sağol tatlım bildirdim yönetime
kesin miden şaşırmıştır noluyo diye...
aralara meyve, öğünlere yoğurt eklersek dahada süper olucak inşallah
kilo vermek çok mu kötü bişey ki ödül olarak yemek veriyosunuz anlamıyorum...
onun yerine kendinize bi gömlek alsanız daha iyi olmaz mı...
zaten verdiğin kilolar sana ödül değil mi...
bi daha duymicam....
teşekkür ederim seninkini de bildirdim...
görürsün işallah canım...
spor da yapıyo musun..
öğünlerine dikkat edersen kaçamak yapmazsan 1 aya varmadan görürsün inşallah
sağol canım... denicem inşallah
hee gonyalıyam eşim tarafından...
merkez ilçe meramda oturuyok
sen de mi gonyalısan
bu arada canım bırak çocuk yesin.. yediği şeker, çikolata, kola olmasında keşke yesin..
yürümesinden şikayet ediyormuşsun bırak yürüsün çocuk koş peşinden...
bak ben kızımı yürütmek için 1 yıldır uğraşıyorum...belki de hiç yürümicek...
keşke yürüsede akşama kadar oturmasam bi dk...
benim oğlum da 5 aylıkken emekledi hala da oturmaz yerine...aşırı derecede hareketli... hiç şikayetim yok çok şükür sağlıklı...
üstelik oğlum seninkiyle yaşıtken benim bi de prematüre bebeğim vardı ölecek mi yaşayacak mı belli olmayan...
atarsın canım bende öle diyordum bi baktım 1 ayda 5 kilo gitmiş bile kendine inanırsan oluyormuş bende onu anladım burda
insallah canim. benim bu sefer diyeti birakmaya niyetim yok.
inadim tuttu iyice :)
biktim bu sisko hallerimden
aralara bide ara aöğün olarak bişiler atsan fena olmayacak kuzumbugun ki menüm :)
sabah: 2 dilim kepekli ekmek, üzerine peynir
öglen: kocamaaan bi tabak salata, yanina 1 tane büyük izgara köfte
aksam: 6-7 tane ufak sebze köftesi (etsiz) yaninada 1 tane normal izgara köfte.
bugun usluydum yani, ögün atlamadim :)
ay canim kacamadim malesef ben tam temizligi bitirip gezmeye cikiyordum ki davetsiz surpriz bi misafir geldi hos geldi ..
illa tikinmak icin bi yere gitmek gerekmiyo evde tikintim valla
aksam yemegini yedim bi agirlik var uzerimdekarnim doyduktan sonra hatirladim rejimde oldugumu
bugunde dayanamamis tartilmistim 600 gram gitmisti dunden beri,pek bi sevindirik olmutum, iki uc gun asla tartilmiycam eminim bugun aksam yemeginde geri gelmistir o 600 gram fazlasiyla ..
kiz sen gonyalimisin .. icindenmi disindanmi niresindensin ?
kizlar ya aslinda istahli bebek de cok zor biliyormusunuz
benim oglum 10 aylik olucak inanin benden fazla yemek yiyor
asla yemek secmiyor emzirmeyi biraktim mama deseniz gunde iki defa 240 ml iciyor
asiri hareketli bes bucuk aylikkken emekledi suandada tek basina 3,4 adim atip dusuyor ama hic bir dakika durmuyor
doktorumuz cok kiziyor yedirdiklerimi duyunca vermeyin az yedirin diyor
turkiyede doktora goturdum sacmalamayin cocuga verin ne isterse yesin diyor
burdaki doktorumuz ise purelerden baska birsey vermeyin diyor
valla benimki ne bulursa hupletiyor en cokda princ pilavini seviyor anasi kilikli
kilosu 8 kilo 900 gram boyu 74
artik biz yemek yiyecegimiz zaman uyutuyorum karni tok olsa bile illa herseyden hupletiyo vermessem sinir krizleri geciriyor
kasik sesi duydumu cocuk resmen mest oluyor
buda benim oglusum teyzeleri .. elinden cikilotayi aldim diye surata bakin nerdeyse anneyi dovecek
Eki Görüntüle 208588
ben yemek yemeyi seviyorum hele de bazı şaylere asla hayır diyemiyorum arada bunları yapınca diyet benim için diyet olmaktan çıkıyor böyle daha mutlu oluyorumsanki yasak yokmuş gibi oluyor daha sıkı sarılıyorum yoksa belli bir yerden sonra yapmak istemiyorum
atarsın canım bende öle diyordum bi baktım 1 ayda 5 kilo gitmiş bile kendine inanırsan oluyormuş bende onu anladım burda
yağmurlu bir mersinden slm hanımlarr hayırlı pazarlar herkesee
kızlar ben 1 haftalığına tatile çıkıyorum 20 haziranda burdayım inş. kilo almamış olarak dönmeyi arzu ediyorumm
kendinize iyi bakın beni özleyinnn tamammıııııııııııı
özlemezmiyiz kuzum özleriz tabi yokluğun belli oluyo kilo almadan dön gel maile saçını cekeriz yoksammmmyağmurlu bir mersinden slm hanımlarr hayırlı pazarlar herkesee
kızlar ben 1 haftalığına tatile çıkıyorum 20 haziranda burdayım inş. kilo almamış olarak dönmeyi arzu ediyorumm
kendinize iyi bakın beni özleyinnn tamammıııııııııııı
yaa arkadaşlar ben düzelemicem heralde..hastayım.ameliyat yerimdeki ödem inmiyo ve ağrım dinmiyo.bütün vücudum dökülüyo agrıdan.ameliyatı yapan dr.o çabuk geçmez diyip kesip attı yarın başka bi hastaneden randevu aldım başka bi dr. baksın diye.ama o da ilgilenmicek büyük ihtimalle yapan baksın dicek..
haklısın canım sen kendin nasıl mutluysan öyle yap...insanın kendine neyin iyi geldiğini en iyi kendi bilir zaten...
ben öylesine takılmak istemiştim...
ben de yemek yemeği çok seviyorum...
57 e düşmüştüm yine 62 e döndüm bak...
sizinde aynı şekilde üzülmenizi istemiyorum..inşallah hepimiz kurtuluruz kilolarımızdan da bi daha almayız...
bu arada canım bu ismi çok aradın mı...
hep bi tuhap geliyo...
sabah:
2 zeytin
1 haşlama yumurta
2 dilim uno denge ekmek
domates
biber
beyaz peynir
ara:
yok
öğlen:
2 nagıt
5 biber
ara:
3 küp yaz helvası
akşam:
tavuk kızartma 3 adet küçük
çok az pilav
salata
dondurma
spor yok
su 1 lt
yeşilçay
formçay
tarçın çayı
bugun ki menüm :
sabah, 2 dilim kepek ekmegi, cavdar peynir
öglen, 2 kase sebze corbasi
aksam, döner eti, salata
bugün biraz fazla kacirdim yaw
yok tatlım ya içte fazla olmamış bana göre, ben yazayım bide sen benim yediklerime bak
Sabah, 2 dilim ekmek, peynir, 4-5 zeytin, domates-salatalık, omlet
Öğlen 1 tabak domates soslu makarna,yoğurt
Akşam yine 1 tabak makarna ( yemek yapmaya üşenip öğlenden kalan makarmayı hüplettim )
Sadece buakadar değil tabi, gün içinde 3 dilim börek, bi avuç fındık, 1 avuç beyaz leblebi, son olarak bademli dondurma.
( yuh bana yazarkeb bile yoruldum walla )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?