- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 18
- 30
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Cook tesekkurler canim benim amiim amiin insAllah seninde olur bu tatlilardan ins evleninceay maşallah karabiberrr nasıl da tatlı kuzum Allah bağışlasınn insallahhh
Oyh oyh kurban olurum seni verene maşallah suphanallah
Amin insalllahhhh canımm :)Cook tesekkurler canim benim amiim amiin insAllah seninde olur bu tatlilardan ins evlenince
İyi geceler :))Ay kızlarrr ben çok fena acıktımm yatacağım artık yoksa durmıcam gibiinanır mısınız sabah kahvaltılarını iple çekiyorum yaaaa hadi iyi geceler canlarım
Tabiki hoşgeldin :) ne tür diyet yapıyorsun kaç kilosun hedefin kaç olmak :)Slm kızlar bende aranıza katılabilir miyim
Aynı kilodayiz sayılır bende 69 kiloyum 73 ile başlamıştım bende karataya uyum sağlamaya çalışıyorum genelde 2 ogün yiyorum ekmek yemiyorum bazen yiyorum sadece en tatli zehiride hayatımdan çıkarttım sayılır benimde hedef 55 :)70.6 kiloyum hedefim 55 buarada
İyiyim canım çok şükür. Jinekolojik bi rahatsızlık benimkisi. Yok seruvenim biter mi yediklerime dikkat ediyorum. Biraz hareketsiz bir yaşantım var sadce. 58e dusucem inşallah :)bu arada sağlığın iyidir inşallah :)
Tesekkurler kuzucumOyh oyh kurban olurum seni verene maşallah suphanallah
Hosgeldin caniimmSlm kızlar bende aranıza katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?