Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Off kızlar yaaa bi bezelye ayıklayım dedim oğlanla köşe kapmaca oynadık evin dört bir yanına saçtı bezelyeleri.. Eşek sıpa kamyonun şöför mahaline dolduracakmış bezelyeleri benle kavga ediyo sabahtan beri.. siz naptınız takım uyanmış bakıyorumda herkes gelmeye başlamış yavaş yavaş..

günaydın..hayırlı günleriniz olsun

gunaydin gunaydin gunaydin kizlarrrrrrrr ... mutlu sabahlar olsun hepicinize ..
ilk haber tardildim SOK SOK SOKKKKKK

maicim 77.2
tam 1 kilo tami tamina 1 kilo carsambadan beriiiii
dunku acligima irezilligime hepsine degdiiiii .. ama bu simariklikla almak yok yola devammm

ben aslinda erkenciyim canim kalkali 1 saat oluyor
bende oglanin kahvaltisini yaptirdim

birde saat farkindan dolayi gec kaliyorum ben .. daha burda saat 10 gelmedi 9: 45

evet bende dun akşam kocişle izledım.

cinsellık olmadan da güzel aşk fılmı olabılıyomuş .gerçi dram da agır basıyo ama.

salya sümük ağlaya ağlaya izledım zaten....begendım........

biz de akşam kocişimle izleyecekdik de
ben yarıda uyudum kaldım..
sonra eşim de kapatmış bu gün beraber izleyelim diye...
güzel bi filme benziyodu...akşam izlicez inşallah...
bende dün izledim fena bi film valla.
gerci bazi yerlerinde acitasyon baya bi abartilmis ama yinede güzeldi.
agladim bende baya

bu arada sabah tartildim:
baslangic kilo: 97
simdi ki kilom: 93,7

Gecen pazartesi basladim diyete, 1 hafta boyunca bi tane bile kacamak yapmadim:82: keci inadim tuttu herhalde bu sefer

cekilin a dostlar bayilasagimmmmmmmm ben 1 kiloya sevinirken thirtyfour vermisde vermis vermisde vermis Allahim

saka bi tarafa tebrikler canimmmm inan bole oldum

cekilin a dostlar bayilasagimmmmmmmm ben 1 kiloya sevinirken thirtyfour vermisde vermis vermisde vermis Allahim

saka bi tarafa tebrikler canimmmm inan bole oldum

saol canimm:90: benim kilom fazla ya, sizden daha hizli kilo veririm o yüzden bastan.
bende cok sevindim valla sabah tartida görünce :78:
o kadar mutsuzdum ki son zamanlarda kilomla ilgili,
diyete basladigimdan beri daha huzurluyum

günaydın kızlar ve eynen görüşürüz dicem vakytim yok çıkıcam

işlerim var evi toparlayıp kızı alıp çıkıcam ancak 2-3 saat sonra gelirim herhalde artık yaz geldi evde durmam pek ben artk :)) çıkıçıkı veririm

bu arada bu sabah regl oldum cumartesi 70.2 iken bu sabah 70.5 çıktım regl dolayısıyledir sonrasında hallederim artık kesin önümüzdeki haftaya 68.5 a inerim ben

Herkesee günaydınnnnn.
Mai bende kendime uygun bi kür bulabilirmiyim diye dolandım durdum ama sonuç yok 4 kilo verdim die sevinirken + oldum şimdi ne yani 20 günlüğüne mi kilo vermiş oldum ben. gerçi malum günler yaklaşıyo ondan mı şiştim diyorum, inşallah öyledir. Yakında eşimin memleketine gidicez, doğumdan sonra ilk defa, bian önce kilo vermem lazım yoksa şişko derler bana komaya sokarlar beni sinirden.

bu arada sabah tartildim:
baslangic kilo: 97
simdi ki kilom: 93,7

Gecen pazartesi basladim diyete, 1 hafta boyunca bi tane bile kacamak yapmadim:82: keci inadim tuttu herhalde bu sefer

tebrik ederim thirtyfour'cum, çok iyi gidiyosun. Bende öyle aman aman kaçamak yapmıyorum ama pek icraat yok bende. İmrendim sana doğrusu, çok hızlı gidio kiloların. Bende senin yediklerinimi yiyip iççsem acaba

yahu kızlar bu yeni bacılar çatır çatır zayıflıyo bizim bunların yanında hiç sanşımız yok. hee bunlar bizden önce meeezun olurda bizde arkalarından baka kalırız şunlara bakın heleee aaannnaaaaa...

piişşt napıyonuz bakım.

off ya daha yorgunlugum gecmedı.

elim hala agrıyo zarf yırt ,aç ,oku, göster,ellerım hıç bu kadar çalışmadıydı.

hala uykum var.dinlenmek istiyom.

ınnuk bacım oğlanı uyuttun mu?

angelıc bacı nerde hiç görmuyom....

benimki de börek istedi... beraber bi börek yapalım dedik mutfak savaş alanına döndü...
harçları ve üstünün yumurtasını o sürdü siz tahmin edin evimin halini...

tebrik ederim canım
ben bu gün artıda çıkınca bi motive düşüklüğü oldu az önce deli gibi saldırı yaşadım...

seni
de tebrik ederim canım...
süpersiniz...

saol canimm:90: benim kilom fazla ya, sizden daha hizli kilo veririm o yüzden bastan.
bende cok sevindim valla sabah tartida görünce :78:
o kadar mutsuzdum ki son zamanlarda kilomla ilgili,
diyete basladigimdan beri daha huzurluyum

ayni duygulari bende yasiyordum canim
hep emzirmeyi bahane ettim saldim kendimi
72 ile basladim 2,5 haftada 67 ye dusmustum
sonra eltim dogum yapti ertesi gunu evi tasinacakti eltimin buyuk kizi kayinvalidemler, buyuk elti nerdeyse iki hafta bende kaldilar
yap ye ic yika resmen otomatige baglamistim
ne kadar dikkat etsemde 68 e geri ciktim o iki haftalik donemde
gecen carsamba yeniden basladim
pazar ipin ucunu kacirdim ama yinede 1 kilo gitmis pek bi mutlu oldum :)))

ay canim ya buz gibi havalar burda
benim kaloriferlerim sabahlari ve aksamlari acik hala
insallah canim reglin bitsin inersin sana guveniyoruz

ay benim derdimde turkiye 2 ay kaldi annem deli eder benide sismissin dikkat et diye (kendisi 56, 57 didir hep) o yuzden zayif gitmem gerekiyor turkiyeye

yok kiz daha bu ilk haftamiz ya eminimki giden su
sen bir iki hafta sonra gor bizi hep boyle olur ilk haftalarda

tesekkur ederim maicim
olur o kadar cumaya insallah eksiye gecersin

Son düzenleme:
tebrik ederim thirtyfour'cum, çok iyi gidiyosun. Bende öyle aman aman kaçamak yapmıyorum ama pek icraat yok bende. İmrendim sana doğrusu, çok hızlı gidio kiloların. Bende senin yediklerinimi yiyip iççsem acaba

saol canimm. benim diyetim bana özel diyetisyenden. o yüzden pek ara ögün yemem, cünkü benim 2 ögün arasinda en az 4 saat olmasi gerekiyor.
ve ben proteinleri ve karbonhidratlari ayiriyorum
mesela asla et ve pilav yemem yan yana
veya yumurtayla ekmek

cünkü bana diyetisyenim demisti ki, bunlari bi arada yersen vucut bundan beslenebiliyormus
ama mesela sadece protein yersen vucut bunu tamamlamadigi icin beslenemeden direkt atiyormus
ve bu yüzden kilo veriyormusun.

tatlim sen zaten süper kilo vermisin. o noktaya cok uzagim ben daha :)

seni
de tebrik ederim canım...
süpersiniz...

cok saol maicim sende üzme kendini. kötü bi hafta gecirdin, önceliklerin farkliydi, tam diyete adapte olamadin sanirim.
ama fazlada yemedim diyorsun:44:insan sirf kahvaltidan neden kilo alsin ki. özel günün mü yaklasiyor acaba?

ah o misafirler yokmu :) bütün diyetlerin katilleri

Yok be güzelim ne uyuması direniyor bana bende bıraktım yatağına şimdi çığlık çığlığa ağlıyor hiç istemiyorum bunu yapmayı ama diğer türlüde tövbe uyumaz burmundan getirir hem kendine hem bana eziyet eder. offf bi alışsa kendi uyumaya..
Vicdanım sızlıyor böylede

benimki de börek istedi... beraber bi börek yapalım dedik mutfak savaş alanına döndü...
harçları ve üstünün yumurtasını o sürdü siz tahmin edin evimin halini...

Canım senin evin batık hali benim evin temizlenmiş hali gibidir eminim.. Dün gece yataktağa girdim bi baktım ayak ucunda plastik süzgeç
sen düşün artık gerisini

yok kiz daha bu ilk haftamiz ya eminimki giden su
sen bir iki hafta sonra gor bizi hep boyle olur ilk haftalarda

Bakalım canım öyle bile olsa sonuçta kilo vermiş sayılıyorsunuz değilm ibundan sonra salıvermek yok ona göreee mai biner tepenize..

tatlim sen zaten süper kilo vermisin. o noktaya cok uzagim ben daha :)

Sorma canım o kilolar kaç ayda gitti biliyormusun ? Eylül sonunda girmişim ben bu takımlara şu an hazirandayız yani üç ay içinde meezun olamazsam way halime bir yılda meezun olamayan saf ve tembel takım üyesi olcamm. Ama hedefim ağustosun ilk cuması meezuniyet belgemi alabilmek :))

valla binsin tepeme mai
yeterki beni zayiflatsin her seye raziyim ..

bebisin kac yasinda yada kac aylik canim ?

Kızlar bugün yediklerim;
Sabah, 1 dilim çok tahıllı ekmek
1 k.k peynir
2 zeytin
4 -5 fındık

Ara 1 elma
çok az beyaz lebledi

Öğlen; ezogelin çorba
tavuk haşlama vardı ama sadece pattateslerini yedim 3 parça kadar
yarım porsiyon pilav

Bir yeşil çay ve birde da çayı içtim şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…