Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam herkese

nasılsınız bakem benı özledınız mı?

selam sudem hosgeldin :)

bu arada bugün cok durgunmusunuz kizlar, hic yazan olmamis?
ben isteydim yazamadim ama siz nerelerdeydiniz bakalim

akranım varrrrrrr

selam sudem hosgeldin :)

bu arada bugün cok durgunmusunuz kizlar, hic yazan olmamis?
ben isteydim yazamadim ama siz nerelerdeydiniz bakalim
bende çalıştım çok yorgunummmmmm

menumu tam bılmıyom ne yedım ne yemedım bende çözemedım

slmmm kızlarr .annemlerdeydik bu gün giremedim hiç.pek dikkat edemedim bu gün.yarın tam gaz devam artıkın.çok yoruldum ama sabah temzlik,sonra tatlı yaptım,oy kullandım,eve gelip bulaşık topladım,annemlere gittik,mantı yum,yemek hazırla,ye ,toplaaa.nasıl uzattım demiiii.aslında hiç bir iş benim şehzadenin beni yorduğu kadar yormuyor.akşama kadar cıcığım çıkıyor yaaa.tatlım benim uyudu şimdi.geçmişi okuyum geliyommmm

bende canim, aslinda güzel bi dus alip yatasim var
ama bugun hic kocisle ilgilenmedim, onada vakit ayirmam lazim
kız sen hayaletmisin nıye onlıne ken sen yeşil yanmıyo mu?

neysekı tatlı yorgunluklar

hayırlısı canım potişe daha ıyı bakarsın artık.kıymetını bılırsın

geçmiş olsun

ayyy maşallah çok tatlı yaaaacanım abur cubur yeirme yeter.yemek yesin .bak ne güzel yemek seçmiyo ver sebzeyi yesin annesi.benimki de 17 aylık ve yediremiyorum.hele diş çıkarıyo öldürdü beni bu gün.aç aç yattı şimdi.ama makarna pilav kızartma byılıyo bööle şeylere.daha ocakta pişerken kokusunu alıp geliyo bana da ver diye
çok üzüldüm tatlım Rabbim şifa ve kolaylık versin inşşşş.
güle güle git tatlımmmm yolun açık olsun.
tatlım iyi etmişsin başka doktora bi görün bakalım.ama haklısın o da ilgilenmiyo işte.nasıl bi sistemse işte.

geçmiş olsun güzelimmm.havalar değişken aman dikkat et kendine.

Slm kizlar ben geldimmm geri
turkiye secimini yapmis biz hoydur hoydur gezerken (anacimin lafidir) :))
ulkemiz icin hayirli olur insallah )

kizlar sabah tartilmiycam dun aksam cok kacirdim demistim ama tabiki dayanamadim ve 67,100 u gorunce delirdim resmen sevincten,
2 gunde 1 kilo 200 gram vermisim inanamadim
ama yarin kesin tartilmiycam cunku oglenden beri iki tane turk festivaline katildik
ve ben 1 tane adana 1 tane lahmacun ve 3 dilim pasta yedim :18:
ve bugun 1 litre bile su icemedim
valla yemiycektim ama kocam cok zorladi sanki her zamanmi adana yiyorsun, senede iki defa turk festivali oluyor, bide turkiyede yersen yiyorun, ye iste ya kacirma bu firsati dedi .. bende tabi kacirmadim bu firsati
artik yarin kesinlikle tartilmam

gecmis olsun canim cok uzuldum Rabbim sifasini versin insallah bebisinin
prematuremi dogdu ?

evet canim bende konyaliyim pek bi sevindirik oldum babam bulgaristan gocmeni aslen
ben, es ve anne tarafindan konyali sayilirim dogrusu

canim bebisin yemesi benim icin inan sorun degil
her aylik kontrollerimizden sonra doktor cikisinda agliyorum ben, psikolojimi bozuyor adam iki doktor degistirdim ikiside ayni
yedirmeyin diyor bu cocuk 18 yasina gelince boyle yemeye devam ederse 100 kiloyu bulur diyor
artik dunyada obezite riski var diyor
inan cocugum cok asiri kilolu degil sadece dogusta iri dogdu 4 kiloydu dogum kilosu
burdaki doktorlar sevmiyorlar tombis cocuklari
fransada bi zayiflik hastaligi var
gecen ay 550 gram almis oglum
doktor bi kizdi en fazla 200 gram almasi gerekiyordu siz napiyorsunuz diyor
delirtti resmen beni anne olarak ister istemez kafaya takiliyor

cok hareketli olmasinada uzulmem kendisi icin uzuluyorum cunku surekli dusuyor kask aldik babasiyla kafasini koruyalim diye
inan surekli pesindeyim o haldede 3 kere acile gittik cok kotu dustugu icin
ben anne olarak kendimi sucluyorum o dustukce, gecen sehpaya kafasini vurdu bir kanamaya basladi onu o halde gorunce benim dilim tutulmus, acile goturduk dikis atilirken bayilmisim .. gunlerce kendime gelemedim ..

bende bayiliyorum lc waya kasimda turkiyeye gelmistik
kizkardesim bi kaban aldi oylemi guzel olur modeli
bayildim resmen
bende denedim 44 bedenini o 36 aldi harika oldu ona ayni model, bende hic guzel durmadi vazgectim biraktim ama icim kaldi

bende bayiliyorum lc waya kasimda turkiyeye gelmistik
kizkardesim bi kaban aldi oylemi guzel olur modeli
bayildim resmen
bende denedim 44 bedenini o 36 aldi harika oldu ona ayni model, bende hic guzel durmadi vazgectim biraktim ama icim kaldi

cok güzel seyleri var ama ya,
ben neler almistim ordan, simdi hicbiri olmuyor.
bide ben istanbul tutkunuyum ve lcnin sürekli istanbul tshirtleri falan oluyor
onlari denedim onlar bile yakismadi

zayiflamam lazim, zayiflamam laziiiiiiiiiiiim
lcye gitmem lazim, alis verisin dibine vurmam lazim

benim 2 ayim var canim ve 14 kilom insallah vericem
bayramda annemlerde olucam ve bu bayram istedigim bayramligi giyicem insallah :))

ay o istanbul tshirtlerinden benimde vardi canim 2 sene once almistim, bende her sene istanbula mutlaka ugrarim 2 haftamiz orda gecer
dunyada tereddutsuz yasamak istedigim tek yer istanbul
bugun bizim burda turk film festivali vardi sehir merkezinden salona kadar mehter takimiyla yuruduk ellerimizde turk bayraklariyla
sabah hem istanbul hem turkiye tshirtumu denedim onlari giyerim dediydim
ikiside goguslerimden assagi inmedi

Son düzenleme:
aynen canim. nerde yasamak istersin deseler bi saniye bile düsünmeden istanbul derim
senin bi tane iyi yine
benim belki 10 tane var
her gittigimde aliyorum. hatta en son gittigimde olmadigi halde ile aldim, zayiflayinca giyerim diye ne kadar deliyim
almanyadan misin sen tatlim?

yok ben fransadayim canim sen nerdesin ?

canım sen çocukğuna ne yedirip içirdiğini bilmiyo musun da üzülüyosun boşver sen o dr lar...
obezite riski var evet haklı dr ama o risk çocuğuna sebze yedirmeyen evde akşama kadar lak lak edip akşam Pizza hamburger söyleyen annlerin çocuklarında var...
çikolata kola pizza, ketçap vs işte sen de biliyosun zararlı listeyi yedirmedikten sonra ne olacakki fazla yemektenn...hem çocuk bu hareketlidir yakar yediklerini..
kaldı ki çocuğun sadece 550 gr almış...
duyanda 10 aylık 20 kilo çocuk var sanacak...
boşver sen onları sebze ağırlıklı karbonhidra protein kalsiyum vs dengeli ver hiç bişi olmaz...
benim kızım da aşırı iştahlı ama yutma problemi olduğu için herşeyden yiyemiyo....
inanki 4 kepçe çorba içer daha üzerine süt ister...
oğlum dersen özene bezne tavuk sulu vs çorba yaparım 2 kaşıktan fazla almaz...

düşme konusunda sen de haklısın canım ama çocuk bunlar...yatağa bağlayamayız ki..
ama 10 aylık yürümeyi bilmeyen çocuk sehpaya nasıl çarptı onu da anlayamadım ama neyse bakalım...
kızcan şimdi sen bana..
çoğu anne bana kızıyo çünkü... ben bu yüzden yeni doğum yapanlarla özellikle 2 yıl görüşmüyorum...

sürçü lisan ettiysek affola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…