1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

aynen canım biraz yavaş olmuş sanırım ama kendini tutmamana rağmen çok iyi bir rakam, lütfen bundan sonra tut, daha hızlı ver :)
inşallah canım bol motivasyona ve biraz harekete ihtiyacım var masabaşı çalışıyorum malum
şuan yeşilçayımı yudumluyorum

Bugün düz 70 çıktım inşallah bu sefer olacak diyip ful devam etcem çok fazla yağlanma olduğu için maydanoz limon kurunede başladım bakalım ayin 1 inde gidip yağ ölçümü yapcam tekrar ise yarayip yaramadigini anlarim

Kızlar diğer topiğimiz malesef kimse yazmıyor diye kapandı.
Bu grupta olan herkesten ricam düzenli olarak yazmanız. Motive sürecinde olduğumuzdan 3-4 gün yazmazsak bir anlamı kalmaz. Öğünlerimizi yazalım her gün lütfen. Yanlışlarımızı hatalarımızı belirtelim.

Kızlar kahvaltımı yaptım :)
Menümm

2 adet çok az zeytinyağında bol pulbiberli yumurta
5-7 zeytin
yarım dilim kepek ekmeği
domates yeşilik
bir yeşil çay
2-3 çatal peynir
Afiyet olsun canım :) çok doğru tercihler böyle hırslı devam edersen en kısa zamanda fit ve sağlıklı bir çıtır olacaksın

Kızlar bugün canım hiç bişey yemek istemedi 3tane yumurta basladim oglumda yemek istedi birini o yedi iki tane haşlanmış yumurta ve 4 bardak su bu saate kadar bi kaç saate acikirsam çorba içerim aksam da çorba içmeyi düşünüyorum bana gore bişey yok evde oğluma patates kavurmasi yaptım eşime kıymalı makarna bana kuru kuru çorba oh ne ala

ah kuzummmmmm senin oğluşunu severim sen taş gibi bi anne olacaksın onu düşünnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…