- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Harikasin kuzum afiyet olsunKızlar kahvaltımı yaptım :)
Menümm
2 adet çok az zeytinyağında bol pulbiberli yumurta
5-7 zeytin
yarım dilim kepek ekmeği
domates yeşilik
bir yeşil çay
2-3 çatal peynir
Oww çok yavaş ilerlemis 12 kilo vermen lazımdı 3 ayda :) ben 3ay dayanabilsem çıtır ol cam zaten :)Hoşbuldumm
3 ayda
son bir aydır hiç veremedim
çok yavaş kaplumbağa hızında ilerliyorum canımOww çok yavaş ilerlemis 12 kilo vermen lazımdı 3 ayda :) ben 3ay dayanabilsem çıtır ol cam zaten :)
aynen canım biraz yavaş olmuş sanırım ama kendini tutmamana rağmen çok iyi bir rakam, lütfen bundan sonra tut, daha hızlı ver :)çok yavaş kaplumbağa hızında ilerliyorum canım
bende kendimi tutsaydım şimdi 50leri görmüştürm
geç olsunda güç olmasın diye teselli edeyim kendimi
inşallah canım bol motivasyona ve biraz harekete ihtiyacım var masabaşı çalışıyorum malumaynen canım biraz yavaş olmuş sanırım ama kendini tutmamana rağmen çok iyi bir rakam, lütfen bundan sonra tut, daha hızlı ver :)
canım biz pazar olarak belirledik ama sorun olur mu senin için :)kızlar her cuma tartı günümüz olsun mu ne dersiniz?
Teşekkürler canımafiyet olsun canımcım süper kahvaltıı :)
Afiyet olsun canım :) çok doğru tercihlerKızlar kahvaltımı yaptım :)
Menümm
2 adet çok az zeytinyağında bol pulbiberli yumurta
5-7 zeytin
yarım dilim kepek ekmeği
domates yeşilik
bir yeşil çay
2-3 çatal peynir
İnşallah canımcımm herkes istediği kiloya ulaşana kadar grubu bırakmak yoooookkkkkkkkkAfiyet olsun canım :) çok doğru tercihlerböyle hırslı devam edersen en kısa zamanda fit ve sağlıklı bir çıtır olacaksın
ah kuzummmmmmKızlar bugün canım hiç bişey yemek istemedi 3tane yumurta basladim oglumda yemek istedi birini o yedi iki tane haşlanmış yumurta ve 4 bardak su bu saate kadar bi kaç saate acikirsam çorba içerim aksam da çorba içmeyi düşünüyorum bana gore bişey yok evde oğluma patates kavurmasi yaptım eşime kıymalı makarna bana kuru kuru çorba oh ne ala
Inş annam ınşah kuzummmmmmsenin oğluşunu severim sen taş gibi bi anne olacaksın onu düşünnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?