- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
-
aynen canım bizim evde de tartı var ama pili yok bilerek almıyorumEn iyisi aslinda elinin altinda olunca yemekten onc yemekten sonra gel git hep tartiliyorsun psikolojin bozuluyor bi fazla bi elsik en uyisi konuyu acan arkadaksmizin da yaptigi gibi ayda bir defa tartilmak
Alma alma yoksa üstünden inemiyo insanaynen canım bizim evde de tartı var ama pili yok bilerek almıyorum
ay resimmm atttt :)1 buçuk yaşında kuzum görsen ok dr yaramazki su an tepemde oturuyor :)
bilmez miyim canımm her gün üzerine çıkarım yoksa sabah uyanır uyanmazAlma alma yoksa üstünden inemiyo insan
Oyy masallah allahim1 buçuk yaşında kuzum görsen ok dr yaramazki su an tepemde oturuyor :)
Erkek kuzum allah seninkinide bağışlasın an ali babalı büyütsün ınş :)Oyy masallah allahim
Bagislasin yerim onu bn
Benim de bir yaramaz kızım var 15 aylik yakinmis yaslari kiz miydi senim ki de
Oyyy oyyy oyy ne kadar tatli masallah masallah rabbim esirgesin cok seviyorum
Amiiin amiin insAllahErkek kuzum allah seninkinide bağışlasın an ali babalı büyütsün ınş :)
Sorma ya valla evin neşesi bunlar rabbim olmayanlarasa nasip etsin biran önce ınş :)Oyyy oyyy oyy ne kadar tatli masallah masallah rabbim esirgesin cok seviyorum
Cocuklari ya
Amin kuzum ınş :))Oyyy kurban olurum onun o tipine yaaaa maşallah yavruma ne tatlıı Allah nazardan saklasın inşallah analı babalı büyütsünnnCilekli Turtam
Yaparsın ınş kuzum :)ben de evleneyim hemen yapcam bu tatlışlardan bitane
Raabbim evladinda hayirlisini versin :) kısmet eder ınş :)Tabi Rabbim kısmet ederse :)
İnsAllah insAllah kuzum yaSorma ya valla evin neşesi bunlar rabbim olmayanlarasa nasip etsin biran önce ınş :)
ay maşallah karabiberrr nasıl da tatlı kuzum Allah bağışlasınn insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?