Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün ki yediklerim:

sabah: bi dilim peynirli kepek ekmek

öglen: biraz bulgur pilaviyla az barbunya

aksam: bol salata, bi tane izgara köfte (hindi kiymasindan)

bitki cayimi simdi icicem.

Bu arada maicim:
kilom 95,5 kg

Pazartesinden beri 1.5 kilo vermisim bide aksam vakti tartildim simdi, biraz daha vermisimdir insallah.
normalinde sabahlari kalkar kalkmaz tartiliyorum

CANIM belgeleri ben müdere götürdüm onayladı üst yazıyla meb e vercek onlar da netten halledecek heral.mebsisini takip et.biraz geç oldu ama.bu arada ben belgeleri unutup gitmişim geri dönüp aldım
canım bizim okulda da kıyamet kopuyo herkes herkese bişeyler sölüo.bende incir reçelini ve aşk tesadüfleri severi istiyorum izlemyi.
nerdeeee kilo veremedim belki gr vermişimdir ben ara ara yokluyom kendimi
bu arada acaba geçen hafta kaç kilo imişiz nerden bilcez hatırlamıyorum valla
tatlım senin aracılığnla herkese söyleyim çizelgeniz mutlaka olsun ve güncelleyin bence faydası var motive ediyo insanı.
geçmiş olsun canımcım.tiroit olunca zorlaşır tabi kilo vermek.ama öğrendiğine göre ona göre bi liste verirler.
amaaaann sen bakma onlar canım yaaaaa.benimki de ben 75 ken bana diyodu sen mi zayıflıcan dye.şimdi hyret ediyo.zorla bişeyler yedirmeye kalkıyo:26:
hayırlı olsun güzelimmmmm
tabi ye ye sonra yine başa dön
şimdi bende size katılmış oldum diimii kızlar ???
yeniyimde acemiliğimi hoşş görüp beni yönlendirirseniz sevinirim
hoşgeldinnnnnn
oyyy kuzum kıyamam sana...
senin leptopun sonu servis gibi görünüyo...
nası anlaşıyonuz yaaaaa çok güldümmmmmm

geçmiş olsun canımmm iyi olduğuna sevindim.okulda dikkat et ama.malum pek hijyen olmuyoyaaa

sonunda ben geldimmmm.ancak otrbildimmmayyy kafam şişti okulda kıyamet koptuuu yaa.bu insanları anlamak ççooookkkkkk zorrrr

menüm:
sabah:
çok az kıymalı yumarta
çay
2 zeytin
1 dlim ekmek
peynir
domates salatalık
süzme yoğurt
ara:
aktivia kayısılı
öğle:
kıymalı pide yarım
ayran
ara:
çağla
akşam:
ızgara sucuk
ayran
domates salatalk

şimdi:
1 bardak kayısılı form çay
2 litre su yürüyüşş

o haftanın değil ayın kaçamağı olmuş sanki...
benim şu an ne yediğimi tahmin edemezsiniz...
haşhaş yiyorum şu ekmeklerin üzerine atılandan çekilmemiş...
ara öğün niyetine...

tamam ya bida kaçamak yapmıcam yaparsam hemen düş puanımdannnnnnnnnnn hashas kafa yapar kuzumm cok yemeseydinn

menüyüde yazayımda puanım düşmesinn

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı yağda 1 kk peynirle hazırlanan yumurta
ara:yok
öğle:1/2 kase mercimek çorba 1 porsiyon mantıı
ara:yok
akşam:2 tuzlu kurabiye 2 mercimek köfte 2 yk kısır(öğrencilerimin son günüydü parti vardı)
ara:yok (bunca yemeğin üzerine olmazdı zaten)

yarın sabah tartı bana senmisin yiyen diyecek eminimmm

ilk kez seçim görevi çıkmadı bana

hoş geldin canım aramıza inş. hep birlikte kurtulucaz fazlalıklardan
ama nacizane sen kilona göre bayağı az yemişsin bugün bi müddet sonra vücut direnişe geçtiğinde dahada azaltman gerekecek kal. miktarını o zaman zorlanırsın

hosbuldum tatlim.
insallahh, cok istiyorum eski halime dönmeyi
o kadar mutlu ve huzurluydum ki, simdi sokaga cikasim bile gelmiyor
psikolojim cok bozuldu

Pazartesinden beri en cok bugün yedim aslinda.
Pek canim yemek yemek istemiyor nedense...
4 gündür bi kere bile kacamak yapmadim, kendimle gurur duyuyorum :)
daha önce diyetlere baslar hep bu kacamak yüzünden bitirirdim
bu sefer iyi ilerliyorum...

yok balım töbe sevınmem bıda.aksıne uzulurum hepimiz verelım kılolaları.

68 olana dek senle dostça konuşcam

ama bı 68 oluyum o zaman sakız gibi alacam senı elime............:13::13::13:

canım bugunku menun çok guzel sadece döner ekmegın az mıy dı çokmuydu onu kestıremedım.....eger doyuyorsan az ekmeklı yada ekmeksız yıyebılrısın.

mesela bende akşam atvuk dönerı tavada yagsız kızartttım hıç ekmek yemedım.ama sen hareketlısın.aykata çalışıyosun sanırım o yzuden sen yedıgını daha ıyı yakarsın....sen kendını daha ıyı bılirsin.

menulerden pek anlamama ama menunu begendım

potis ne kiz :))
totiş,potiş ,toto bunlar popoyu anlatan sanalda daha çok kullanılan bı tabırı canımcım.

bı de yahşi cazibede çok kullanılır.totoş du sanırım ordakı versıyonu

canım yarın ben hazırlayıcı ve temmel eğitim aldıgıma daır olan belgelerle beraber ilçe meme gidecem.
1.benım onayladıgım sayfanın damgalı muhurlu olanı.

2.hazırlayıcı temel egıtım aldıgıma daır belgeler

3. mudurun netten onayladıgı sayfanın çıktısını alıp gidicem.inş yarın hallolur

ayy menun o kadar güzelki canım çekti ya ben çok etçilim.

kıyma,sucuk,pide offff çok pis canım çekti ha....

hafta sonu kaçamagı lısteme yazayım

ilk kez seçim görevi çıkmadı bana

çoklu alıntıyla cevaplıyım dedim..bu sefer yapamadım..karmakarışık oldu
kız becermişin işte sadece seherın emsajının sonun ayazmayı unutmussun

slm arkadaslar benide takiminiza aldiginiz icin oncelikle tesekkur ederim ..
ismim Elif .. 26 yasindayim ve 9 aylik bir oglum ve emzirme doneminden kalan cillop gibi 13 kilom var..
aslinda 18 kilom vardi ama 5 kilosunu 2 haftalik bi rejimle yok ettim geriye kaldi 13 cuk :)
bu aralar moralim cok bozuk kilo vermem durdu 4 gundur vermek bi yerde dursun 400 gramda almisim geriye .. iyi bi motivasyona ve destege ihtiyacim var insallah hep beraber veririz su canim cicim kilolarimizi ..

arkadaslar beni biraz bilgilendirebilirmisiniz tam okuyamiyorum oglusum yuzunden konulari
neler yapmak gerekiyor yediklerimizi yaptigimiz aktiviteleri burdan paylasacakmiyiz ?
takimda suan kac kisiyiz ? ben haftaya cumami tartilicam ?
rakip takimlara iyi sanslar yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
kendime bi yesil cay yapam

hosgeldin tatlim aramiza, 2 haftada süper kilo vermisin ama tebrikler

bu sabah

kepekli diet çubuk
eritme peynir 1 ad
2 ad çay
2 kuru kayısı

öğlen

yarım patates dolma
100 gr kadar yoğurt

1 domates
kızımın cocostar çikolatasından 2 ısırık :)
2 kuru kayısı

akşam

1 kupa domates çorbası
2 dilim lıght ekmek
1 salatalık

akşam film zamanı 2 ad tatlandırıcılı çay

bu gün böle bitti

hosgeldin tatlim aramiza, 2 haftada süper kilo vermisin ama tebrikler

tesekkur ederim canim evet cok cabuk gitti hemde sporsuz sadece ekmegi kizartmayi ve hamur islerini kisarak, zaten tatliyla pek aram yoktur ..
bende hayret ettim kendime ama simdide tam durdu 1 gram bile gitmiyor

birde misafirlerim vardi 3,4 gundur yatili tam dikkatte edemedim heralde ondanda oldu ..
bugun ciddi olarak geri basladim

ben hic bi listeye uyamam herseyden azar azar yerim ama illaki yerim oylede bi huyum var

sabah : peynir zeytin domates bir dilim kepek ekmekle kahvaltimi yaptim
ara ogun : 2 kucuk kurabiye ve yesil cay ictim
oglen : philipsin yagsiz kizartan friteusunde bir tabak baharatli patates yaptim
ara ogun : 1 elma
aksamda zeytinyagli kabak yaptim kendime yaninda bir kase yogurtla indirdim migdeye ..

ve 3 litre su

ikindin uzeride 45 dakika oglumu pusete koydum o uyudu bende tempolu bir sekilde yurudum

suan yesil cay iciyorum yine (aslinda yesil cayda acayip demirsizlik yapiyormus hamileyken jinekologum icme demisti)

bide dun aksam, lorealin antiselulit kremlerinden varmis evde 2 kutu onceden kalma, gobusume ondan surdum 5 dakika masaj yaparak bakalim 3 haftada 2cm inceltiyormus ..

benim kilolu olan kismim en cok karin migde gogusler ve kollarim yani ust kismim sanirim elma tip sismanlardan oluyorum :)) simdilik bacaklarim ve totomdan sikayetim yok 40 bedene giriyorum ama ustte ise 44 giyiyorum insallah komple 38 e giriyim baska bisey istemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…