Hala bir seyler yeme istegin devam ediyorsa,bir cay bardagi sute ,az tarcin koy uc canim.metabolizma hizlandirici ozelligide var.bir tasla iki kusolur.
Kolayliklar ve basarilar diliyorum.Allah zihin acikligi versin sanaOo süper :) saat şu an baya geç oldu dayanmaya çalışacağım bu gece zaten Yorgun’um yatarım inşallah birazdan
Sınavlarım yaklaştı baya dua eder misiniz bana :)
Yarından itibaren yapayım tarçınlı sütü inşallah :)
Amiiin :) Allah razı olsun :)Kolayliklar ve basarilar diliyorum.Allah zihin acikligi versin sana
Günaydın canımGünaydın kızlar bugün hava çok soğuk burada yürüyüşe çıkamayacağım sanırım
Güneş çıkmaya başladı sanırım öğlen sonu çıkarımGünaydın canım
Evde Leslie falan yapabilirsinn
Süper o zaman :) ben de vakit bulabilirsem Leslie ve zumba yapmayı düşünüyorum inşallah ama dersim geç bitecek bakalımGüneş çıkmaya başladı sanırım öğlen sonu çıkarım
Çıktım 1 saat yürüyüş yaptım geldim. Leslie zumba her saat yapılabilir olsun :)Süper o zaman :) ben de vakit bulabilirsem Leslie ve zumba yapmayı düşünüyorum inşallah ama dersim geç bitecek bakalım
GünaydınnKahvaltıda yulaf muz kakao bal süt
Öğlen domates çorbası 2 kaşık cevizli erişte 3 tane İzmir köfte yoğurt
Akşam 3 ya da 4 kaşık mantı kırmızı lahana yoğurtması kırmızı biber kızartmasından 2 parça(adet değil) bir de bir tane gelin pastası tatlısından yedim
Sonra Türk kahvesi
Tatlıyı yememeli idim :/
14106 adım görünüyor spor yapamadım bugün
Beni özlediniz mi:)
Ozlemez olurmuyuz,ben ikinizi de ozledimKahvaltıda yulaf muz kakao bal süt
Öğlen domates çorbası 2 kaşık cevizli erişte 3 tane İzmir köfte yoğurt
Akşam 3 ya da 4 kaşık mantı kırmızı lahana yoğurtması kırmızı biber kızartmasından 2 parça(adet değil) bir de bir tane gelin pastası tatlısından yedim
Sonra Türk kahvesi
Tatlıyı yememeli idim :/
14106 adım görünüyor spor yapamadım bugün
Beni özlediniz mi:)
Kolay gelsin canim,ben butirdim isleri nihayet,ama kilo alip geldim bu haftaGünaydınnSenin zaafın tatlı sanırım geçen akşam da şekerpere yedim diyordun diye hatırlıyorum :)
Aaa hiç özlemez olur muyuz bu hafta pek aktif olamıyoruz sadece malum temizlik işleri var
Ben de şimdi kahvaltı yapıp camları sileceğim o da bir spor değil mi
Yaa evet tatlıya hayır diyorum az ısrara dayanamıyorumGünaydınnSenin zaafın tatlı sanırım geçen akşam da şekerpere yedim diyordun diye hatırlıyorum :)
Aaa hiç özlemez olur muyuz bu hafta pek aktif olamıyoruz sadece malum temizlik işleri var
Ben de şimdi kahvaltı yapıp camları sileceğim o da bir spor değil mi
Yaa evet inşallahSimdi kahvalti zamani,gorusuruz kizlar.bugun ogleden sonra yuruyuse cikacagim bu hafta cok dikkat edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?