- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
CANIM belgeleri ben müdere götürdüm onayladı üst yazıyla meb e vercek onlar da netten halledecek heral.mebsisini takip et.biraz geç oldu ama.bu arada ben belgeleri unutup gitmişim geri dönüp aldımsaol bacım cümlemize hizmet puanın kaç?
bi,de ne dıycem şimdi omayladık ya ben çıktı aldım onu ıdare mı onaylıycak nolcak?
yoksa elektronık ortam da mı hallolcak herşey?
ayne canım arkalarından konuşuyolardı.bende yuzüne dıyım dedım ortada kaldım şimdi konuşmuyoz küstük.ben olafn ustune bişey demedım .sevıyesıne ınmedım de bakalım okul kapanmadan kavga etmeden kendımı tutarsam yıdır.nasıl olsa seneye dogum yapıcak yok.bıde 13-15 senelık ınş şu yasa gelırde 10 sene ustu çalışanlardan başta o kadun kurtuluruz.
canım incir reçeli ve aşk tesadüfleri severi izliycem de kocişin çnce şu fantastık fılmlerı bıtsin.hafta sonu mu olur ne zaman bılmıyom.
tatlım senin aracılığnla herkese söyleyim çizelgeniz mutlaka olsun ve güncelleyin bence faydası var motive ediyo insanı.nerdeeee kilo veremedimbelki gr vermişimdir ben ara ara yokluyom kendimi
bu arada acaba geçen hafta kaç kilo imişiz nerden bilcez hatırlamıyorum valla
geçmiş olsun canımcım.tiroit olunca zorlaşır tabi kilo vermek.ama öğrendiğine göre ona göre bi liste verirler.kızlar ben geldim maicim ilk günden kurallarını ihlal ettim biliyorum istersen ceza olarak puanımı kır ama basımı kasımaya vaktim yokdu biliyosunuz bugün diyetisyene gidecekdim devlet hastanesi diyetisyenine gidicem önce dahiliyeye gitmek gerekiyo yeni bi doktor gelmiş ona gittim adam tahlil istedi yaptım cıkdım hastaneden faturalar taksitler eve alıncaklar falan derken eve gelip üzerimi değişip işe gittim işten izin alıp 3 gibi tekar doktora ve doktor demezmi tiroitle ilgili sorunun var tiroid bezlerin az çalısıyo benim aylardır kağnı gibi ilerlememin nedeni oymuss yarın sabahın köründe gene hastaneye gidicemm önce ultrason cekilecek sonra gene tahlil ona göre ilaç tadavisi ve özel diyet listesii uygulanacak büyük ihtimalle
doktordan cıkıp tekrar işe gittim işten gelince tam nete giricem makecim aradı onunla dertlesdik telde selamı var hepinizeee günüm böyleydi yarında böyle kosturmaca olacak ama yarın okulda girerim nete doktora gidene kadar söz veriyorum bugün son sınavlarımıda yaptığım için nete dahi giremedimm
amaaaann sen bakma onlar canım yaaaaa.benimki de ben 75 ken bana diyodu sen mi zayıflıcan dye.şimdi hyret ediyo.zorla bişeyler yedirmeye kalkıyo:26:2 ündür köpeğimle yürüyüşe gidiyorum dedim ya daha önce sizlere akşam çok ağrım vardı kalçalarım ve basenlerimin ağrısından yürüyüşüm bile değişmişti sabah benim koçiş bana sen bu işi beceremicen galiba bırak yapma dediii
niye benim moralimi bozuyor bu adam yaaaaaaaaa
hayırlı olsun güzelimmmmmTeşekkürederim canım.
Günaydın herkese kızlarSon birkaç gündür çok yazamıyorum.İşe başladım o yüzden, bende zaman buldukça yazıcam artık.Diyetim normal gidiyor.İş nedeniyle iş yemeğine çıkarıldım, orda yemek zorunda kaldım ama düzelttim.:26: Umarım sizlerinde iyi gidiyordur.Yarın çok daha iyi olsun inşallah.
tabi ye ye sonra yine başa dönkızlar bu arad 68 oluyum 1 hafta felan deli gibi yıycem kendımı öyle kandırıyom öyle frenlıyom....
kocama şu kurutmayı bı aldırıyım....
ondan sonra saldırıcam herşeye......
boşanda semerını olana dek...........sonra tekrar dıyet 65 kılo hedef........
hoşgeldinnnnnnşimdi bende size katılmış oldum diimii kızlar ???
yeniyimde acemiliğimi hoşş görüp beni yönlendirirseniz sevinirim
oyyy kuzum kıyamam sana...
senin leptopun sonu servis gibi görünüyo...
ayy bayılcam ne tiksinç bi
hava lodos berbat yatılmıyo bu sıcakta .
neyse menümü yazayım ben
sabah
1 tabak bol limonlu çorba
bolca maydonoz
ara
beşi bi yerde çay
öğle
közlenmiş patlıcan,salçalık biber,mantar,soğan sarmısak,domates,salatalıkla az z.yağ limon gezdirilmiş salata
ara
bi türk kahvesi içicem şimdi
sonrada bi iki salatalık yicem
ağrılarım bugün yavaşladı ödemim indi biraz..yarın rapor bitiyo okula başlıcam bakalım..
o haftanın değil ayın kaçamağı olmuş sanki...
benim şu an ne yediğimi tahmin edemezsiniz...
haşhaş yiyorum şu ekmeklerin üzerine atılandan çekilmemiş...
ara öğün niyetine...
ilk kez seçim görevi çıkmadı banahoşgeldin
1 haftada alsam da hızlı verırım gıbıme gelıyo....
hele bı 68 oluyum da o zaman canım yenmke ıster mı ıstemez mı o ankı ruh halım nasıl olıcek.
bı de şimdi kendımı öyle kandırıyorum ya....
bide potişim küçüldü acaip hoşuma gıdıyo.çunku ergenlııgmden berı en buyuk yerım potişim olmuştur.
ya sudem biliyomusun 68 kg benim içinde bi milat..o kiloyu görmek istiyoum tartıda bi an önce..bakalım kim göreceek 68 i tartıda ilk önce
sabahtan gıt saglık ocagına 1 gunluk rapor daha al.nasıl olsa pazrtesi tatıl.4 gun da dınlen.
pazar gunu seçimde görevlimisin.???????????????
CANIM belgeleri ben müdere götürdüm onayladı üst yazıyla meb e vercek onlar da netten halledecek heral.mebsisini takip et.biraz geç oldu ama.bu arada ben belgeleri unutup gitmişim geri dönüp aldım
canım bizim okulda da kıyamet kopuyo herkes herkese bişeyler sölüo.bende incir reçelini ve aşk tesadüfleri severi istiyorum izlemyi.
tatlım senin aracılığnla herkese söyleyim çizelgeniz mutlaka olsun ve güncelleyin bence faydası var motive ediyo insanı.
geçmiş olsun canımcım.tiroit olunca zorlaşır tabi kilo vermek.ama öğrendiğine göre ona göre bi liste verirler.
amaaaann sen bakma onlar canım yaaaaa.benimki de ben 75 ken bana diyodu sen mi zayıflıcan dye.şimdi hyret ediyo.zorla bişeyler yedirmeye kalkıyo:26:
hayırlı olsun güzelimmmmm
tabi ye ye sonra yine başa dön
hoşgeldinnnnnn
nası anlaşıyonuz yaaaaa çok güldümmmmmm
geçmiş olsun canımmm iyi olduğuna sevindim.okulda dikkat et ama.malum pek hijyen olmuyoyaaa
saol canımcım..
sonunda ben geldimmmm.ancak otrbildimmmayyy kafam şişti okulda kıyamet koptuuu yaa.bu insanları anlamak ççooookkkkkk zorrrr
ilk kez seçim görevi çıkmadı bana
Bugün ki yediklerim:
sabah: bi dilim peynirli kepek ekmek
öglen: biraz bulgur pilaviyla az barbunya
aksam: bol salata, bi tane izgara köfte (hindi kiymasindan)
bitki cayimi simdi icicem.
Bu arada maicim: kilom 95,5 kg
Pazartesinden beri 1.5 kilo vermisimbide aksam vakti tartildim simdi, biraz daha vermisimdir insallah.
normalinde sabahlari kalkar kalkmaz tartiliyorum
hoş geldin canım aramıza inş. hep birlikte kurtulucaz fazlalıklardan
ama nacizane sen kilona göre bayağı az yemişsin bugün bi müddet sonra vücut direnişe geçtiğinde dahada azaltman gerekecek kal. miktarını o zaman zorlanırsın
yok balım töbe sevınmem bıda.aksıne uzulurum hepimiz verelım kılolaları.iyi akşamlar kızlarrr
nasılsınız akşam yemeğim 1 bardak süt ile 1 kase nesfitsabah ekmeği çok yedim üstüne bide öğlende yarım simit yedimm
sudemmm yarın benden ümit yok gibi canımm sevinmeye başlayabilirsin
canım bugunku menun çok guzel sadece döner ekmegın az mıy dı çokmuydu onu kestıremedım.....eger doyuyorsan az ekmeklı yada ekmeksız yıyebılrısın.abah:
domates
biber
maydanoz
3 zeytin
1 yumurta haşlama
2 dilim uno denge ekmek
beyaz peynir
1 bardak tarçın çayı
ara:
2 kayısı
1 şeftali
öğlen:
tavuk döner
ara:
yok
akşam :
domates
karpuz
beyaz peynir
maydanoz
spor yok
su 2lt
totiş,potiş ,toto bunlar popoyu anlatan sanalda daha çok kullanılan bı tabırı canımcım.potis ne kiz :))
canım yarın ben hazırlayıcı ve temmel eğitim aldıgıma daır olan belgelerle beraber ilçe meme gidecem.CANIM belgeleri ben müdere götürdüm onayladı üst yazıyla meb e vercek onlar da netten halledecek heral.mebsisini takip et.biraz geç oldu ama.bu arada ben belgeleri unutup gitmişim geri dönüp aldım
canım bizim okulda da kıyamet kopuyo herkes herkese bişeyler sölüo.bende incir reçelini ve aşk tesadüfleri severi istiyorum izlemyi.
tatlım senin aracılığnla herkese söyleyim çizelgeniz mutlaka olsun ve güncelleyin bence faydası var motive ediyo insanı.
geçmiş olsun canımcım.tiroit olunca zorlaşır tabi kilo vermek.ama öğrendiğine göre ona göre bi liste verirler.
amaaaann sen bakma onlar canım yaaaaa.benimki de ben 75 ken bana diyodu sen mi zayıflıcan dye.şimdi hyret ediyo.zorla bişeyler yedirmeye kalkıyo:26:
hayırlı olsun güzelimmmmm
tabi ye ye sonra yine başa dön
hoşgeldinnnnnn
nası anlaşıyonuz yaaaaa çok güldümmmmmm
geçmiş olsun canımmm iyi olduğuna sevindim.okulda dikkat et ama.malum pek hijyen olmuyoyaaa
sonunda ben geldimmmm.ancak otrbildimmmayyy kafam şişti okulda kıyamet koptuuu yaa.bu insanları anlamak ççooookkkkkk zorrrr
ayy menun o kadar güzelki canım çekti ya ben çok etçilim.menüm:
sabah:
çok az kıymalı yumarta
çay
2 zeytin
1 dlim ekmek
peynir
domates salatalık
süzme yoğurt
ara:
aktivia kayısılı
öğle:
kıymalı pide yarım
ayran
ara:
çağla
akşam:
ızgara sucuk
ayran
domates salatalk
şimdi:
1 bardak kayısılı form çay
2 litre su yürüyüşş
ilk kez seçim görevi çıkmadı bana
kız becermişin işte sadece seherın emsajının sonun ayazmayı unutmussunçoklu alıntıyla cevaplıyım dedim..bu sefer yapamadım..karmakarışık oldu
kızlar ii geceler ben yatıyorum yarın sabah görüşürüz tartı yüzümüzü güldürsün insallah
slm arkadaslar benide takiminiza aldiginiz icin oncelikle tesekkur ederim ..
ismim Elif .. 26 yasindayim ve 9 aylik bir oglum ve emzirme doneminden kalan cillop gibi 13 kilom var..
aslinda 18 kilom vardi ama 5 kilosunu 2 haftalik bi rejimle yok ettim geriye kaldi 13 cuk :)
bu aralar moralim cok bozuk kilo vermem durdu 4 gundur vermek bi yerde dursun 400 gramda almisim geriye .. iyi bi motivasyona ve destege ihtiyacim var insallah hep beraber veririz su canim cicim kilolarimizi ..
arkadaslar beni biraz bilgilendirebilirmisiniz tam okuyamiyorum oglusum yuzunden konulari
neler yapmak gerekiyor yediklerimizi yaptigimiz aktiviteleri burdan paylasacakmiyiz ?
takimda suan kac kisiyiz ? ben haftaya cumami tartilicam ?
rakip takimlara iyi sanslar yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
kendime bi yesil cay yapam
kızlar ii geceler ben yatıyorum yarın sabah görüşürüz tartı yüzümüzü güldürsün insallah
hosgeldin tatlim aramiza, 2 haftada süper kilo vermisin ama tebrikler
bu sabah
kepekli diet çubuk
eritme peynir 1 ad
2 ad çay
2 kuru kayısı
öğlen
yarım patates dolma
100 gr kadar yoğurt
1 domates
kızımın cocostar çikolatasından 2 ısırık :)
2 kuru kayısı
akşam
1 kupa domates çorbası
2 dilim lıght ekmek
1 salatalık
akşam film zamanı 2 ad tatlandırıcılı çay
bu gün böle bitti[/QUOTE
ay cok az yemissin canim sen ya migden kazinmiyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?