Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

thirty four hoşgeldin canım aramıza.. evet ben davet ettim canım seni...
inşallah beraber veririz kilolarımızı...
2 haftalık deneme süren var canım..
bu süre içinde bol paylaşımda bulunursan listeye giriyosun...
cumadan cumaya tartılıyoruz...
ee hadi bakalım hayırlı olsun...

tesekkür ederim hosbuldum :)
ben bu sefer fena koydum kafaya
bi sürü diyetim hep yarim kaldi
ama bu sefer basarmam lazim
cevremdeki arkadaslarim hep coook kilo verdi bi benim kilo alan
bi arkadasim 130dan 60 kiloya düstü
digeri 100den 72ye
bende yapicam iste, yine giycem cicilerimi eskisi gibi

ben 5 günde 5 kilo diyetine baslicam yarin,
2 gündür az yiyodum zaten, kendimce yapiyordum.
bide bu diyeti deniyeyim.

kac kisiyiz grupta?

yaparsın canım istedikten sonra sen de yaparsın inşallah...
boy ve kilon kaç canım... bir de hedef kilon lazım bana...
gurupta 8 kişiyiz canım senle beraber 2 deneme sürecinde üyemiz var...
10 kişiyiz yani kısasca...
2 kişi daha alıcam kısmetse bakalım...

5 günde 5 kiloyu ben bu gün denedim ama şekerim olduğu için yapamadım dikkat et canım baya tehlikeli bi diyetmiş denedim ve gördüm..

Son düzenleyen: Moderatör:
tebrik ederim canım hayırlı olsunn
teşekkür ederimmmm:90:
valla saldım canım yaaaa.ben çokhareketliyim canım alsam da az alıyorum ama vermem lazım işte.
al benden de o kadar.bi denk gelemiyoruz...
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..
teşekkür ederimmmm:90:
oyyyyy tatlım benimmmm kız zaten seni çok sevdim ben ne çok ortak noktamız var ööle.canım bi de ben o dediğini bilmiyorum iş sonu tazminatı ne kii????ben daha dilekçe vermedim ne zaman veriliyo biliyomusun????
kolay gelsin tatlımmmmm
kızlarr 45.gün sonunda dün regli olmayı basardımm cok ağrılı gectii halada öyle ve hiç kahvaltı etmek istemiyorr canımmm
hadi gözün aydııııınnnnnn sonunda beklenen annnn

yok canım öğretmenim bennn

okk çalışnları biraz zorlayacak yalnz maicimmm.ben geç girebiliyorum ve toplu cevap yazıyorum.ama tam kendimi salmışken bu iyi oldu.menilerimi de yazıcam artıkın her ne kadar azar işitcek olsam daaaaa
canım sıkılıyoooo...
kimseciklerde yok...
ben de gideyim de osmana bakayım bariiiii
biz de gezmeye gittik oğlum kociş ve bennn.kocişime cicişler aldıkkk
valla ben yeşil mercimek yaptım ama benim kocişim hiç sevmez

bayılırımmmmmmmama benim de kociş yemez

bence şok diyetlere hiç gerek yok yavaş ve sağlam verelim arkadaşler.hele de sıcaklar bastırdı aman dikkatttt

ben geldim kızlar mai geldi tam geldi yani kurallara bak anam yardımcı olarakdan benim dahi gözüm korktu allahdan diyetisyene baslıyorumda sabah aksam yürücemde aradaki farkı kapatcam bide tatile giricem burda daha rahat paylasımda bulunurummm kızlar yaz geldi yaa artık benm karpuz peynir dönemim basladı aksam yemeği olarak 2 dilim ekmek 2 kk peynir birazda karpuz yedimm işyerinde isten gelince cok acıkmısdım salatalık kemirdimm taze taze tuızsuzz 2 bucuk lt suyumuda tamamladımm bakalımm yarın napıcam diyetisyende

hoşgeldin canım azmin daim olsun

gecmis olsun sana. benim sekerim yok o yüzden o konuda sorun yasicagimi zannetmiyorum.
bana rahat bi diyet gibi geldi, listelerle ugrasmican, o gün ki yiyecegin belli zaten...
benim boyum 1.72 civari kiLom 97 olmus :26:
hedef kilom 70. yani önümde coooooook uzun bi yol var.
bu kilolari alirken iyide vermesi cok zor ya

ben gecen sene cok güzel kilo vermistim yaklasik 25 kilo falan. ama dogum kontrol hapi ve girtlagim yüzünden aldim hepsini yine.

o dönemde bana en cok faydasi dokunan seylerden biri yesil caydi.
kesinlikle herkese öneririm. ben cok sIK iciyordum
hem kilo verdiyordu hemde vucudu arindiriyordu

sehercim yakında okullar kapanacak tatile gireceksiniz o yüzden seni zorlayacağını sanmıyorum...
bir de şu var...
günde 1 kez girersin ama herkese cevap verirsin ozaman tolerans gösteririz ama girip menü yazıp çıkmak beni rahatsız ediyor açıkcası...
bak sen tek tek herkese cevap vermişin kaç dk nı aldı bu senin.. çok da oyalamadı değil mi...
sonuçta biz burada birbirimize destek için varız...
yoksa banane kim ne yerse yesin... öyle değil mi canım...
kurallar iyidir boşver sen... hem yeni koyduğum kurallar değil ki sen eski üyesin çok da korkmaman lazım...

kız gene casper gibisin görünmeden cvp yazıyon herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…