1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Kızçelerim günaydınnnnnn uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu su içtim :) birazdan kahvaltı yapıcam, evde işlerim var spora gidemicem bugun ama yarım saat pilates yapıcam, işe giderken de otobüse binmeyip işe yürüyeceğim yürüyerek 40 dakka :) onu ordan telafi ederim :)

Günaydııın kızlar :) dün telefonunu evde unuttum ayrı kaldıkhemen menümü yazayım Sabah 1 haşlanmış yumurta , 1 kk dil peyniri, 4 yeşil zeytin , 1 dlm tambyğday ekmeği
Öğlen 5 yk kadar patlıcan yemeği 1 kase yoğurt
Akşam 3 köfte 1 kase yayla çorbası
Pazar 2 saat yürüyüş bugün spor yok...

Mm cook mantikli kolay gelsiin tatliimm

Gunaydiin caniim afiyet olsuun

Günaydın kızlar sabah kalkar kalmaz 2 bardak suyumu içtim :) bugün kaçamak yok

Kızlar var ya düşünüyorum da gerçekten kilo vermek zor değil, sadece istek, azim ve sabır istiyor. Biz kadınlar zaten sabırlı varlıklarız. Allah zaten bu yetiyi vermiş bize. Bebeğimize kavuşmak için bile 9 ay bekliyoruz. Kilo vermek için de 9 ayımız olduğunu düşünelim değil mi, bebeğimize yani istediğimiz kiloya ulaşana kadar sabır lazım. Bebek karnımızdayken aman yok ben yapamıcam deme hakkımız yok, bu süreçte de öyle olmalı değil mi asla pes etmek yokkkkkkkk!!! Sancılar olsa da (kaçamaklar) bu bebek doğacak. (kilo gidecek)

Coooook mantikli bir yaklasiim
Bu kuzum cook dogru soyeldiin iyice hirslandiim vallahi bebegimiz icin dokuz bir cok seyden vazgeciyor sabirla bekliyoruz kilo verme surecimjzde o sekilde olsun evet istedigimiz kiloya ulasmak ve ayriyeten saglikli beslenmeye alismak icin sabretcez diyet bitmiycek aslinda hic belki sporu birakiriz zor geldigi icin istedigimiz kilpya ulastigimizda ama saglikli beslenmeye bir ömür devam etmeliyiz ki kilpmuzu da koruyalim saglikli da olaliiimmmm

aynen öyle kuzuum çok haklısın. Bu yüzden ben diyet listesi uygulayamıyorum. Çünkü hayatım boyunca diyet yapamam ama sağlıklı beslenirim. Her seyi hayatımdan çıkarırsam daha sonra yediğimde kilolarım gene gelicek. Bir al bir ver vücut hep sarkacak. O yüzden sağlıklı beslenme en güzeli. Kendi kendimizin diyetisyeni olacağızzzz :)

Aynnn pyle kuzucuum

Çok güzel örnek tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…