varsa mikrodalgaya yoksa su dolu leğende beklet canımmama geç kalmışın bugün için onu yemeye daha pişecek oooooooo bence sen onu yarına bırakk
Aç kaldın kuzum sen hahahahahahaaaa
Diyetimi harfi harfine yapıcam dedim ya resmen aksaklıklar dizisi buldu beni.Neyse inşallah artmaz kilom.Yarın sabah göreceğiz:18:
canım sonuçta protein geçmişte bende yaptım bu diyeti et yerine 2 yumurta haşlayıp yiyebilirdin kızz tüüüüüh aç kalmazdın yaa
keşke önce hatırlasaydım isveç yaptığını meyvee yemeeeeeeeee tabi bence
saol canımBen biliyorum tatlım güzel bir sistem ama düzenlki ödemen gerekiyor. Eğer düzenli ödersen vergi indirimide var yani yatırdığının %20 yada %25 ini (tam hatırlamıyorum) vergi iadesi olarak alıyorsun devletten. aylık yatırdığından da sadece %6 gibi bir oran vergi kesiliyor. Birikim aracı olarak çok iyi birden fazla yatırım seçeneğin var farklı fon gruplarına paranı dağıtabiliyorsun ve piyasadaki tüm yatırım araçlarından fazla kazanıyorsun.
Ama şöyle bir riski var eğer her ay düzenli ödemezsen yani dondurursan içerdeki parandan aylık vergi kesilmeye devam ediyor. Böylece kazancını götürdüğü gibi zamanla içerdeki paranıda yiyor. Ben bir heves yaptırıp 4 ay yatırdım ayda 100 tl olarak 5 sene sonra 250 tl ancak alabildim düşün yani..
Birde giriş aidatı diye bir zımbırtısı var girdiğinde ilk 5 yıl içinde belli sürelerde ayrılırsan bu tutarı ödüyorsun ada baya fazlacana bir tutar ama ayrılmazsan 5 yıldan sonra almıyor iş bankası başka şirketler 10 yıl dolmadan ne zaman ayrılırsan ayrıl alıyorlar..
ay çok uzun anlattım neyse kısacası her ay düzenli ödersen çok güzel bir sistem tavsiye ederim ama düzenli ödeyemeyeceksen boşver olan paranda boşa gitmesin tatlım :))
wasanın tadı güzelmi bi de hangi marketten alıyosun?kızlar hemen dünkü menümü yazıp çıkıcam hiç vaktim yok kusura bakmayın inş. akşama görüşürüz .....
DÜNKÜ MENÜM
sabah:
1 KASE NESFİT DİYET SÜT
1 domates
1 salatalık
öğlen:
1 tabak makarna
3 4 tane çilek
ara:
1 tane wasa
1 paket mavi yeşil bisküvi
akşam:
1 tabak nohut
2 tane ızgara tavuk
bol salata
spor yok yapamadım
yeşil çay form çay yok
su 1.5 lt
bendeeşim format atmış bilgisayara msn yok.. ben de win 7 ye uygun olanı kuramadım bi türlü...
senle msn de sohbet etmeyi ço özledim vallahi...
ohh be sonunda benı biri merak etmiş özlemiş ohhh yoklugumun belli olmasına sevındımkız sudem cadısııııııııııııı nerdesinnnnn yemek yemeğe miii daldın yoksaaaaaaaaaa sacını cekicemmm gelince seninnnn
he ya msn de denk gelemıyoz kaç zamandır oysda eskıden sen,ben,magdure,make,seher ne kaynatırdık....tmm canım sen bilirsin.. çok azimli gördüm seni alayım dedimdi listeye...
heee sudem cadısını çekiştirirdik...
ayy ben bu kız olmadan bi huzursuz oluyom yaw... çok seviyom sudemi
bi de potişini kaldırsa azcık kilo vermeye çalışsa daha çok sevcem...:76:
ne kaldı cumaya zaten...
ben de artık akşam öğününü kaldırıp meyve yicem...
olmicak böle..
ben de sabah çıktım tartıya bi de ne göreyim...
arkası cuma günü...
hadi bakalım canım inşallah istediğin gibi olur herşey..
off ya kokusuna dayanamıyorummmmmmm yanı bayılıyorum..........ay bak şimdi canımı kahve cektirdin yaaa
bende bendeşöyle türk kahvesi olsada içsemmm
canım nerden alicez???????yeni çıkan hazır türk kahveleri çok güzelmiş sadesi ortası şekerlisi varmış bardağa koyuyorsun üstüne sıcak su çok metettiler
maıcım gunde kaç elma tüketıcen?daha önce yapmıştım ama dikkat etmeyince geri aldım.. bu kez sadece 2 gün yapıcam sonrasında normal diyetisyen isteme devam edicem.... bi tür detoks olacak yani....
bende evlenırken bılem kahve yapmadıydım...gerçeğine benziyo mu acaba...
ben kahve yapmayı bilmiyom da :78::78:
boşanda s...o 2 kilo artık 6 kilo da ondan
ayy gözlerim doldu yaASIL KAZANAN BENİM
Güneşli bir gündü. Kadın parkta yanında oturan adama “Bakın, salıncakta sallanan şu kırmızı kazaklı çocuk benim oğlum” dedi.
Adam gülümseyerek “Güzel bir oğlunuz var” dedi. “Diğer salıncaktaki mavi kazaklı çocukda benim oğlum”
Sonra saatine baktı ve “Heyyy, Todd, sanırım artık gitme zamanı” diye seslendi oğluna.
...
Çocuk salıncakta yükselirken “Beş dakika daha baba, lütfen yalnızca beş dakika daha” diye karşılık verdi babasına.
Adam başını “peki” anlamında sallayınca çocuk neşeyle sallanmaya devam etti.
Dakikalar sonra adam ayağa kalkarak tekrar seslendi oğluna “Todd, artık gidelim mi, ne dersin?”
Çocuk yine gitmeye isteksiz “Ne olur baba, beş dakika daha, lütfen, beş dakika daha” diye bağırdı babasına.
Adam” Tamam” deyince çocuk kahkahalar atarak sallanmaya devam etti.
Sonunda kadın dayanamadı ve sesinde gizli bir hayranlıkla “Ne kadar sabırlı bir babasınız” dedi .
Adam gülümsedi kadına. “Sabır değil yaptığım bayan” dedi. “Büyük oğlum Tommy’yi geçen yıl burada sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu kaybettim. Buraya yakın yolda bisiklet sürüyordu. Tommy’e hiç yeterince zaman ayırmamıstım. Oysa şimdi onunla beş dakika daha fazla birlikte olabilmek için herşeyi yapardım. Todd’la ayni hatayı yapmayacağıma söz verdim kendi kendime..
O her “Beş dakika daha baba” dediği zaman , oyun oynamak için beş dakika daha kazandığını düşünüyor, oysa işin gerçeği ne biliyor musunuz? Ben onu oyun oynarken beş dakika daha fazla izleyebiliyorum, asıl kazanan benim”
saol bebıkım yogunum eccüksudemcimmm nasılsın canım yoktun sanki 2 gündür benmi görmedim yoksa inş. herşey yolundadır
diyetin nasıl gidiyo rakibemmmm:26:
canım akşam yemeğini bu kadar geç saate bırakma mümkunse 6 da bıtmış olsun yemegınDiyetimi harfi harfine yapıcam dedim ya resmen aksaklıklar dizisi buldu beni.Neyse inşallah artmaz kilom.Yarın sabah göreceğiz:18:
sağol canım kayınvalidemin annesi yani anneannemiz vefat etti.başın sağolsun xcanım....
hayırdır kayınpederin mi vefat etti yoksa...
mekanı cennet olsun inşallah....
canım ööle sık sık tartılma olur bööle kilo oynamaları.günaydın canlarım..
ben geldim ama sabah sabah yine sinirlerim çok fena bozuk...
bu tartıyı kırcam bi gün o olucak..
dün normal spor programından sonra derse kaldım karın hareketleri için belim bacaklarım koptu resmen ama tartı yine sabah sabah 300 gr fazla gösteriyoooo..
hep diyorum tartılmıycam hergün diye ama her sabah şeytan dürtüyo resmen.. Neyse cumaya kadar çıkmıycam tartıya akşamlarıda hiç bişe yemiycem tek çorba ya da tek salata o kadar...
evet sayfalara yetişemiyoz heeeeherkese günaydın vauvvburası baya kalabalık olmuş süpeeerrrr....
hımmm kahve hastasıyım hemen deneyimmmyeni çıkan hazır türk kahveleri çok güzelmiş sadesi ortası şekerlisi varmış bardağa koyuyorsun üstüne sıcak su çok metettiler
ASIL KAZANAN BENİM
Güneşli bir gündü. Kadın parkta yanında oturan adama “Bakın, salıncakta sallanan şu kırmızı kazaklı çocuk benim oğlum” dedi.
Adam gülümseyerek “Güzel bir oğlunuz var” dedi. “Diğer salıncaktaki mavi kazaklı çocukda benim oğlum”
Sonra saatine baktı ve “Heyyy, Todd, sanırım artık gitme zamanı” diye seslendi oğluna.
...
Çocuk salıncakta yükselirken “Beş dakika daha baba, lütfen yalnızca beş dakika daha” diye karşılık verdi babasına.
Adam başını “peki” anlamında sallayınca çocuk neşeyle sallanmaya devam etti.
Dakikalar sonra adam ayağa kalkarak tekrar seslendi oğluna “Todd, artık gidelim mi, ne dersin?”
Çocuk yine gitmeye isteksiz “Ne olur baba, beş dakika daha, lütfen, beş dakika daha” diye bağırdı babasına.
Adam” Tamam” deyince çocuk kahkahalar atarak sallanmaya devam etti.
Sonunda kadın dayanamadı ve sesinde gizli bir hayranlıkla “Ne kadar sabırlı bir babasınız” dedi .
Adam gülümsedi kadına. “Sabır değil yaptığım bayan” dedi. “Büyük oğlum Tommy’yi geçen yıl burada sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu kaybettim. Buraya yakın yolda bisiklet sürüyordu. Tommy’e hiç yeterince zaman ayırmamıstım. Oysa şimdi onunla beş dakika daha fazla birlikte olabilmek için herşeyi yapardım. Todd’la ayni hatayı yapmayacağıma söz verdim kendi kendime..
O her “Beş dakika daha baba” dediği zaman , oyun oynamak için beş dakika daha kazandığını düşünüyor, oysa işin gerçeği ne biliyor musunuz? Ben onu oyun oynarken beş dakika daha fazla izleyebiliyorum, asıl kazanan benim”
canım akşam yemeğini bu kadar geç saate bırakma mümkunse 6 da bıtmış olsun yemegın
ayy sen ona bakma kendi 6 da bitiriyomu acaba..6'dan sonra acıkmazmıyım canım ama:26:
ayy sen ona bakma kendi 6 da bitiriyomu acaba... yatana kadar hüpletiyo
yaz günü 6 da mı yenir...7 veya 7:30 iyidir...
öncelikle selam herkese
dün spor arkadaşım uyanamadıgı ıcın bende uyudum haliyle okula zor yetiştim.
akşamda koştur koştur yemek,gezme,alışveriş,arkadaşla buluş,ordan harbiyeye tiyatroya.
eve gelmem gece 1 i bıle gectı.
bu sabah erkenden hastaneye gıdip alerjı testımı yaptırdım.
15 alerjenden 11 ıne alerjım olarak rekor kırdım.sadece kedı tavşan vs. hayvan tüylerine alerjım yok.
yüzme için tam idrar ve hapatit testlerimi de yaptrdım.pazartesi alıcam sonucu.
alerji ilaçlarımı aldım.kullanmaya başladım.
Kızlar az önce 15 tane erik yedim ara öğün olarak çok mu olmuş sizce ??
biraz öncede oğluma yaptığım kek pişti süper kokuyor ama yemiycem..
gerçi beynim açlık sinyalleri veriyo ama kararlıyım kesin yemiycemm..
iyiyim fıstık yoğunumsağol canım kayınvalidemin annesi yani anneannemiz vefat etti.
:
slm kızlarrrr nasılsınız ne güzel sohbetler edilmiş sayfalar ilerlemiş gözlerim yaşardı.
sudem napıyon anammmm görünmüyonnn kııııı.özledikkk seni.ben de yarın falan giremem artık.
kızlar bu arada yarın üç aylar başlıyo ve kandil.şimdiden herkese hayırlı olsunnnn
9 da süt içersin ya da kefir,ya da meyve6'dan sonra acıkmazmıyım canım ama:26:
inş.ayy sen ona bakma kendi 6 da bitiriyomu acaba... yatana kadar hüpletiyo
yaz günü 6 da mı yenir...7 veya 7:30 iyidir...
belediyenin spor kompleksındeNerde başlayacaksın canım yüzmeye? Birde Harbiye'de önerdiğin bir oyun var mı?
Yeme canım yeme.Başka şeylere odaklan uyuyabiliyorsan uyumaya çalış.
ayy ağzından bal damlıyo insanın özlenmesı çok güzel bi duyguya kızlar benbim kaç saat önce yazdığım mesajım araya girmiş ne iş annamadım yaww ben o eriklerden sonra akşam yemeğimi bilene yedim..
Bu arada sudem cadısı hoşgeldin.. Gözlerimiz seni arar olduydu nihayet geldinde şenlendirdin buraları cadıııı
belediyenin spor kompleksınde
harbıyede 2 oyun kaldı zaten.4 oyundu 4 ude müzikli canım.2 si geçti.
diğerlerinde iyi yerlerden bilet bulabilrisen git.
yarın kabare var.
cumartesi yaşar ne yaşar ne yaşamaz var.
istanbul efendısıne gittik çok güzeldi.yaşar ne yaşar ne yaşamaz da çok güzel.
kabareyle tarla kuşuydu julıet e gitmedıgım için bişey demıycem ama gıden ler memnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?