- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Oo masallahh harikasin :))İlk kilo bildirimi benden gelsingeçen hafta 70 bu hafta 68.4 giden 1.600 inşallah 67leri de gorebilirim
Ne var kız bizde taş gibiyizEki Görüntüle 1914090 ya işteee böyle olmak istiyorummm yaaaaaa vallahi zayıflayım bu elbiseyi alacağım çok güzel değil mi kadın taşşş gibi :)
taşız da azıcık iri taşNe var kız bizde taş gibiyiz
Harika :)Eki Görüntüle 1914085 Bu da kahvaltiim ogley kadar bisey yemiycem
Büyük kaya taslarindan amaNe var kız bizde taş gibiyiz
Canan karatay günde 40tane zeytin yiyin diyor bence normal :))Bu aradaaa günaydınlarrrr herkeseee yeni gelenlere de hoşgeldinizzzzzz :))
sabah uyanır uyanmazz 2 bardak suu içtimm :))
Kahvaltımı valla bugun paşalar gibi yaptımmm
15 zeytin (yanlış duymadınız)
1 yeşil çay
2 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
peynir
Bi 45 dakika sonra da spora gidiecem 2- 2,5 saat spor yapıcam bugunnn gitsin kilolarrrr :) yine öğlen yiyip akşam yemicemm :)
Evet ya en çokta yan yağı olmamasina imrendimEki Görüntüle 1914090 ya işteee böyle olmak istiyorummm yaaaaaa vallahi zayıflayım bu elbiseyi alacağım çok güzel değil mi kadın taşşş gibi :)
Ahaha alemsin yahutaşız da azıcık iri taşsu araba tekerleğinin arkasına koyulandan arabayı tutan
Bende 55 kilo olduktan sonra yan yağlarımi aldircam 2000tlye aynı sorun bende de varEvet ya en çokta yan yağı olmamasina imrendim
55 olsan bence yan yaglarda erirBende 55 kilo olduktan sonra yan yağlarımi aldircam 2000tlye aynı sorun bende de var
Aynen canım dün gece aç uyudum gece hep uyku aralarinda acligimi hissediyordumBende acikinca yi cem kızlar 1 saate falan acikirim sanırım aslında dün açlıktan oluyor vaziyette uyuttum kendimi ama su an aç olmamamda enteresan neyse 2 bardak suyumu içtim kalkar kalkmaz :))
Yok ana cim erimiyor bak burda 60 kiloyum gene var gene var saklamaya calismisim ama yandan portluyor55 olsan bence yan yaglarda erirbide youtubeden yan yağlar için olan egzersizler i yap
Ben 2 öğün yiyince çok acıkıyorum canım O yüzden 3 yiyorum bende sadece sabahları 1 dilim yiyorum sonuçta kilo verdikten sonra yine yersem alırım kiloları geri o yüzden çok düzenimi şaşırtmak istemiyorum.Aynı kilodayiz sayılır bende 69 kiloyum 73 ile başlamıştım bende karataya uyum sağlamaya çalışıyorum genelde 2 ogün yiyorum ekmek yemiyorum bazen yiyorum sadece en tatli zehiride hayatımdan çıkarttım sayılır benimde hedef 55 :)
Aynen yiceksen gene şaşırtma düzenini :)Ben 2 öğün yiyince çok acıkıyorum canım O yüzden 3 yiyorum bende sadece sabahları 1 dilim yiyorum sonuçta kilo verdikten sonra yine yersem alırım kiloları geri o yüzden çok düzenimi şaşırtmak istemiyorum.
Hoşbuldum canımHosgeldin caniimm
Hangi gün tartılıyorsunuz canımAynen yiceksen gene şaşırtma düzenini :)
Bence gayet güzel görünüyorsun canımYok ana cim erimiyor bak burda 60 kiloyum gene var gene var saklamaya calismisim ama yandan portluyorugrasamam egzersizle falan zaten lazerle alcaklar ameliyat olmiycam :)Eki Görüntüle 1914095
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?