1 seneyi dolduran burun ve yamukluk ??

denizderinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
183
8
merhaba estetik olalı bi seneyi geçti burnum hala yamuk Eğrilik var ve kocaman Yaptırmadan önce bi yamukluk yoktu. Alçıdan çıktığından beri böyle tabi hafif düzelme oldu ama daha fazlası olmuyor bi gözlük bile takamıyorm ucu da hiç hoş değil doktor hala beklememi söylüyor sizce bi seneyi dolduran bi burun beklemyle düzelir mi ben anlamadım gitti. Sinirlerim tavan yaptı artık

Son düzenleme:
merhaba estetik olalı bi seneyi geçti burnum hala yamuk Eğrilik var ve kocaman Yaptırmadan önce bi yamukluk yoktu. Alçıdan çıktığından beri böyle tabi hafif düzelme oldu ama daha fazlası olmuyor bi gözlük bile takamıyorm ucu da hiç hoş değil doktor hala beklememi söylüyor sizce bi seneyi dolduran bi burun beklemyle düzelir mi ben anlamadım gitti. Sinirlerim tavan yaptı artık
Valla arkadasim ben deviasyon ameliyati oldum nefes alamiyorum burnumda kemerde vardi istersen bunuda duzeltelim dediler bende tamam dedim. Simdi nefeste alamiyorum burnumdada yamukluk var masaj yap duzelir dediler ama yok canim oylece kaldi. 1 bucuk senede sislikler anca indi yamuklukta dikkatli bakarsan ancak anlasiliyor.

Valla arkadasim ben deviasyon ameliyati oldum nefes alamiyorum burnumda kemerde vardi istersen bunuda duzeltelim dediler bende tamam dedim. Simdi nefeste alamiyorum burnumdada yamukluk var masaj yap duzelir dediler ama yok canim oylece kaldi. 1 bucuk senede sislikler anca indi yamuklukta dikkatli bakarsan ancak anlasiliyor.
geçmiş olsun canım benim bariz belli yüzüne olmamış diyorlar küçük bir Yüzüm var burun hala kocaman anlamadım ki artık hala bekle diyor bu saatten sonra inanmıyorum yani ve ucu acıyor hala

Benim doktorumda 1yılda tam olarak burun oturur dedi.bencede artık değişmez;(bide ben masaj yapmalımıyım diede sormuştum hiç gerek yok işini kötü yapan doktorların söylediği bşi dedi bana masaj yapmakta düzeltmezmiş yani

Mm
Valla arkadasim ben deviasyon ameliyati oldum nefes alamiyorum burnumda kemerde vardi istersen bunuda duzeltelim dediler bende tamam dedim. Simdi nefeste alamiyorum burnumdada yamukluk var masaj yap duzelir dediler ama yok canim oylece kaldi. 1 bucuk senede sislikler anca indi yamuklukta dikkatli bakarsan ancakanlasiliyor.
Kesinlikle masaj yapilmali benimki tamamiyle estetik operasyon olmasada kikirdagimdaki sislige ne kadar masaj yapsam iniyor neredeyse 2 yil olacak ve cok sislik var halaa iniste.burnumdan baya kemik cikti nefesimi acmak icin belki bu sislikler ondandir diyorum ama nefes yolum 10 numara acik sadece ucuna dokundugu yer baya tombik:)

Benim doktorumda 1yılda tam olarak burun oturur dedi.bencede artık değişmez;(bide ben masaj yapmalımıyım diede sormuştum hiç gerek yok işini kötü yapan doktorların söylediği bşi dedi bana masaj yapmakta düzeltmezmiş yani
Evet iste isini iyi yapan birileri olsaydi bu halde olmazdik simdi eskisindende kotu oldu nefes almam :)

Mm
Kesinlikle masaj yapilmali benimki tamamiyle estetik operasyon olmasada kikirdagimdaki sislige ne kadar masaj yapsam iniyor neredeyse 2 yil olacak ve cok sislik var halaa iniste.burnumdan baya kemik cikti nefesimi acmak icin belki bu sislikler ondandir diyorum ama nefes yolum 10 numara acik sadece ucuna dokundugu yer baya tombik:)
Canim senin doktorun iyi olabilir ben hala nefes alamiyorum. Gittim tekrar alerji var diyo sekeri falan kes dedi kestim ama bi degisiklik yok :)

Kbb canim cerrahpasada
Kbb canim cerrahpasada
Bende kbbde yaptim ve kucuk bir memlekette sense cerrahpasada olmussun demekki her iyi doktor buyuk yerlerde buyuk hastanelerde olacak bir kural yokmuş..burnun yamuksa kemigi los isikta anlasilir o asla gecmez.ancak odem vsy.gibi sislikler derin inceyse inmesi cok uzun zaman aliyor...

Benim doktorum işe yaramio dedi valla bende yapmiorum ama yapanların ne sonuç aldıklarını bilemiyorum tabi neyseki ben şanslıyım:KK66:ameliyat hem tercih hemde şans işi

Kesinlikle sans isi ben gittim araştırma hast. ASistana oldum ama gerçekten çok sanslyms super ilgili ve super bi brn yaptı millet okadar para dokuyo kac kere amlyt olyo

Çok sinirim bozuk ya doktor hala bekle diyor başka doktorla konuştum olursan düzelir ama kıkırdak eklememiz gerekebilir kulaktan veya Göğüs altından dedi :KK43:(

X