz aynı bnde eylül 23e kadar 65 olmak istiyorum çünkü nişanım olacak.

2014 nisan gibide düğünüm olacak 2014 şubatında ise 58 olmak hedefim var.

Bende regl o yüzden sahur yapmıyorum.
Sadece içersem su ve bir sade soda içiyorum.
İftarda ise bugün arkadaşımla dışardaydık o yüzden biraz liste kabarıktı
mercimek çr. bir kase
tavuk ve mantar söte yanında pilavı pidesi vardı ama yemedim.
Salata yedim.
Ayran içtim
Tatlı olarakta bir küçük şu güveç gibi olan kaselerle fırınca sütlaç yapıyorlar ya ondan yedim şekersiz 4 çay içtim iftardan sonra.

Eve gelincede 2 kupa su içtim bakalım sahur da da tekrar bu gece soda içmeyi düşünüyorum.
Regl olduğum için gün içinde tatlı isterse canım kuru incir yiyorum yada form bisküvilerden 1-2 t. yiyorum başka hiç birşey yemiyorum.

iftardan sonra sahura kadar o arada 10-15 egzersiz hareketi yapıodum ayağımı burktum şişti fln ağrıo zorlayınca diye bıraktım 1 haftadır üstüme tembellik çöktü inşAllAh regl bitince başlıcam tekrar onlara. Sporsuz olmuyor yaa.

İftarda misafir var ama ben sadece çorba içmeyi düşünüyorum salata yada yoğurt bide yanında.

Diğer arkadaş koşarken bir şey aldığını söylemiş onun ismini tekrar yazarsa ve nereden ne kadr edindi bilgi verebilirse çok sevinirim.
Ramazandn sonra spora yazılmayı düşünüyorum da.
sen bugün biraz kendine ziyafet çekmişsin ama yarın telafi edersin canım sıkma canını arada olur öle seyler.. saol bu arada kendi günlüğün olunca daha iyi oluyo sanki bende açayım dedim...
nişana da az kalmış hadi hayırlısı bitanem Allah tamamına erdirsin...
dikkat et ayagın daha kötü olmasın bikç gün regl de var nasılsa dinlen biraz
o arkadas L CARNİTİNE diye bi ilaç tavsiye etmişti adı tam böle olmasa bu şekilde bişeydi yani
bende alayım dedim ama bi denk gelmedi işte pahalıda sanki biraz bi bak bakalım canım

evde her türlü spor aleti olup da yapmayan bennnnnnnnnnnnnnnn
neden böle tembellik yapıyorum su ara acaba
spor yapmak istiyıorummmm ama halsizlik var üzerimde anlatamam belkide oruçtandır diyorum ama yapanlar nasıl yapıyoo demi yaa

kızlar sahur vakti geldi eşime bişiler hazırlayım ben sadce karpuz ve bitki çayıyla sahur yapacağım iyi geceler iyi sahurlar herkese

günaydın herkeseeeeeeeeeeeee bu gün iftara misafirlerim var birazdan yemek işine girişirim yavaştan yavaştannnn öğleden sonra hatta geceye kadar ugrayamam bi daha

sahurum

karpuz
kayısılı cay
biraz peynir ve domates

yalnızımmmmmmmmmmmm yalnızzzzzzzz
kızlarrr iftarda misafirim vardı inanın ne yediğimi bilmiyorum otur kalk derken karnım doydu zaten bol su içtim tabi...
tek kaçamağım revani yapmıştım 2 dilimcik yiyivermişim gariiiii...

günaydın arkadaşlar...
cumamız mübarek olsun. herkese hayırlı cumalar...
sahur yapmadım gece tatlı yediğim için ceza verdim kendime bi brd su içip yattım...
benim su an tek sorunum geç yatıp geç kalkmak ramazandan sonra herşeyi düzene sokmam lazım olmuyo böle sıpam hala uyuyo içerde:9:
sabaha kadar uyumuyo öğleye kadar uyuyo artık küççük sıpammmm

benim de kilo vermem lazım 85 kiloyum 67 olmam gerekiyor nişanlım bu ara çok istiyor vermemi ben de bunaldım ne yapsam bilmiyorum . al ver al ver bünyem bozuldu . ip atlamaya karar verdim

benim de kilo vermem lazım 85 kiloyum 67 olmam gerekiyor nişanlım bu ara çok istiyor vermemi ben de bunaldım ne yapsam bilmiyorum . al ver al ver bünyem bozuldu . ip atlamaya karar verdim

mrb canım bende diyete başladığımda 87 kiloydum şimdi ise 69 um
cok zor günler geçirdim
ama kilo verdikçe moralin yerine geliyo emin ol
kendine güvenin artıyo
ve hatta eşimin bile ilgisi arttı bana karşı
bunu hissediyorum herşeyim değişti
daha da 9 kilo vermem lazım
ama artık cok sıkmıyorum kendimi yavaş yavaş ama kalıcı olsun artık
ben başlangıç olarak isveç diyetini tavsiye ederim
tabi ip atlamanın da cok faydası var

mrb canım bende diyete başladığımda 87 kiloydum şimdi ise 69 um
cok zor günler geçirdim
ama kilo verdikçe moralin yerine geliyo emin ol
kendine güvenin artıyo
ve hatta eşimin bile ilgisi arttı bana karşı
bunu hissediyorum herşeyim değişti
daha da 9 kilo vermem lazım
ama artık cok sıkmıyorum kendimi yavaş yavaş ama kalıcı olsun artık
ben başlangıç olarak isveç diyetini tavsiye ederim
tabi ip atlamanın da cok faydası var

isveç diyeti nasıl tatlım bayrama kadar hafifleyeydim iyiydi. sen nasıl verdin ne kadar sürede ?

isveç diyeti nasıl tatlım bayrama kadar hafifleyeydim iyiydi. sen nasıl verdin ne kadar sürede ?

canım nette ayrıntıları var gerçekten yapılması gereken bi diyet ben daha önce 10 gün yaptım 4.5 kilo verdim. bu 18 kiloyu 4-5 ay gibi bi sürede verdim ilk başlarda cok hızlıydı kilo vermem ama artık cok yavaşladı hatta durdu diyebilirim bugün hollywood diyetine başladım bide onu deneyeceğim bakalım cok güzel yorumlar var sitede bide ona bak isveç yada hollywood hangisi uyarsa yap bence

sahur yapmadım bi brd su içip yattım...
bugün (denemediğim bi o kaldı) hollywood diyetine başladım
bakalım ilk 2 gün sadece meyve suyu yazıyo ama ben iftarda karpuz yemeyi düşünüyorum oda sıvı sayılır bi nevi...
bol su ve bitki çayı tabi...
hadi bakalım bide bunu deneyelim
ben bi listeye bağlı kalmadan diyet yapamıyorum
o yüzden en iyisi kurallarla yaşamak...

canım nette ayrıntıları var gerçekten yapılması gereken bi diyet ben daha önce 10 gün yaptım 4.5 kilo verdim. bu 18 kiloyu 4-5 ay gibi bi sürede verdim ilk başlarda cok hızlıydı kilo vermem ama artık cok yavaşladı hatta durdu diyebilirim bugün hollywood diyetine başladım bide onu deneyeceğim bakalım cok güzel yorumlar var sitede bide ona bak isveç yada hollywood hangisi uyarsa yap bence

baktım tatlım sen harfiyen mi uyguladın bitki çayı içsem olur mu . bir de sağlığını nasıl etkiledi . ben tük kahvesi içeyim diyorum ne diyorsun canım

baktım tatlım sen harfiyen mi uyguladın bitki çayı içsem olur mu . bir de sağlığını nasıl etkiledi . ben tük kahvesi içeyim diyorum ne diyorsun canım

evet canım harfiyen yapmıştım sadece ıspanak yemedim
bitki çayı günde 4 fincan içtim halada içiyorum
12-15 brd su içtim
spor yapamadım açıkcası halsiz kalıyo insan
kahveyide sade türk kahvesi içtim büyük fincanla(yani 2 fincan kahve içmiş oluyordum)
sağlık olarak biraz bünye zayıf düşüyo tabi
istersen sabahları ekmeksiz kahvaltı yap peynir domates yeşillik falan ye o 5 yerine 3 verirsin en fazla

bugün hollaywood diyetine başladım ilk 2 gün sadece meyve suyu yazıyor fakat bi yerde okumuştum sadece meyve yiyerekde olurmuş hazır meyve suyu içmek istemedim sadece karpuz yemeyi düşünüyorum ilk 2 gün
bu saate kadar yediğim tek sey 1 tabak karpuz oldu
7 brd su içtim şimdilik yatana kadar 7-8 brd daha içerim
4 fincanda karışık bitlki çayı içtim
akşama da karpuz yiyeceğim tekrar
kendimi ilk günden hafiflemiş hissediyorum bile
hadi hayırlısı bakalım en az 1 hafta yapıp deneyeceğim

Ben de 72 kiloyum ve eylülde 65 olmak istiyorum yaşım sizden küçük ama umarım ben de başarabilirim. Başarılar

merhaba,öncelikle başarılar.inşallah istediğiniz kiloya çabuk ulaşırsınız.bi şey söylemek istiyorum.karpuz,incir,bi de şu karpuzun sarı olanı var ya =D türkçesini unutdum onun.biz yemiş deyirik ona.he,o 3 meyveden uzak durmakta yarar var.karatay öyle yazmış kitabında.ben aldım kitabını baküden.glisemik deyeri çok yüksekmiş bu 3 meyvenin.canan hanım zaten pek meyve önermiyor.günde 1 porsiyon mevsim meyvesi sadece.meyve suları da önermiyo.bi de şöyle bi şey yazmış.diyo ki şimdiye kadar en tehlikeli şeker diye glyukozayı bilirdik.amma meyve şekeri en tehlikeli şekermiş.o yüzden protein ağırlıklı beslenseniz daha iyi olur.kolay gelsin =)

Back
X