1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Canan karatay günde 40tane zeytin yiyin diyor bence normal :))

Ben daha kahvaltı etmedim maydanoz limon kurumu içtim 11 gibi kahvaltı etcem kozlenmis biber dovmeci yapcam kendime buzluktan çıktı biber erimesini bekliyorum

Bende acikinca yi cem kızlar 1 saate falan acikirim sanırım aslında dün açlıktan oluyor vaziyette uyuttum kendimi ama su an aç olmamamda enteresan neyse 2 bardak suyumu içtim kalkar kalkmaz :))

Bende acikinca yi cem kızlar 1 saate falan acikirim sanırım aslında dün açlıktan oluyor vaziyette uyuttum kendimi ama su an aç olmamamda enteresan neyse 2 bardak suyumu içtim kalkar kalkmaz :))
Aynen canım dün gece aç uyudum gece hep uyku aralarinda acligimi hissediyordumama suan yemek istemiyorum

55 olsan bence yan yaglarda erirbide youtubeden yan yağlar için olan egzersizler i yap
Yok ana cim erimiyor bak burda 60 kiloyum gene var gene var saklamaya calismisim ama yandan portluyor ugrasamam egzersizle falan zaten lazerle alcaklar ameliyat olmiycam :)

Ben 2 öğün yiyince çok acıkıyorum canım O yüzden 3 yiyorum bende sadece sabahları 1 dilim yiyorum sonuçta kilo verdikten sonra yine yersem alırım kiloları geri o yüzden çok düzenimi şaşırtmak istemiyorum.

Aynen yiceksen gene şaşırtma düzenini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…