Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kız öğretmen o hemşire değil ki...
valla benn de kalkar kalkmaz bi çikolata yedim...
uyku sersemiydim şimdi sen söyleyince aklıma geldi...

ayy soryyykız 4/b li hemşirelede bu aralrda kadro veriliyorda onlardan sandım.olsunn oda hayırlı olsun..
kız tatlımı..off sabahta çok severim..ay çok pis bogazım..şöyle 50 kiloyal geleyimde oh iyiycem içicem..

ay ben 45 günde delirdimm öyle hamilelik sonrası ve menopozda ne manyak bişi olucam allah kerimm yandı benimki bendenn

ayy valla çok zor oldu inan.çok terliyirdum.ve hiç üşümüyordum..sıkıntı basıyordu beni..valla olmak bi dert olmamak iki dertmiş meger..:)

benim de kızdan kızdan sonra lohusaslığım 18 ay sürmüştü...
şimdi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım da geçti çok şükür...

oh ohh.seinki epey sürmüş..

kız öyle 50 kiloya inince yicemö içccem deme bende 65e düşmüştümm 17 kilo vermişdimmm bak işte yedim içtim gene cıkmısdım 80eee

sözleşmeli herkese kadro geldi canım...
imam öğretmen hemşire herkese...

Günaydın hanımlar..
ben geldimm...
bugün ara tartı günü değilmiydi kimse yazmamış kilosunu ben iyi sonuçlar bekliyorum bu hafta. Neyse bende yazmıyım kilomu süpriz olsun cumaya..

bende kılomu sölemıycem .her salı ve her cuma tartılıyom ama sölemıycem

yürüyüşümü yaptım ,duşumu aldım geldim.

simdide adaçayımı içiyorum.

kız öyle 50 kiloya inince yicemö içccem deme bende 65e düşmüştümm 17 kilo vermişdimmm bak işte yedim içtim gene cıkmısdım 80eee

yok yok 1 kilo aldımmı hemen cekiyom kendimi..eh 50-51 hatta.52 ye kadar çıkabilirim.ama sonrası yoh..

sözleşmeli herkese kadro geldi canım...
imam öğretmen hemşire herkese...

hımm..tam geniş anlamlı bilmiyormşum demekki..herkese hayırlı olsun..

he ben de57 e düşmüştüm...yedim içtim gezdim geri geldim...

ha ha bende tatile gidcem kesin 5 kilo alarak gelirimm..yok yemezsem o tatilin tadı olmaz..benim iş uzayacak ya.sonrada ramazan var e yemeden olmuyo insanda taakat lağzım..enerji lağzım..vall ayiyom.akşamda tatlı illaki.ay ramazamdada alsam kilo.benim 52 ye gelmem kışı bulacak

ben yine kendimi şoklamaya karar verdim bakalım
3 tane yumurta kadar haşalama patates yedim...
bu gün bütün gün haşlama patates yicem... sudem cadısı bana yetişcek bişeyler yapmam lazım...

ben yine kendimi şoklamaya karar verdim bakalım
3 tane yumurta kadar haşalama patates yedim...
bu gün bütün gün haşlama patates yicem... sudem cadısı bana yetişcek bişeyler yapmam lazım...

yapma kızz..bunlar biliyon geri geliyo..bence karbonhidrat diyeti yap.çogunluk yağdan yıkıyorsun ve hızlı gidiyo..yada protein diyeti..ama şu 5 günde 5 kiloyu denemi..o degilmi..

yapma kızz..bunlar biliyon geri geliyo..bence karbonhidrat diyeti yap.çogunluk yağdan yıkıyorsun ve hızlı gidiyo..yada protein diyeti..ama şu 5 günde 5 kiloyu denemi..o degilmi..

canım ben anlamadım o karbonhidrat diyetini...
puan falan filan zor geliyo...
evet 5 günde 5 kilo diyeti yapayım dedim ama yapamıcam sanırım patates dokundu galiba...

canım ben anlamadım o karbonhidrat diyetini...
puan falan filan zor geliyo...
evet 5 günde 5 kilo diyeti yapayım dedim ama yapamıcam sanırım patates dokundu galiba...

liste oluyo ona göre 50 puanı yada 50 den yüksek olmadan yiyorsun.yiyeceklerin karşısında puanları yazıyor zaten.basik bişey aslında..bi arlar düşünüyorum yapsammı diye..
iyi etmişsin yapma boşver..

ben de şeker var patates yasak ama bi günden bişi olmaz demiştim...
ama oldu sanırım ben az uzanayım bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…