- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Ve kocası ergenliğinde bile kendinden büyük kadına ilgi duyuyor demektir.Benim anlamadığım eşiniz 2002 senesinde kaç yaşındaydı? Eski bir konuda sanki 30'du. 14 yaşındayken 2002'de cep telefonu varmış ve kızlarla mı konuşuyormuş?
Taa 16 senesine dayanan bir olay ise gerçekten (çünkü o zamanlar daha çok yetişkinler cep telefonu kullanırdı, şaşırdım) kadın da şehir dışındaysa bu sohbet muhabbet neden sürmüş?
Mesaj içeriklerinde kötü bir şey var mı?
Kendinden yaşça büyük insanla 14 yaşında ne işi varmış?
Bence geçmişte aralarında bir şey vardı. Gençlik aşkı vs. Ayrıldılar, kadın başkası ile evlendi, sonra boşandı.
Belki o kadın evliyken bile eşinle görüştüler.
Kimse kimsenin 16 sene önceki numarasını öyle boşuna saklamaz.
Senin ile tanışmadan önceki hayatı seni elbette ilgilendirmez ama nişanlıyken görüşmüşler ise ve bu görüşme içerikleri iğrenç diyeceğimiz nitelikteyse aldatmadır tabii ki.
Bir de eski bir konuna denk geldim.
Ablan ile ilgili: "Ablam... Sürekli erkeklerin değiştiğinden, bu durumun fazla uzun sürmeyeceğinden dem vuruyor.
Ben onun iyi kötü hastalıkta sağlıkta hep yanındayım. Şimdi olmaması için sürekli önyargılı konuşuyor tanımadan."
Tekrar tekrar söylüyorum erkek veya kadın mükemmel, kusursuz görünen insanlardan korkun.
Muhakkak altlarından başka bir şey çıkıyor.
Kimse göründüğü gibi muhteşem değildir.
Şimdi eğer gelecekte olmayacağına inanıyorsan devam et ama bil ki o şüphe asla geçmeyecek.
İleride unutsan bile en mutlu zamanında, gözlerine aşkla baktığın bir anda birden aklına düşecek.
Her an tetikte olacaksın.
İlk zamanlar paranoyaklaşacaksın.
Sonra yavaş yavaş azalacak.
Derken ufacık bir şeyden tekrar nem kapacaksın.
Yüzüne vurmak için yanıp yanıp tutuşacaksın.
Ancak susacaksın.
İçine atacaksın.
Çünkü, her seferinde yüzüne vurursan bileceksin ki bir gün yine aldatılacaksın ve bu sefer vereceği cevap, "Bizi bu hale sen getirdin. Bir hata yaptım, sürekli yüzüme vurdun," olacak.
Niaşnlılık döneminde ne konuşulduğunu bilmediğimden boşanma sebebidir falan diyemem ama şunu bil 16 sene hayatında olan insan öylesine bir insan değildir.
Hiç bitirmeye cesaretim yok
Bosanmaktan iyidir
Evet hatırladınız her konumda yaptığınız mantıklı yorumlar için teşekkür ederim öncelikle. Benimde nedense içime sinmeyen şeyler var. Dediğiniz gibi yapıcam
çok yeni evlisin canım fevri davranma zaten görüşmemiş neden yuvanı yıkasın ki adam pişman olmuş bence unut ve asla konuyu açma daha yeni evlisin fırsat ver ama dillendirme sadece takipte ol derim.Beşer şaşar ,pişman olduğuna inanıyorsan ve seni gerçekten seviyorsa bi fırsat vermelisin28 ekim Pazar günü evlendim. Düğün kına her sey Harika geçti balayına gittik döndük mutluluktan uçuyordum resmen. Ta ki geçen Pazar olanlara kadar..
Evlendik haftasına Pazar günü eşim evdeydi. Hoş vakit geçirdik vs derken biraz daha uyumak istediğini söyledi. Balayında ki fotoğrafları atıcam bahanesiyle telefonunu müsade isteyerek aldım. Hiç yapmam ama içime doğdu ve WhatsAppını karıştırmaya başladım. Arşivlere baktım ve kahroldum.
Biz nişanlıyken, evlenmeden 2 ay önce bir kadınla konuşmuş. Kadın evli (boşanma asamasındaymıs ) ve baska şehirde. Benden önce tanısıklıkları varmış. bel altı konuşmuşlar. 2 gün. Sonra iletişim kopmuş. Eşim düğün fotoğrafları koyunca kadın tekrar iletişime geçmiş. Yerin bende ayrı hep mutlu ol falan demiş. Söylediğine göre hiç buluşmamışlar.
Mesajları okudum basımdan asağı kaynar sular döküldü. Telefonu yatağın kenarına koyarak yüksek bi sesle kalk artık dedim. Şirinlik yaparak biraz daha uyuyayım dedi. Sonra telefonu fark etti. O sırada hızlıca eşyalarımı toplamaya başladım ben gidiyorum dedim. Ağladı yalvardı yakardı. Hataydı dedi. Ben allah önünde sana söz verdim ( dini nikah )sonrası olmadı olamaz da dedi.
Bende ama konuştuğumuz zamanlarda da nisanlıydık nasıl yaparsın dedim. Kırdım döktüm herşeyi ve ablama geldim. Peşimden geldi benimle birlikte ablama her şeyi anlattı. Yalvardı yakardı bir daha olmayacak ilk ve son kez oldu aklım basıma gelince konuşmayı kestim dedi. Kabul etmedim cok nettim ayrılık konusunda. Sonra gitti akşam geri geldi. Yine yalvardı yakardı bir şans istedi
Acıdım o haline tamam dedim. Kaybetmekten cok korkmus söylediğine göre.
Bugun annemlere geldim kalmaya uzaklaşınca daha iyi anladım ama hem kızgınım hemde kırgın. Kendime kızıyorum ona acıdıgım için. Şimdi mesajda yine yüzüne vurdum yarın konuşacağız dedi. Kafam sürekli bu olayla meşgul ne yapacağım bilmiyorum. Güvenim bitti zaman ver toparlayacağım dedi. Gerçektende öyle ne nisanlıyken ne öğrenene kadar gözümde cok efendi değerli birisiydi. Kırmadı incitmedi. Belki de kondurmadığım için bilmiyorum seytana uydum pişmanım diyor. Ben ne yapacağımı bilmiyorum kafam karmakarışık ...
Konuyu sabah altıda ayılmaya çalışırken tek gözüm kapalı okumuştum. Cevabı yazdıktan sonra dönüp konuyu tekrar okudum da o an kafama dank etmeyen şeyler varmış.Ve kocası ergenliğinde bile kendinden büyük kadına ilgi duyuyor demektir.
İğrenç.
Ve kadın evlendiği halde ergen gibi bel altı muhabbetlere devam etmişler.
Adam katmerli sapık ve karaktersiz bence.
Hamile hamile şu konuları okuyunca nasıl üzülüyorum, anlatamam. Boyları posları devrilsin ya. Şu durumları da normalleştirmeyin allah aşkına. Evlilik uzun soluklu bir yolculuk ve bu yolda kimin başına ne geleceği belli olmaz. Belki kadın hastalanıp, yıllarca cinsellik yaşanamayacak. O zaman kocası aldatırsa "E adamın ihtiyaçları var." der misiniz?
Bu olay ekseninde söylemiyorum lakin evli olmak ile nişanlı olmak arasında hiçbir fark yok. Söz verip, tutmayan insandan hayır gelmez. Nişanlıykende hayatında olan sizsiniz sonuçta, size karşı bunu göze alabilen, her zaman da alır. Böyle durumlar çok zor. Çevreye aldattığını kabul ettiremezsiniz. "E nişanlıyken olmuş." diye saçma sapan avuturlar.
Sizin içiniz ne diyorsa onu yapın bence. Aldatma benim kırmızı çizgim. Zor bir durum.
Kesinlikle normallestirmiyorum, hayir. Ama nisanliyken bunu yapan evliyken neler neler yapmaz tezini anlamli bulmadim. Evlilik danismanlarina giden ciftlere hep su soru yoneltilir,seks hayatiniz nasil? Cunku iliskinin temel yapi tasi olarak gorulur. Ama nisanliyken veya sevgiliyken bu konular hic gundeme gelmez, ama nisanlilik ve sevgililikte bir iliski bicimi.
Gercekten muhalefet olmak icin yazmiyorum lutfen yanlis anlamayin dusuncelerinize saygim sonsuz ama gercekten bu kadar onyargiyi hakedecek bir durum mu yasiyor konu sahibi? Sevgilisi veya nisanlisiyla cinsel hayati olmadigi icin aldatan binlerce erkek var sadece seks icin. Hayatindaki kadini cok seviyordur belki, cok istiyordur ama ya dini sebeplerden ya da bekaret tabusundan evlenmeyi beklemesi gerekiyordur. Yillarca sevgili/nisanli kalip cinsel hayat yasamayip o erkegin cinsel istegi olmamasini beklemek ya da istegi olsada evliligi beklemesini istemek gercek hayatta cok ise yaramiyor. Evlendikten sonra aldatmak cok daha farkli cunku hali hazirda tum duygusal/fiziksel ihtiyaclarini karsilayan bir kadin evdeyken, bunlari baskasinda aramak, baskasindan talep etmek kabul edilemez.
Mesajları saklaması iyi olmuş bence en azından yediği nane ortaya çıktı.Madem pişman oldu neden hala mesajları saklıyor? Genelde böyle efendi gibi görünen tipler saman altından su yürütüyor, çok şahit oldum öylesine
o zaman ben nişanlıyım diyelim. cinsel olarak aktifim ve istekliyim. ama nişanlım olan erkek sevişmiyor dini nedenlerle. ben gidip aldatabiliyor muyum?
veya sizin kızınız oldu. büyüdü etti nişanlandı. siz sevişmesine karşısınız, kendisi de karşı. ama nişanlısı istiyor. o zaman nişanlısı evlenen kadar aldatabilir kızınızı?
doğru mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?