sen öle san ceeeeeeeeee tkkanı kapatamadın .ama bu kıslar bana da bırakmıycak.gene kimsecikler yok dükkanı ben kapatayım barii
hoşgeldın canımslm arkadaslar benide takiminiza aldiginiz icin oncelikle tesekkur ederim ..
ismim Elif .. 26 yasindayim ve 9 aylik bir oglum ve emzirme doneminden kalan cillop gibi 13 kilom var..
aslinda 18 kilom vardi ama 5 kilosunu 2 haftalik bi rejimle yok ettim geriye kaldi 13 cuk :)
bu aralar moralim cok bozuk kilo vermem durdu 4 gundur vermek bi yerde dursun 400 gramda almisim geriye .. iyi bi motivasyona ve destege ihtiyacim var insallah hep beraber veririz su canim cicim kilolarimizi ..
arkadaslar beni biraz bilgilendirebilirmisiniz tam okuyamiyorum oglusum yuzunden konulari
neler yapmak gerekiyor yediklerimizi yaptigimiz aktiviteleri burdan paylasacakmiyiz ?
takimda suan kac kisiyiz ? ben haftaya cumami tartilicam ?
rakip takimlara iyi sanslar yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
kendime bi yesil cay yapam
canım burcun ne bu arada?
boyle guzel duaya kocaman bi AMINNNNNN)
benim burcum basakseninki ne canim burclarla ilgilenirmisin ?
tipik bir boğayım canım
burçların insanlar üzerındekı etkisine ınanıyorum.
sen çok titiz ve düzenlisindir mesela.
tam bendensin desene burclarla ilgilenirim bende ..
bogalarin elinden her is gelir beceriklidirler tuttuklarini kopartirlar, istikrarlidirlar ve inattirlar ama inat olduklarini asla kabul etmezler diye bilyorum .. kardesim, iki eltim, kaynim, babam, en yakin arkadasimin ikisi boga burcu cevrem bogalarla dolu:))
kimi insanda etkisi az kimisinde cok olsada mutlakaki bi etkisi olduguna bende inaniyorum
titizlikde asiri olmasamda (kendime gore) duzen takintim vardir, ev daginiksa gozume uyku girmez, dus almadigim gunu hatirlamiyorum, bazen gunde iki kez dus alirim, otobuslerde dmirlerden tutamam, kapi kollarindan uzak dururum, cantamda her zaman islak mendil, antiseptik turu seyler bulunur .. ay igrenc bi burc bu basak burcu, bide koca balik olunca seyreyle bizim evdeki cumbusu :))
ay sevdim ben bu topigi uzun zamandir kimseciklerle sohbet etmiyorum kk da
AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN benim pek fazla umudum yok ama bakalım görücez
**1.TAKIM 210. Etap***
bucakmagduru(71
shryvz(67,3[/67.7B]
sudem34(71,1/
asl35(71/
innuk(62,9
angelic2(74,5
kaçakçay(83
maibeyaz(61,5
1.TAKIM TOPLAM KİLO(
geçmiş olsunbu arada kızım hastalandı bu seferde...
akşamdn beri çıkarıyo sürekli...
daha yeni uyuyabildi...
sbah yine hastaneye gidceğiz sanırım ben geç gelirsem listeyi hallediverin kızlar size zahmet...
ya dun 500 gram vermiştim .**1.TAKIM 210. Etap***
bucakmagduru(71
shryvz(67,3
sudem34(71,1/
asl35(71/
innuk(62,9
angelic2(74,5
kaçakçay(83
maibeyaz(61,5
1.TAKIM TOPLAM KİLO(
kız yok bişey kopyala ,yapıştır ,yazkızlar nasıl yapılıyo bilmiyorum ama oldumu acaba.ben yine de yazayım kilomu.bu hafta artıdayım maalesef özür dilerimmmmm 67.7 yimm
slm arkadaslar benide takiminiza aldiginiz icin oncelikle tesekkur ederim ..
ismim Elif .. 26 yasindayim ve 9 aylik bir oglum ve emzirme doneminden kalan cillop gibi 13 kilom var..
aslinda 18 kilom vardi ama 5 kilosunu 2 haftalik bi rejimle yok ettim geriye kaldi 13 cuk :)
bu aralar moralim cok bozuk kilo vermem durdu 4 gundur vermek bi yerde dursun 400 gramda almisim geriye .. iyi bi motivasyona ve destege ihtiyacim var insallah hep beraber veririz su canim cicim kilolarimizi ..
arkadaslar beni biraz bilgilendirebilirmisiniz tam okuyamiyorum oglusum yuzunden konulari
neler yapmak gerekiyor yediklerimizi yaptigimiz aktiviteleri burdan paylasacakmiyiz ?
takimda suan kac kisiyiz ? ben haftaya cumami tartilicam ?
rakip takimlara iyi sanslar yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
kendime bi yesil cay yapam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?