- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
- 158
- Konu Sahibi trabzonlu6161
-
Ne demek kvdenin giyimi yüzünden rezil olmak. Sen basbaya kucumsuyorsun kadini. Boyle düşünüyorsan hic evlenme zaten. İlerde beraber biyerlere giderken de karisirsin sen kadinin kiyafetine. Öyle görmüş öyle alismis. Sen huyuna suyuna bak. Ne Kaynanalar var hic okunuyor musun burada.Canlar ne yapaliyim, 3 hafta önce kaynanama elbiseli takım aldık zar zor ve takımına göre de uygun şal aldık bonesiyle birlikte kadın önce begendi oglu uzulmesin diye kabul ettigininde ben farkindayim ama ben takamam onları hiç takmadım sıkılıyorum demistik bi ara sonra dedim ki anne bir gece benim için tak sonrasına ben karışmam dedim öylede tamam dedi nisanimizi büyük salonda yaptığımız için şahsen ben utanıyorum giyinmesini bilmiyor hem kendini hem beni rezil etmesin istemiyorum ama ne kadar zorliyabilirsin kadını ..bugünde bana diyor ki kızma ama ben sal takamam evde birsürü esarpim var onlardan takarım esarpim da evde oturursun arkaya bağlarsın ya öyle bağlıyor düzgün altına bone takip iğneli yapmiyor... ama ben biliyorum esarplarini hep eski püskü şeyler karma karışık giymesinden bıktım ...çevreme küçük düşmesin diye en iyi şekilde ortaya çıkarmak istiyorum ama olmuyor anlamıyor kadın biraz da cahil kalmış cahil dediğim yani nerde ne giyinlecegini bilmiyor ona kalsa giyer kot eteğini giyer üstüne bi bluz gelir nişana çok üzülüyorum kaynanamın böyle olmasına insanın hiç mi içinde heves olmaz yaa...bu yüzdende hep sözlümle kavga ediyoruz
Kv cahil olabilir fakat siz görgüsüzsünüz etrafında ki üç beş kişinin lafıyla ilerleyen kara cahil tiplemesiCanlar ne yapaliyim, 3 hafta önce kaynanama elbiseli takım aldık zar zor ve takımına göre de uygun şal aldık bonesiyle birlikte kadın önce begendi oglu uzulmesin diye kabul ettigininde ben farkindayim ama ben takamam onları hiç takmadım sıkılıyorum demistik bi ara sonra dedim ki anne bir gece benim için tak sonrasına ben karışmam dedim öylede tamam dedi nisanimizi büyük salonda yaptığımız için şahsen ben utanıyorum giyinmesini bilmiyor hem kendini hem beni rezil etmesin istemiyorum ama ne kadar zorliyabilirsin kadını ..bugünde bana diyor ki kızma ama ben sal takamam evde birsürü esarpim var onlardan takarım esarpim da evde oturursun arkaya bağlarsın ya öyle bağlıyor düzgün altına bone takip iğneli yapmiyor... ama ben biliyorum esarplarini hep eski püskü şeyler karma karışık giymesinden bıktım ...çevreme küçük düşmesin diye en iyi şekilde ortaya çıkarmak istiyorum ama olmuyor anlamıyor kadın biraz da cahil kalmış cahil dediğim yani nerde ne giyinlecegini bilmiyor ona kalsa giyer kot eteğini giyer üstüne bi bluz gelir nişana çok üzülüyorum kaynanamın böyle olmasına insanın hiç mi içinde heves olmaz yaa...bu yüzdende hep sözlümle kavga ediyoruz
Canlar ne yapaliyim, 3 hafta önce kaynanama elbiseli takım aldık zar zor ve takımına göre de uygun şal aldık bonesiyle birlikte kadın önce begendi oglu uzulmesin diye kabul ettigininde ben farkindayim ama ben takamam onları hiç takmadım sıkılıyorum demistik bi ara sonra dedim ki anne bir gece benim için tak sonrasına ben karışmam dedim öylede tamam dedi nisanimizi büyük salonda yaptığımız için şahsen ben utanıyorum giyinmesini bilmiyor hem kendini hem beni rezil etmesin istemiyorum ama ne kadar zorliyabilirsin kadını ..bugünde bana diyor ki kızma ama ben sal takamam evde birsürü esarpim var onlardan takarım esarpim da evde oturursun arkaya bağlarsın ya öyle bağlıyor düzgün altına bone takip iğneli yapmiyor... ama ben biliyorum esarplarini hep eski püskü şeyler karma karışık giymesinden bıktım ...çevreme küçük düşmesin diye en iyi şekilde ortaya çıkarmak istiyorum ama olmuyor anlamıyor kadın biraz da cahil kalmış cahil dediğim yani nerde ne giyinlecegini bilmiyor ona kalsa giyer kot eteğini giyer üstüne bi bluz gelir nişana çok üzülüyorum kaynanamın böyle olmasına insanın hiç mi içinde heves olmaz yaa...bu yüzdende hep sözlümle kavga ediyoruz
Kazen&Mune bu sitede yazı yazarken kendimi kaçakCanlar ne yapaliyim, 3 hafta önce kaynanama elbiseli takım aldık zar zor ve takımına göre de uygun şal aldık bonesiyle birlikte kadın önce begendi oglu uzulmesin diye kabul ettigininde ben farkindayim ama ben takamam onları hiç takmadım sıkılıyorum demistik bi ara sonra dedim ki anne bir gece benim için tak sonrasına ben karışmam dedim öylede tamam dedi nisanimizi büyük salonda yaptığımız için şahsen ben utanıyorum giyinmesini bilmiyor hem kendini hem beni rezil etmesin istemiyorum ama ne kadar zorliyabilirsin kadını ..bugünde bana diyor ki kızma ama ben sal takamam evde birsürü esarpim var onlardan takarım esarpim da evde oturursun arkaya bağlarsın ya öyle bağlıyor düzgün altına bone takip iğneli yapmiyor... ama ben biliyorum esarplarini hep eski püskü şeyler karma karışık giymesinden bıktım ...çevreme küçük düşmesin diye en iyi şekilde ortaya çıkarmak istiyorum ama olmuyor anlamıyor kadın biraz da cahil kalmış cahil dediğim yani nerde ne giyinlecegini bilmiyor ona kalsa giyer kot eteğini giyer üstüne bi bluz gelir nişana çok üzülüyorum kaynanamın böyle olmasına insanın hiç mi içinde heves olmaz yaa...bu yüzdende hep sözlümle kavga ediyoruz
Ay ne kadar kötüsün sen öyle.. Tavrın ve yazıların hiç hoşuma gitmedi inşallah teyzem doğal haliyle gider.. İnsanları olduğu gibi kabullen yeter ki kötü olmasın niyetleri.. Herkes çok zengin ve lüks yaşamıyor Hanımefendi.. Belki o da o kadar sene doğallıktan sonra şık giyinmeye dikkat çekmeye utanıyordur.. Ay içim daraldı..Canlar ne yapaliyim, 3 hafta önce kaynanama elbiseli takım aldık zar zor ve takımına göre de uygun şal aldık bonesiyle birlikte kadın önce begendi oglu uzulmesin diye kabul ettigininde ben farkindayim ama ben takamam onları hiç takmadım sıkılıyorum demistik bi ara sonra dedim ki anne bir gece benim için tak sonrasına ben karışmam dedim öylede tamam dedi nisanimizi büyük salonda yaptığımız için şahsen ben utanıyorum giyinmesini bilmiyor hem kendini hem beni rezil etmesin istemiyorum ama ne kadar zorliyabilirsin kadını ..bugünde bana diyor ki kızma ama ben sal takamam evde birsürü esarpim var onlardan takarım esarpim da evde oturursun arkaya bağlarsın ya öyle bağlıyor düzgün altına bone takip iğneli yapmiyor... ama ben biliyorum esarplarini hep eski püskü şeyler karma karışık giymesinden bıktım ...çevreme küçük düşmesin diye en iyi şekilde ortaya çıkarmak istiyorum ama olmuyor anlamıyor kadın biraz da cahil kalmış cahil dediğim yani nerde ne giyinlecegini bilmiyor ona kalsa giyer kot eteğini giyer üstüne bi bluz gelir nişana çok üzülüyorum kaynanamın böyle olmasına insanın hiç mi içinde heves olmaz yaa...bu yüzdende hep sözlümle kavga ediyoruz
Ben Allahın sözlerinden yani ayetlerden bahsediyorum hanımefendi. Sırf kadınların başı kapatılsın diye ayetlerin içine yerleştirilen parantez ya da hadislerden değil!Allah başörtüsünü emretmiştir.
bilmediğimiz hususlarda biliyormuş gibi yazmayalım lütfen.
Bu nasil bir konusma bu nasil bir asagi görme yaa cok afedersin de sen kendini begeniyorsun diye herkes seni begeniyor mu saniyorsun madem annesini begenmiyorsun oğlunu da alma ayip yaptigin kadin seni kirmamak icin yinede dediklerini kabul etmis sen kimsin ki bir aksam benim icin tak falan diyorsun sal icin esarp takanlar demode mi esarp demode mi yasin kac senin yaa 20 yoksundur eminim yok yok olmaz valla bu kafayla evlenmeyinCanlar ne yapaliyim, 3 hafta önce kaynanama elbiseli takım aldık zar zor ve takımına göre de uygun şal aldık bonesiyle birlikte kadın önce begendi oglu uzulmesin diye kabul ettigininde ben farkindayim ama ben takamam onları hiç takmadım sıkılıyorum demistik bi ara sonra dedim ki anne bir gece benim için tak sonrasına ben karışmam dedim öylede tamam dedi nisanimizi büyük salonda yaptığımız için şahsen ben utanıyorum giyinmesini bilmiyor hem kendini hem beni rezil etmesin istemiyorum ama ne kadar zorliyabilirsin kadını ..bugünde bana diyor ki kızma ama ben sal takamam evde birsürü esarpim var onlardan takarım esarpim da evde oturursun arkaya bağlarsın ya öyle bağlıyor düzgün altına bone takip iğneli yapmiyor... ama ben biliyorum esarplarini hep eski püskü şeyler karma karışık giymesinden bıktım ...çevreme küçük düşmesin diye en iyi şekilde ortaya çıkarmak istiyorum ama olmuyor anlamıyor kadın biraz da cahil kalmış cahil dediğim yani nerde ne giyinlecegini bilmiyor ona kalsa giyer kot eteğini giyer üstüne bi bluz gelir nişana çok üzülüyorum kaynanamın böyle olmasına insanın hiç mi içinde heves olmaz yaa...bu yüzdende hep sözlümle kavga ediyoruz
Aynem katılıyorum cok ayip cok sozlun annene boyle yapsa hosuna gider mi kadini asagilamissin resmen yaa onu tak bunu giyhep kaynanalara kiziyoruzda gelinlerde az degil bazen tovbe birak kadin esarp taksin sa na ne!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?