Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

allah korusun..dikkarlisindir eminim..

arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum .. haftayada biz sizi utandirmayacagiz insallah cumayi sabirsizlikla bekliyorum
kizlar cok oluyorum biliyorum ama ben yine bi soru sorucam 1 hafta boyunca tartilmak yasakmi yoksa istedigimiz gibi tartilabiliyormuyuz

salı günü ara tartı günü canım...
bi salı bi cuma tartılıyoruz....
diğer günler tartılabilirsin ama motivasyonun düşebilir o yüzden pek tavsiye etmiyorlar hergün tartılmayı...

diğer günler tartılabilirsin ama motivasyonun düşebilir o yüzden pek tavsiye etmiyorlar hergün tartılmayı...

tesekkur ederim canim, benim malum donem sali biter ya sali yada carsamba tartilirim diycem ama dayanamam ben en iyisi esime soyluyum tartiyi saklasin bi yerlere aramaya usenir tartilmam belki :))

tesekkur ederim canim, benim malum donem sali biter ya sali yada carsamba tartilirim diycem ama dayanamam ben en iyisi esime soyluyum tartiyi saklasin bi yerlere aramaya usenir tartilmam belki :))

tatlım yerinden oynatma... yerinden oynayınca kafayı yiyo tartılar...
tut kendini canımmm.... alışırsın bi süre sonra...

ok canım sorun diil nasıl gerekiyosa öle olsun puanımıda kırma o halde ben bakarım gene burayada

ya bu puan meselesi gerçekmiii hergün buraya girip belli bir sayıda mesaj yazmamışsak eksi puanmı alıyoruz haydeeeeeee bak şimdi kaşınmayın bence bilirsin benim çenem de elimde hızlıdır yazma diye puan verirsin sonra banaaaa

maibeyaz'cım,
canım, bizim kardeş takımımızın listelerini kontrol ettiğin için teşekkür ederim. benim o ara oğlum uyandı, gelip bakamadım.:18:

salı günü tartılıp gene bildirimmi yapılıyo yeniyim ya ancak öğrenicem :)) bide diete başlamışken sigarayıda def edem dedim onun stresi de eklenince aptallaştırdı beni

canım bu benim hazırladığım bi yöntem...yarışmayla alakalı değil...
yaz anam yaz zaten koptuk gittik birbirimizden burdan bari muhabbet edek...
takım çok durgundu canım böyle hareket geldi en azından...
ben hergün girip kim kaç mesaj yazmış diye üşenmiyom da sen 5 mesaj yazmaya mı üşeniyon bakim...
sus kaptana karşı gelme çarpılırsın...

hem sadece girmeyince değil kilo alıncada ceza var puanından düşüyorum...
bi de saçını çekiyom kilo alanın..
nazi kampı kızım burası ne sandın...

hayırdır canım sen neden doktordaydın...
sabah gözümden kaçmış...
ceylincik iyidir inşallah...

canım ceylin malum alerjisi bol bir çocuk bu defada üst bacakta bişiiler çıkmaya başladı 2 dir dr götürüyorum damlada krem de işe yaramadı sanki su çiçeği gibi bişiiler çıkıyo ama tek tük sonra kayboluyo yeri leke kalıyo bir hafta sonra gene çıkıyo bu defa 2-3 tane gene kayboluyo öle öle 2 aydır bi görünüp bi kayboluyo bu iltihaplı sivilcemsi şey deli etti beni ya bi de leke kalıyo ya üzülüyom geçmez diye .dermatoloğa sevketti dr bakalım pazartesi ne dicek bi tk testler yapılacakmış

5 te benden olsun yavyumm 10 mesaj yazarım ben kendimi tutarım say bakem bu gün ben kaç tane yazmışım şimdikk

ben diğer gurubuma bakem acık sonra sofrayı kurayım eşim gelmek üzere sonrada feriham başlar onu izlerken yürüyüşümü yapıcam bu akşam geç olcak ama napiim bu gün böle oldu 1 saat yürümem lazım bu hafta 600 gr cık gitmiş onu 1 kg ye çıkarmam lazım

salı günü tartılıp gene bildirimmi yapılıyo yeniyim ya ancak öğrenicem :)) bide diete başlamışken sigarayıda def edem dedim onun stresi de eklenince aptallaştırdı beni

canım salı günü tartılmak da benüm uydurduğum kural.. cuma yarışmalarıyla alakalı değil...
salı günü tartılıyoruz eğer kilo almış görünürsek cumaya kadar kurtulmaya çalışıyoruz aldığımız kilodan...

bak buraya hergün girip yediklerini yazıcan arada sohbete katılıcan günde 5 mesaj çok değil istediğim..
her cuma 12 ye kadar kilonu bildircen...
hepsi bu...
hep beraber kilo vericez anlayacağın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…