- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Afiyet olsun :)) gayet iyi ama sabahı atlamaaaaaaaa !Bende sabah yiyesim gelmedi şimdi yulaf kepegi yoğurt 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karistirip yedim
Kız yeni topik bulmuşsun ne güzel buradan devam edersin artıkBende sabah yiyesim gelmedi şimdi yulaf kepegi yoğurt 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karistirip yedim
kız burda da mı sen?
Olsun canım evde yaptıklarında yeterli :))Kızlar bugun spora gidemedim işlerim vardı. Evde yarım saat egzersiz yaptım, 15 dakka pilates 30 da squat yaptım :) işe giderken yarım saat de yürürüm bugunlük bu kadar olsun :)
bende bugün akşama halim kalırsa lesli ve squat yapıcamKızlar bugun spora gidemedim işlerim vardı. Evde yarım saat egzersiz yaptım, 15 dakka pilates 30 da squat yaptım :) işe giderken yarım saat de yürürüm bugunlük bu kadar olsun :)
Ben burda değilim canım gözüme takıldınız sen vekız burda da mı sen?
sana demedim kız
Tüh rezil oldum desenesana demedim kız
sağol canımcım. sanada başarılarTüh rezil oldum desenebaşarılar dileyeyim kaçıyorum buradan
Şimdi topik sahibi tekme atacak bana kız etiketlemeyi bırak benisağol canımcım. sanada başarılar
özledim sizi yaŞimdi topik sahibi tekme atacak bana kız etiketlemeyi bırak beni
Yanlış haberr sadece bi ce eee dedim oraya cabim. çok kalabalık orası bana göre değil
Ay kıyamam bende herkesi özledim sorma keşke sizler dağılmasaydınız üzüldümözledim sizi ya
Anam yakalandıkYanlış haberr sadece bi ce eee dedim oraya cabim. çok kalabalık orası bana göre değil
Çılgın seniiiiAnam yakalandıkalıştın tabi bizlere seni gidi köftehor seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?