bu arada ben 3 gündür menü yazmıyorum...
bu gün yazayım....
cumartesi sabah kahvaltı öğle kahvaltı akşam kahvaltı
pazar sabah kahvaltı öğle kahvaltı akşam kahvaltı
pazartesi sabah kahvaltı kahvaltı
akşam yoğurtlu yağsız makarna
kahvaltım da hep aynı
1 kk ezine peyniri
1 domates
1 bardak yeşil çay
5 zeytin
2 dilim ekmek
hasta olunca içim yemek almıyodu kaç gündür böyle geçiştirdim...
kahvaltı diyeti yapıyomuş gibi oldum...
saol canım.
alerjikmidir mikropmu kapmış anlamadık valla üst bacakta su çiçeği ile sivilce arası bir görüntüde bişiiler çıkıyo 2 aydır ama tek tük ve aralıklar ile çıp sönüyo kızarık etrafı .neyse işte dr bugün biraz beni korkuttu şeker den şüphelendi şeker testi demir demir bağlama hemogramdı vss yap allah yap bir sürü yaıldı ama sonuçlarda bi sıkıntı olmadı çok şükür deee gene verdiler kremi merhemi yolladılar eve işte uğraşıyom benim anti alerjik kızımla hep böle götürücez alerji için 3 yaşın dolmasını bekledik şimdişye kadar ama dayanamıcam 3 ay kaldı 3 ü doldurmaya zaten bakarlar artık .haftaya halledicem bi uzmandan bi randevu alıcam ona başlıcaz bakalım
kızlar bu arada "incir reçeli" ni izledim çookkkk güzel bi filmmm.gerçi biraz ağlatıyo ama neyseeee
kızlar bu arada "incir reçeli" ni izledim çookkkk güzel bi filmmm.gerçi biraz ağlatıyo ama neyseeee
saol canım.
alerjikmidir mikropmu kapmış anlamadık valla üst bacakta su çiçeği ile sivilce arası bir görüntüde bişiiler çıkıyo 2 aydır ama tek tük ve aralıklar ile çıp sönüyo kızarık etrafı .neyse işte dr bugün biraz beni korkuttu şeker den şüphelendi şeker testi demir demir bağlama hemogramdı vss yap allah yap bir sürü yaıldı ama sonuçlarda bi sıkıntı olmadı çok şükür deee gene verdiler kremi merhemi yolladılar eve işte uğraşıyom benim anti alerjik kızımla hep böle götürücez alerji için 3 yaşın dolmasını bekledik şimdişye kadar ama dayanamıcam 3 ay kaldı 3 ü doldurmaya zaten bakarlar artık .haftaya halledicem bi uzmandan bi randevu alıcam ona başlıcaz bakalım
bizde bu akşam seyredecektik kocamla ama leslie ile 3 mil yaptım hoşaf gibiyim, filme başlasam olduğum yerde sızarım. Bu gece yine kaldı, günlerdir oyalıyorum kocişi, inşallah yarın yada çarşamba seyrederiz.
ay nasil dayaniyorsunuz kizlar beni acliktan uyku tutmadi kalktim geri bi yesil cay daha ictim simdi geri yaticam
sabah tartilsammi, tartilmasammi ?
günaydın kızlarrr...
günaydın innukcum...
ben de sabahtan beri zayıflama kürlerine bakıp duruyorum...
bu gün ara tartı günü 1 haftadır doğru dürüst bişey yemediğim halde artıda çıktım..
ama vücudum şiş su toplamışım belli...
offf yaa ben zayıflayamıcam sanırım iki ileri bi geri sinirim bozuluyo artık...
senın kocada maşş ıyı gezıyo....hiç sorma canım yaaa azıcık tatil çok iş ufffff sıkıldım.gıcık kociş de gezmede.
en düşük puan benimmmm
canımcım daha hava ısınamadı yaaaa.yazlıkları çıkarmıştım da kışlıklar hala duruyodu.havların nolcaaa belli olmuyo ki.yine yağmur yağıyo hava buz gibi.benim de hiç keyfim yok.
evet bende dun akşam kocişle izledım.kızlar bu arada "incir reçeli" ni izledim çookkkk güzel bi filmmm.gerçi biraz ağlatıyo ama neyseeee
kahvaltı yapmaya gitmiştim canım
elma sirkesini ben sade içemiyorum balda orjinal balımız yok şimdi
maydanoz kaynattım bakalım gün içinde içicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?