işte budur klavyesi bozulsada gelip paylasım yapıyo süpersin innukummm
hoşgeldin canım takımımızabol kilo vermeler canım
Önceki sayfaları dönüp okumuştum kurallarınızı, Zahmet edip tekrar yazdığın için teşekkür ederim mai. bende tam listeye 2 hafta deneme süresinden sonramı giricem diye soracaktım ki, bi baktım listedeyim. Çok mersii
Önceki sayfaları dönüp okumuştum kurallarınızı, Zahmet edip tekrar yazdığın için teşekkür ederim mai. bende tam listeye 2 hafta deneme süresinden sonramı giricem diye soracaktım ki, bi baktım listedeyim. Çok mersii
ben geldim kızlar haftanın ilk ve son kaçamağı öğlen yemeğinde yediğim mantıı ne yazıkki 490 kalorii bida bişey yemesem yeridirhaaa
aslında makarna dan 2 çorba kepçesi olarak düşünün o yüzden 2 porsiyon yazdım abur cubur da her zaman olan bişey değil aslında ama gene olmadı işte tutturamadım bu diyetlerde de beni en çok sıkan şey bu ayarlamaları tam yapamamak sinir oluyorum
kızlar bu arad 68 oluyum 1 hafta felan deli gibi yıycem kendımı öyle kandırıyom öyle frenlıyom....
kocama şu kurutmayı bı aldırıyım....
ondan sonra saldırıcam herşeye......
boşanda semerını olana dek...........sonra tekrar dıyet 65 kılo hedef........
şimdi bende size katılmış oldum diimii kızlar ???
yeniyimde acemiliğimi hoşş görüp beni yönlendirirseniz sevinirim
biz de yeniden hastaneden geldik...
oğluşum hiç bişi yiyemiyor ama ateşi düştü allahtan...
şimdi öylece baygın yatıyor..
yeniden ateşlenirse tekrar gidip serum taktırıcaz sanırım...
slm kızlar klavyem bozuldu şuan google ın sanal klavyesinden size ulaşıyorum buda bir yöntem sonuçta ama böyle yazmakta baya zor neyse artık yarın çıkıp bi klavye alcam sabahtan kilo bildirimini de böyle yaparım
bende cok severim abur cuburu aslinda ama diyete girince bi irade geliyor ve haftalarca cikolata veya abur cubur yemesem bile eksikligini hissetmiyorum
sen böyle yaparsan verdigin kilolari hemen almaz misin
canim hosgeldin, bende yeniyim arkadaslara 2 gün önce katildim :)
coook cook gecmis olsun. nesi varmis ki niye atesi cikmis?
google saolsun demi :)) bu arada kilo bildirimini saat kaca kadar yapmamiz gerekiyor?
benim yarin is günüm cok yogun olucak anca 5-6 gibi nete girebilirim sanirim
mai ogluşun nasıl oldu canım..daha önce yazdım ama görmedin herhall..
canım yarınki listeye alamam seni ama böyle bol bol paylaşımın olursa haftaya alırım...
sağol canım boğaz iltihabı ve üşütme dediler ama nasıl üşüttüyse bu kadar anlamadım...
canım 12 de listeyi hazırlamam lazımcanım 12 ye kadar giremem dersen perşembe akşamı bildirirsin kilonu..
Hoşbulduk arkadaşım, madem yenisin o zaman sende hoş geldin
bu gün bildirdiğinle canım...sorun değil tatlım, beklerim 1 hafta :) ama bişi sorucam haftaya listeye girersem o anki kilomlamı başlamış olucam yarışa, yoksa bugün sana bildirdiğimle mi :44:
hoşgeldinşimdi bende size katılmış oldum diimii kızlar ???
yeniyimde acemiliğimi hoşş görüp beni yönlendirirseniz sevinirim
1 haftada alsam da hızlı verırım gıbıme gelıyo....bende cok severim abur cuburu aslinda ama diyete girince bi irade geliyor ve haftalarca cikolata veya abur cubur yemesem bile eksikligini hissetmiyorum
sen böyle yaparsan verdigin kilolari hemen almaz misin
coook cook gecmis olsun. nesi varmis ki niye atesi cikmis?
google saolsun demi :)) bu arada kilo bildirimini saat kaca kadar yapmamiz gerekiyor?
benim yarin is günüm cok yogun olucak anca 5-6 gibi nete girebilirim sanirim
sabahtan gıt saglık ocagına 1 gunluk rapor daha al.nasıl olsa pazrtesi tatıl.4 gun da dınlen.ayy bayılcam ne tiksinç bi
hava lodos berbat yatılmıyo bu sıcakta .
neyse menümü yazayım ben
sabah
1 tabak bol limonlu çorba
bolca maydonoz
ara
beşi bi yerde çay
öğle
közlenmiş patlıcan,salçalık biber,mantar,soğan sarmısak,domates,salatalıkla az z.yağ limon gezdirilmiş salata
ara
bi türk kahvesi içicem şimdi
sonrada bi iki salatalık yicem
ağrılarım bugün yavaşladı ödemim indi biraz..yarın rapor bitiyo okula başlıcam bakalım..
1 haftada alsam da hızlı verırım gıbıme gelıyo....
hele bı 68 oluyum da o zaman canım yenmke ıster mı ıstemez mı o ankı ruh halım nasıl olıcek.
bı de şimdi kendımı öyle kandırıyorum ya....
bide potişim küçüldü acaip hoşuma gıdıyo.çunku ergenlııgmden berı en buyuk yerım potişim olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?