Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gene kimsecikler yok dükkanı ben kapatayım barii
sen öle san ceeeeeeeeee tkkanı kapatamadın .ama bu kıslar bana da bırakmıycak.

millet ayakta hala
hoşgeldın canım

allah bagıslasın bebeğini

akşam 6-7 den sonra bogazını tutu pıtır pıtır gıdıyo kılolar

bide ılk zamanalr vucuttakı fazla su ev ödem gııdyo sonra yağdan gıdecegı için zorlaşıyo kılo verme

boyle guzel duaya kocaman bi AMINNNNNN )
canım burcun ne bu arada?

angelic bacı öğlenci misin?

Esimin is yerinde italyan bi bayan var temizlik islerine bakiyor her persembede pastalar filan yapiyor
hamileligimden beri her yaptigi pastadan banada gonderiyordu ..
1 aydir getirme diyordum esime
bugun kirazli pasta yapmis nefis gorunuyordu banada 3 dilim gondermis .. aticam cope yemiycem niye getirdin dedim koca kisisine sonrada dayanamadim 1 dilimini bilinc disi huplettim migdeye :) yedikten sonrada icime bi mutsuzluk coktu

tipik bir boğayım canım

burçların insanlar üzerındekı etkisine ınanıyorum.

sen çok titiz ve düzenlisindir mesela.

tam bendensin desene burclarla ilgilenirim bende ..

bogalarin elinden her is gelir beceriklidirler tuttuklarini kopartirlar, istikrarlidirlar ve inattirlar ama inat olduklarini asla kabul etmezler diye bilyorum .. kardesim, iki eltim, kaynim, babam, en yakin arkadasimin ikisi boga burcu cevrem bogalarla dolu:))

kimi insanda etkisi az kimisinde cok olsada mutlakaki bi etkisi olduguna bende inaniyorum
titizlikde asiri olmasamda (kendime gore) duzen takintim vardir, ev daginiksa gozume uyku girmez, dus almadigim gunu hatirlamiyorum, bazen gunde iki kez dus alirim, otobuslerde dmirlerden tutamam, kapi kollarindan uzak dururum, cantamda her zaman islak mendil, antiseptik turu seyler bulunur .. ay igrenc bi burc bu basak burcu, bide koca balik olunca seyreyle bizim evdeki cumbusu :))

ay sevdim ben bu topigi uzun zamandir kimseciklerle sohbet etmiyorum kk da

ayyy ozaman sudemin boğa olduğuna inanmıyorum...
zira kendisinin elinden hiç bi iş gelmiyo...
hoşgeldin canım aramıza...
sen de arın tartıl sabah bildir kilonu haftaya listeye bu kiloyla alacağım çünkü seni...
zamanla kurallarıda öğrenirsin artık...

elif sena yarın hedef kilonu da bildir canım...sonra karne alırken sorun çıkmasın...

hicrancım canım eğer gireceksen takıma sen de bildir hedef kilonu yarınki kilonla birlikte...
girip girmemeyi tamamen sasna bırakıyorum... girersen seviniriz canım...

bu arada kızım hastalandı bu seferde...
akşamdn beri çıkarıyo sürekli...
daha yeni uyuyabildi...
sbah yine hastaneye gidceğiz sanırım ben geç gelirsem listeyi hallediverin kızlar size zahmet...

**1.TAKIM 210. Etap***
bucakmagduru(71

shryvz(67,3
sudem34(71,1/
asl35(71/
innuk(62,9
angelic2(74,5
kaçakçay(83
maibeyaz(61,5

1.TAKIM TOPLAM KİLO(

eğer yetişemezsem listemiz bu kızlar
yeni üye yok listeye girecek bu hafta...
kardeş takıma da yazarım ben eğer gelemezsem yardıma ihtiyacınız olursa yardım ederler...
kilomu da çıkmadan bildirmeye çalışıcam...

**1.TAKIM 210. Etap***
bucakmagduru(71

shryvz(67,3[/67.7B]
sudem34(71,1/
asl35(71/
innuk(62,9
angelic2(74,5
kaçakçay(83
maibeyaz(61,5

1.TAKIM TOPLAM KİLO(

kızlar nasıl yapılıyo bilmiyorum ama oldumu acaba.ben yine de yazayım kilomu.bu hafta artıdayım maalesef özür dilerimmmmm 67.7 yimm

**1.TAKIM 210. Etap***
bucakmagduru(71
shryvz(67,3/67,7/-0,4/-59%)
sudem34(71,1/
asl35(71/
innuk(62,9
angelic2(74,5
kaçakçay(83
maibeyaz(61,5/61,3/0,2/0,33%)

1.TAKIM TOPLAM KİLO(

günaydın kızlar :) hadi herkes eksilere düşmüş kilolarını bildirir inşallah. ben listeye haftaya gireceğim için yazamıyorum şuan. Umudumuz sizsiniz

bu arada kızım hastalandı bu seferde...
akşamdn beri çıkarıyo sürekli...
daha yeni uyuyabildi...
sbah yine hastaneye gidceğiz sanırım ben geç gelirsem listeyi hallediverin kızlar size zahmet...
geçmiş olsun
**1.TAKIM 210. Etap***
bucakmagduru(71

shryvz(67,3
sudem34(71,1/
asl35(71/
innuk(62,9
angelic2(74,5
kaçakçay(83
maibeyaz(61,5

1.TAKIM TOPLAM KİLO(
ya dun 500 gram vermiştim .

2 gundur wc sorunu var.bugun 100 gram vermiş görünüyorum

kızlar nasıl yapılıyo bilmiyorum ama oldumu acaba.ben yine de yazayım kilomu.bu hafta artıdayım maalesef özür dilerimmmmm 67.7 yimm
kız yok bişey kopyala ,yapıştır ,yaz

**1.TAKIM 210. Etap***
bucakmagduru(71
sudem34(71,1/71/0,1/
asl35(71/
innuk(62,9
angelic2(74,5
kaçakçay(83

1.TAKIM TOPLAM KİLO(

Hoşgeldin Elif. benimde 5,5 aylık bi kızım ve doğumdan kalan tam 13 kilo fazlam var. doğumdan sonra sadece 8 kilo verebildim oda ilk 2 ayda, sonraki 3 ay boşa geçti, gram oynamadım öyle süt olsun bilmem ne diyede çok yemedim ama sanırım metabolizmam durdu. Şimdi bütün derdim şu fazlalıklardan kurtulmak. Motivasyon çok önemli , birbirimize destek olarak daha kolay başarabiliriz heralde. Şimdiden kolay gelsin cnm.

**1.TAKIM 210. Etap***
bucakmagduru(71
sudem34(71,1/71/0,1/
asl35(71/
innuk(62,9\61.2\1.7\
angelic2(74,5
kaçakçay(83

1.TAKIM TOPLAM KİLO(

Günaydın kızlar nasıl süprizimi beğendiniz mi yanlış olmasın diye 2 kere tartıldım walla.Benim bünye kesin diyetisyenden korktu. Neyse kızlar inşallah bu hafta derece yaparımda puanları kaparım.şimdi kahvaltımı yapayım sonna plates dersim var. öğledensonra da diyetisyene gidicektim gitmesem mi acaba ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…