Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu arada ben 3 gündür menü yazmıyorum...
bu gün yazayım....

cumartesi sabah kahvaltı öğle kahvaltı akşam kahvaltı
pazar sabah kahvaltı öğle kahvaltı akşam kahvaltı
pazartesi sabah kahvaltı kahvaltı
akşam yoğurtlu yağsız makarna

kahvaltım da hep aynı
1 kk ezine peyniri
1 domates
1 bardak yeşil çay
5 zeytin
2 dilim ekmek

hasta olunca içim yemek almıyodu kaç gündür böyle geçiştirdim...
kahvaltı diyeti yapıyomuş gibi oldum...

ayyy hiç güleceğim yokdu yeni bi trend yarattın kız kahvaltı diyeti

selam kizlar kimse yok muu

bugün ki menüm

sabah: 1 dilim kepek ekmek, cavdar peyniri

öglen: 5-6 tane sebze köftesi ve bi tane normal izgara köfte

aksam: 1 avuc kiraz yedim normalde aksamlari hep proteinli yemek yerdim ama bu sefer kirazlara dayanamadim nabim.

bu ayrada bi hafta oldu diyete baslayali 97 üstü baslamistim
su an ki kilom 94.1 :78:
ilk haftada 3 kilo vermisim.. hepsi su aslinda biliyorum ama yinede motive edici

sabah:
2 dilim uno denge ekmek
domates
2 rafadan yumurta
3 zeytin
kk beyaz peynir

ara:
yok

öğlen:
1 bardak süt diyet

ara:
yok

akşam:
2 yemek kaşığı pilav üstüne az bezelye
4 tane fırında yapılmış kabak ızgara
4 tane " " patlıcan ızgara

ara:
kiraz
2 kayısı

spor ev temizliği
su2lt
yeşil çay
form çay

Son düzenleme:

Ben geldim ama herkes gitmis
kizlar acliktan gebermek uzereyim bugun ilk defa beni salladi bu rejim
dunun acisini cikarttim valla
aferin bana
heralde erken yatarim gece kalirsam dayanacak gibi degilim

tekrar gecmis olsun canim Rabbim sifasini versin
insallah onemli bir sey cikmaz
sen en iyisini yapiyorsun yinede goturmekle

kızlar bu arada "incir reçeli" ni izledim çookkkk güzel bi filmmm.gerçi biraz ağlatıyo ama neyseeee

bizde bu akşam seyredecektik kocamla ama leslie ile 3 mil yaptım hoşaf gibiyim, filme başlasam olduğum yerde sızarım. Bu gece yine kaldı, günlerdir oyalıyorum kocişi, inşallah yarın yada çarşamba seyrederiz.

Haa bu arada akşam ki menümüde yazayım

1 tabak mercimek çorbası
1 tabak kurufasulye ( yemekte annemdeydik ve fasulye pişirmiş, ne yazıkki öğlende yemiştim )
Salata

3 mil leslie ile yüründü, ardından 1 bardak ayran, 5-6 tane badem.

bugün yediklerimi yazıyım ben de
sabah
2 d.kepek ekmeğiyle domates biber beyaz peynirli yağsız tost

ara
dereotu
ödeme ii geliyomuş

ögle
bi tabak tavuklu mantı
1 tabak sebze çorbası

ara
yeşil ve form çay karışık
başka bişi yemedim..mantı yedim onu ancak yakarım dedim.acıkmadımda zaten..

ay nasil dayaniyorsunuz kizlar beni acliktan uyku tutmadi kalktim geri bi yesil cay daha ictim simdi geri yaticam
sabah tartilsammi, tartilmasammi ?

Günaydın kızlar...
bu sabah dükkanı ben açıyorum.. Şaşırdım walla dükkan bana kalmış..
gece geç yatarsanız sabahta kalkamazsınız olacağı bu ..
Ben şimdi geçmişi okurken kahvaltımı ettim..
Şimdi siz uyanana kadar mutfağımı topluyum gece rezil halde bırakmıştım çok belim ağrıdığı için..
sonrada bezelye ayıklıycam çok seviyom ben bezelye ayıklamayı...
ay neyse gevezelik sardı..

Hadi uyanınnnn

günaydın kızlarrr...
günaydın innukcum...
ben de sabahtan beri zayıflama kürlerine bakıp duruyorum...
bu gün ara tartı günü 1 haftadır doğru dürüst bişey yemediğim halde artıda çıktım..
ama vücudum şiş su toplamışım belli...
offf yaa ben zayıflayamıcam sanırım iki ileri bi geri sinirim bozuluyo artık...

kızlar bu arada "incir reçeli" ni izledim çookkkk güzel bi filmmm.gerçi biraz ağlatıyo ama neyseeee

Canım bende geçen hafta izlemiştim hakikaten beğendim ama senaryonun sadece bir bölümünde saçmalamışlar.. Ama o kadarda olur yoksa nasıl bağlıycaklardı dimi..
ben hala herkese tavsiye ediyorum :))

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Alerji için 3 yaşını beklediler demişsin ben anşamadım neyi beklediler ki ?zaten alerjilerin büyük bölümü 3 yazında kendiliğinden geçiyor. Benim oğlumdan 6. ayından beri ineksütü alerjisi ve çoklu gıda alerjisi var. kaç kere alerji testi yapıldı hoş tedavi olacak bir durum yok ama alerjinin geçmesi için alerjen maddeyi çocuğun hayatından çıkarması gerekiyor gıda alerjisi ise diyet toz polen vs. alerjisi ise başka yöntemleri var..
Sizi testler için mi bunca zaman beklettiler? Bazen bu sağlık sistemimize çok şaşırıyorum doğrusu..Eğer gerçekten çocuğun alerjisi varsa bunca zaman 1 saat içinde sonucunu alabileceğin bir kan testini yapmadıkları için çocuğun o kadar sıkıntı çekmiş oluyor. Canım yaa çok geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur. Bizim ki hala geçmedi Allahtan geçeceği günü beklemek için sabır diliyorum. Allah seninde yavruna acil şifalar versin çok zor biliyorum...

Seyret canım seyret çok güzel film :)) Walla yabancı romantik filmlerden pek farkı yok iyi iş çıkarmışlar..

ay nasil dayaniyorsunuz kizlar beni acliktan uyku tutmadi kalktim geri bi yesil cay daha ictim simdi geri yaticam
sabah tartilsammi, tartilmasammi ?

Canım tartılma çünkü verdiysen eğer blinç altın şımarır nasılda verdim bak yine yerim yine veririm diye.. (benimki Öyle yapıyo adii) Veremediysende canın sıkılır boş ver cumayı bekle...

Günaydın casper ım..
yaa aynı yaa sabah sabah bende tartıldım nerdeyse 1,5 kilo fazla çıktım ulen o kadar da değil artık dedim..
Yani regl dönemindeyim tamam Şişerde insan 1,5 kilo da şişilmez dimi bakalım cumayı bekliyom..
Ödem atmak istiyorsan 1 numaralı tavsiyem elma sirkesi ılık su 1 hafta uygula süper ödem söküyor..

kahvaltı yapmaya gitmiştim canım
elma sirkesini ben sade içemiyorum balda orjinal balımız yok şimdi
maydanoz kaynattım bakalım gün içinde içicem..

senın kocada maşş ıyı gezıyo....

off ankarada olsak benımkıde eve gırmezde allahtan burdakıler onu o kadar sarmıyo

evet bende dun akşam kocişle izledım.

cinsellık olmadan da güzel aşk fılmı olabılıyomuş .gerçi dram da agır basıyo ama.

salya sümük ağlaya ağlaya izledım zaten....begendım........

biz de akşam kocişimle izleyecekdik de
ben yarıda uyudum kaldım..
sonra eşim de kapatmış bu gün beraber izleyelim diye...
güzel bi filme benziyodu...akşam izlicez inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…