• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Ha bi de 2 sade kahve 2.5 lt su yarım saat yürüyüş... ama ben mantıyı çok özledim bunu da paylaşmış olayım:cry:

Kızlar hepinizin iradesine hayranım . maşallah diyorum size. :KK9:

Sabah çeyrek bazlamadan yapılmış tost ve 1 köfte.
Ara: elma ayran
Öğle( biraz geç kaldım ): bir bardak ayran bir tabak nohut salatası 3 dilim ekmek
Ara bir muz.
7500 adım ( 10000 e tamamlarim)
1 litre su :110: ( yatana kadar içerim 1 lt daha)
Ve günü kapatıyorum

Ha bi de 2 sade kahve 2.5 lt su yarım saat yürüyüş... ama ben mantıyı çok özledim bunu da paylaşmış olayım:cry:
Bence pazar gününu bekle şeker. Kilo verme durumuna göre 3. 4 kaşık yiyebilirsin diye düşünüyorum :KK66:

Bugun dogru duzgun bir beslenme şekli olmadi benim icin misafir ağirladim cunkü neyi ne kadar yedim bilmiyorum ama toplasam bir tabağı gecmez hepsi .sabah elma yedim öglen yaptıklarımdan atıstırdim . akşam bir muz yedim bugunlük bu kadar :) yarin insallah sebze ile dengeliyeceģim. spor yapmadim cunkü nerdeyse tüm gün hic oturmadim .

Kızlar ben eve yeni geldim, en son öğlen yediğimle duruyorum aşırı acıktım ama sadece 4-5 kaşık yoğurt yiyeceğim :)

Kızlar akşam menüsünde değişiklik oldu taze fasulye ve yoğurt yemedim onun yerine TAVUK YEDİM haşlanmış :)

İyi aksamlar kizlaaar ...
kusura bakmayin bugun giremedim yogun bir gun gecirdim hic firsatim olmadi... hemen yediklerimi yazayim
Kahvaltim

Eklentiler

• IMG_9276.webp
    IMG_9276.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 40
Back
X