1 Nisan Nişanimiz var ama kaynanam Giyinmesini bilmiyor :(

kaynanan koylu gelmiş senin gözüne jet sosyetene rezil olmaktan korkuyorsun olay sadice bu...kaynanani bilmemde sen bu tavrinla k.k ya rezil oldun yani kiyafetinle degil olmayan insanliginla yetti be..buldumcukmusunuz arkadas siz ...o damda hala sana sozlum diyorsa ona yaziklar olsun. .

Allah başörtüsünü emretmiştir.
bilmediğimiz hususlarda biliyormuş gibi yazmayalım lütfen.

Sen 1 nisan sakasimisin nesin ay o kadın seni beğenip oğluna almış da sen mi ondan utaniyorsun sonradan görme insanların kılıfı kıyafeti değil kişiliği önemli ama oda sende yok yazık

Aynen öyle kardeşim vallah doldum artık ne yapcagimi bilmiyorum gerçekten bugün sinir krizi yaşadım resmen evde ne mutlu sen beni anlıyorsun inşallah hayırlısı olur

oyle beleşe kız mı alınır
Sen mal mısın, canım benim? Seni "almak" için para ödemeleri mi lazım? Mesela sana kat kat altınlar taksalar, kaynan cahil olmayacak mı? Kıyafetine takmayacak mıydın?
Sen insanları kıyafetleriyle ve paralarıyla ölçen birisin.
Ne demek beleşe kız almak? Ne kadar ödesinler istersin? Kendinize bir parasal değer biçiyor olabilirsiniz ama herkes kendine o değeri biçmez.
O kadın hayatında şal mı gördü acaba? Kıt kanaat geçinmekten.
Ama haklısın senin gibi "asil" ve "soylu" bir premses alıyorsa parasını da ödemek zorunda değil mi?
Yazık. Gerçekten çok yazık.

Ne hakla bir anneyi bu denli kucuk gruyorsun!!! gıyınmeyı bılmıyrmus sen bılıyrsunda nolmussun ? dısınıza bakmaktan ıcınıze bakmaya fırsatınız kalmamış .ya dış grunus dedıgın nedr yuva kurdugun adam bu kadının oglu ve onu o yetrstrmış sevgı merhamet ve anlayıs gıbı erdemlerı o asılamış sevdgn adama. sızın yaptgnz densızlık ve de hadsızlık unutma keser dner sap dner gun gelır hesap dner

Merak ettim sözlünüzle nasıl kavga ediyorsunuz
Annene bak giyinmeyi bilmiyor ne cahil falan diyorsunuz da
Oda sizi bırakmıyor mu hala
Öyleyse pes diyorum

Bu arada çok hırslısınız
Allah sözlünüze kvnize ailesine sabırlar versin
Bu arada kV giyim kuşamı sizi hiç ilgilendirmez

Neden insanlarsiniz giyinisine gore yargiliyorsunuz,sizi kucuk dusurmesinden cekiniyorsunuz. NE kadar basit dusunuyorsunuz.Takim giyse NE olur, evden kot etegini giyse NE olur..
Kayinvalideler gelinlik cok acik olmasin kizim Dedi mi kiyametler kopuyor, kadinin giyiminden size NE?

[QUOTE="trabzonlu6161, post: 45593600, member: 745634" iç çamaşırı almaya parası mi yok bilmiyorum ama oğluna aldırıyor takım para bilene ogullundan çıktı yani bunları demeye getiriyorum ee buseferde benim taraf diyor ki üstülerine düşen vazifeyi yapmıyorlar tatsızlık oluyr[/QUOTE]
Bilene miiiiii once kendinden utan..

kendini biraz o kadının yerine koy herkesin bir yaşam şekli var incitebilirsin böyle yaparak onu bu konunun fazla üstünde durmasan iyi olur onu değiştiremezsin seni anlıyorum güzel giyinsin dikkat çekmesin istiyorsun ama bazı şeyler istemekle kalıyor böyle işte umarım dilediğince olur o gün nişanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…