1 haftalık gelinken basıma gelenler

Ve kocası ergenliğinde bile kendinden büyük kadına ilgi duyuyor demektir.
İğrenç.
Ve kadın evlendiği halde ergen gibi bel altı muhabbetlere devam etmişler.

Adam katmerli sapık ve karaktersiz bence.

Hamile hamile şu konuları okuyunca nasıl üzülüyorum, anlatamam. Boyları posları devrilsin ya. Şu durumları da normalleştirmeyin allah aşkına. Evlilik uzun soluklu bir yolculuk ve bu yolda kimin başına ne geleceği belli olmaz. Belki kadın hastalanıp, yıllarca cinsellik yaşanamayacak. O zaman kocası aldatırsa "E adamın ihtiyaçları var." der misiniz?

Bu olay ekseninde söylemiyorum lakin evli olmak ile nişanlı olmak arasında hiçbir fark yok. Söz verip, tutmayan insandan hayır gelmez. Nişanlıykende hayatında olan sizsiniz sonuçta, size karşı bunu göze alabilen, her zaman da alır. Böyle durumlar çok zor. Çevreye aldattığını kabul ettiremezsiniz. "E nişanlıyken olmuş." diye saçma sapan avuturlar.

Sizin içiniz ne diyorsa onu yapın bence. Aldatma benim kırmızı çizgim. Zor bir durum.

Kadin senin yerim bende baska hep mutlu ol demesi suki evlensende ben burdayim dio bu kadini engelleyin telefonundan kocanizin madem affettiniz yuzunede vurmayin yoksa onuda usandirirsiniz

çok yeni evlisin canım fevri davranma zaten görüşmemiş neden yuvanı yıkasın ki adam pişman olmuş bence unut ve asla konuyu açma daha yeni evlisin fırsat ver ama dillendirme sadece takipte ol derim.Beşer şaşar ,pişman olduğuna inanıyorsan ve seni gerçekten seviyorsa bi fırsat vermelisin

ayni olayi yasadigim kader arkadasim tek farkla ben evli degildim ama sabah gelen o his, telefona bakma, arsiv kayitlari, gorunce cilgina donup evi terketme, kavgalar ve ikna cabalari ayni. ha bi de ben daha agresiftim. sabah sabah olayi tekrar yasadim resmen okuyunca. insan neye inanacagina sasiriyor boyle bir olayin ardindan. karsinin ikna cabalarini gorup kendini kandirmaya calisiyosun ama arkadasim ben yapamadim. katlanamadim buna. beynim gecelerce yedi beni. aldatilma ve kandirilma kabusum hic bitmedi. sevmistim cunku buna eminim. olmadi gel git kavga bagiris cagiris bitti. suan tek keskem asil bir sekilde bitirseymisim diyorum. daha kavgasiz gurultusuz kafayi yemeden. ama olsun ne kadar manyaklasabilecegimi gordum diye ikna ediyorum kendimi sonra

hayatta ondan fazla daha iyi anlastigim insan olmadi ama boyle yasamaktansa yalniz kalirim dedim. otuzu gectim yalnizim ama kafam rahat. evet cevremce evde kaldim. evet birdaha birine guvenmek cok zor. ruh esim dedigim insan bunu yapiyorsa...demek ki hicbiseyimin esi degilmis aslinda. iyi dusun karar ver. bu normal bir insanin yapacagi sey degil. olay sanal diye de kucumsenemiyo. bir reelligi vardir 16 yillik mevzunun. oncesi vardir sonrasi da olur. evlilik oldugu icin kesin bisey diyemiyorum ama ben empati kurunca yine de ayrilirdim. cocuk yok baglayan bisey yok. suan bakiyorum da icim huzurlu anladin mi. goruyorum arada ortak arkadaslarin sosyal medyasindan..1 sene once ben acidan bitkisel yasama baglamisken, hicbisey hissetmiyorum suan. hatta hayatimda neden olmuski diyorum. tek bir nedeni olabilir, buyudum ben buyuttu bu olay. umarim kendin icin en dogru karari verirsin.

Ve kocası ergenliğinde bile kendinden büyük kadına ilgi duyuyor demektir.
İğrenç.
Ve kadın evlendiği halde ergen gibi bel altı muhabbetlere devam etmişler.

Adam katmerli sapık ve karaktersiz bence.
Konuyu sabah altıda ayılmaya çalışırken tek gözüm kapalı okumuştum. Cevabı yazdıktan sonra dönüp konuyu tekrar okudum da o an kafama dank etmeyen şeyler varmış.
Kadının evli olmasına mı, adamın evli kadınla bel altı muhabbet yapmasına mı -ki kadının boşanacak olması benim için fark etmez, boşanma resmi olarak açıklanmadığı sürece her daim barışma şansı vardır- şaşırayım. Kadın zaten 14 yaşında bir çocukla konuşmuşsa ciddi problemlidir. Her ne olursa olsun, sevgili veya nişanlılık döneminde cinsel birliktelik yaşamamak telefondan veya günü birlik bir ilişki dahi olsa aldatmayı haklı çıkarmaz. Yukarıya da yazdım, mastürbasyon diye bir şey var. Ciddi ciddi artık kimseye güvenmiyorum.

bu kadın 16 yıl önce 14 yaşındaki bir çocukla ilişki mi yaşamaya başlamış,sapık mı bu

ayrıca adam ne yapsın daha evli değilmişsiniz cinsel ihtiyacını karşılamak istemiş yazanlara da hayret ediyorum sadece hayret etmiyor yuh'larımı da fışkırtıyorum şaka gibi kadınlar var kk da

Affedip bi 10 yil sonra, keske affetmeseydim diyebilirsiniz.
14 yasinda bu haltlari yemis ve nisanli oldugu zamanlarda da devam eden pislik bir herif..

Kayitlari silmeyip, sana anlatacaktim demesi kulliyen yalan. Cocuk bile inanmaz buna..
Gencliginizi bu herife heba etmeyin.

Kaldı ki hamilelik dönemlerinde bazen gebeliğin sonuna kadar bazen belli bir dönemde cinsellik yasak oluyor. 5 ay olacak doğum yapalı. Plesantam aşağıda diye ilişkiyi doktorum yasakladı. Cinsellik olmuyor diye bu eşim aldatsa bu beni aldatmasını haklı mı çıkarırdı? Nişanlı veya sevgili. Bizler neden evlendik, cinsellik için mi? O halde evlilik çok saçma bir kurum olmaz mı? Çünkü bu durumda evlenmemek daha mantıklı. Sonuçta evlilik içinde binbir türlü şey -erkekler genelde aldatmanın kaynağı olarak bunları bahane ettiği için söylüyorum- yaşanıyor, ha deyince dönüp gidemiyorsun ama sevgiliyken bunu yapabilirsin, o zaman evlenmemek daha iyi.

Yaşadığınız olaya vereceğiniz tepkiye bir yorum yapamam. Bitirmek ya da devam etmek size kalmış. Eğer devam etme kararı alırsanız yüzüne vurmayın. Affetme tercihini yaptıysanız, yüze vurma hakkınız olmaz. Kaldıki devam edip en ufak bir tartışma olsa siz bu olayı da katacağınız için eşinizin şuan alttan alam tavrı kaybolacaktır emin olabilirsiniz. Ha birde keşke ablanızı- ailenizi işin içine katmadaydınız. Bu mesele ikinizin meselesi.

o zaman sex hayatimizin pasif oldugu zamanlar hepimiz kocalari aldatalim..onlarda bizi aldatsin hamileyken lohusayken daha milyon tane sey sayabilirim bu konuda. aldatan kisinin illaki sebebi vardir dedigim gibi, mesela farkli arayistadir ya da macera ariyiyodur vs.

o zaman ben nişanlıyım diyelim. cinsel olarak aktifim ve istekliyim. ama nişanlım olan erkek sevişmiyor dini nedenlerle. ben gidip aldatabiliyor muyum?

veya sizin kızınız oldu. büyüdü etti nişanlandı. siz sevişmesine karşısınız, kendisi de karşı. ama nişanlısı istiyor. o zaman nişanlısı evlenen kadar aldatabilir kızınızı?

doğru mudur?

Bu olayı güzelce bir kere oturun konuşun ve affettiyseniz kapatın artık konuyu. Güveninizi kazanmak onun elinde. Kötü bir olay Allah kimseye yaşatmasın ama oldu bir kere. Bundan sonra aklı başına gelir ve birdaha yapmaz inşallah.

Altini cizeyim; zaten belirtmisim tekrar yazayim, o erkekten Ya da orneginizdeki gibi kadinda olabilir, aldatmamasini beklemek etik ve ahlakli olandir ama (belirttigim kisim) -gercek hayatta Boyle olmuyor- malesef. Durum tespiti yapmak onaylamak, destelemek anlamina gelmiyor.

Sevgililik/nisanlilik donemi yillarca suren ve cinsel hayati hic olmayan birinin cinsel aclik ile Boyle bir yonelime girebilecegini soyledim-savunma degil burasi, yine durum tespiti-. evliyken duzenli bir cinsel hayatin olacagini varsayarak, bunun tekrarlanmayabilecegini savundum. Benimkisi sadece bir varsayim tabi.

Muhtemelen eşinizin en ufak ilgisiz anında aklınıza gelecek kuracak da kuracaksınız. Sonra patlamalarınız olacak eşinize o da bir süre sonra ee yeter artık diyecek -erkekler ne yazık ki daha sabırsız hatalarını affettirme konularında- sonra bir bakacaksınız ki yıpranmış bir evlilik. Bence zor olsa da öfke anlarınızda mesaj atmayın konuşmayın. Madem affettiniz sürekli gündeme getirmeyin zamanla geçecektir. Eşinize yeniden güveneceksiniz. Ben de balayından dönünce çok zor şeyler yaşadım. Eşimin eski kız arkadaşı mesaj attı eşim rahatsız etmiş profil oluşturulmuş eşimin adına ve o sosyal medya hesabından kıza naber ablam yazılmış gibi. Bunun dışında herhangi bir mesaj yok. Bir de kızın sevgilisiyle fotoğrafları beğenilmiş. Eşim yeminler etti ben değilim duymuştur kıskançlığından yapmıştır diye Ama içimi bir kurt kemirip durdu. Sizin gibi ayrılmayı düşündüm sonra zamanla çok kavgalardan sonra geçti. Şu an bakıyorum madem devam edecektim bunlardan dolayı keşke yığratmasaydım diyorum. Eşim bile bunları yapmış olsa affettiysem kavgalar etmeseydim diyorum ama o sırada zor elbette.
Erkekler evlenmeden ne yapsam yanıma kardır der. En iyisi bile böyle düşünebilir. Belki eşin de hatasını iyice anlamıştır. Belki ileride sütten ağzı yandığı için yoğurda kaşık atmaya bile niyetlenmez. Yeni evliymişsiniz inşallah çok mutlu olursunuz...

Barıştıysanız gerıye bakmayacaksınız.Gerıye bakacaksanızda zaten bunların gölgesinde saglıklı birliktelik olmayacaktır.
Bazen bilmemek öğrenmemek gerekiyor galiba, yani ayrılmayacaksa kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…