bacım ben de ekim de girdim takıma iki ileri bi geri daha mezun olmadım...
bu gün de ümidimi kestim artık ben zayıflayamıcam kesinlikle...
bari sizi zayıflatayım...
bu arada benim oğlan senin eve gelse vay haline ozaman sana demediğini bırakmaz...
pek tertiplidir benim oğlum...
beni çok yorar ama napalım ilerde karısı düşünsün...
tezgahta hiç bulaşık kalmıcak illa yıkatır, ortalıkta tek bir eşya bile olmıcak herşey yerli yerinde duracak, pazardan gelen poşetler hemen yerleştirillecek, yataklar kalkar kalkmaz toplanacak, bulaşık makinesi biter bitmez boşaltılacak çamaşırlar anında serilecek allahtan kurudu mu diye bilmiyoama sonra o çamaşırlar hemen yerleşecek selede bekleyemez... vs bunlar aklıma gelen örneklerden bir kaçı...
ortalıkta bişey görsün söylenir durur artık...
mainin tepesine kim binsin
acayip bi motive düşüklüğü yaşıyorum...
lider deme yaw kendimi örgüt kurmuş gibi hissediyom..
kaptan iyidir kaptan de sen...
[SUB]innuk sen nasıl 61. 2 sin bacım yaaa...
boyun kaç senin...
çatlıyım mı şimdi şurda kıskançlıktan...:86::86::86:
yaw bizim aramızda 10 kilodan fazla vardı ne ara geldin potişimin dibine bi de geçtin yaw...[/SUB]
piişşt napıyonuz bakım.
off ya daha yorgunlugum gecmedı.
elim hala agrıyo zarf yırt ,aç ,oku, göster,ellerım hıç bu kadar çalışmadıydı.
hala uykum var.dinlenmek istiyom.
ınnuk bacım oğlanı uyuttun mu?
angelıc bacı nerde hiç görmuyom....
dr gıttıgın ıyı olmuşsudemcim 3-4 gündür hiç keyfim yoktu.hem hastaydım hemde düzelmicek diye moralim bozulmuştu çocuk gibi ağladım kaç gün..dün başka dr a gidince verdiği ilaçlar iii geldi bugün toparlandım.okula gittim bayaa iyim.yaradaki ödem duruyo ama moralim düzeldi ..
bu yıl ilk kez bana seçim görevi gelmedi.3 ay önce bizim müdür yardımcısı mazareti olan bildirsin demişti ben de küçük çocuğum var diye bildirmiştim görev gelmedi.valla nefret ediyoum çok yorucu ayrıca çok sıkıcı ve büyük sorumluluk gerwektiren bi iş.üç kuruşa asker ediyolar bizi
aleykum selamselam..........................
biz de akşam kocişimle izleyecekdik de
ben yarıda uyudum kaldım..
sonra eşim de kapatmış bu gün beraber izleyelim diye...
güzel bi filme benziyodu...akşam izlicez inşallah...
kaldırma o potişini sen daha ben sabah 6 bucukda kalkdım yürüdüm 1 saat sonra doğru işeeee hem listemede harfi harfine uydum bugünnnnspor yapcm potişimi kaldıramıyom...
bacım ben de ekim de girdim takıma iki ileri bi geri daha mezun olmadım...
bu arada benim oğlan senin eve gelse vay haline ozaman sana demediğini bırakmaz...
tezgahta hiç bulaşık kalmıcak illa yıkatır, ortalıkta tek bir eşya bile olmıcak herşey yerli yerinde duracak, pazardan gelen poşetler hemen yerleştirillecek, yataklar kalkar kalkmaz toplanacak, bulaşık makinesi biter bitmez boşaltılacak çamaşırlar anında serilecek allahtan kurudu mu diye bilmiyoama sonra o çamaşırlar hemen yerleşecek selede bekleyemez... vs bunlar aklıma gelen örneklerden bir kaçı...
bugün ki menüm arkadaşlar
sabah
bi yumurta
1 dilim kepek ekmeği
biraz domates
öğle
okula gitmeden 1 tabak sebze çorbası
okulda 3-4 mercimekli köfte
3 adet z.yağlı sarma
bi dilim börek
iki ısırık poğaça
1 bardak m.suyu
akşam
bi tabak semizotu yemeği
1 patates bi domates 2 biber yaım soğanla yapılmış patates salatası
yarım dilim kepek ekmeği
noldu bu menü kaç kalori oldu bilmiyoum.okulda çok acıkmıştım arkadaşın okuma bayramı vardı.. hiç yemiyodum bu hamurişlerinden uzun zamandır..
slmm canlarımmmm...ayyy yeni oturabildim kızlar.bu gün doktordaydım.spiral taktırdım.valla abartıldığı gibi korkunçbişey değilmiş.rahatladım valla.biraz karnım ağrıyo yalnız.bu da normal heralde zaten reglim. geçmişi okuyum geliyooommmmm
HİÇ SORMA canım yaaa evde durmuyo heeeesenın kocada maşş ıyı gezıyo....
off ankarada olsak benımkıde eve gırmezde allahtan burdakıler onu o kadar sarmıyo
evet bende dun akşam kocişle izledım.
cinsellık olmadan da güzel aşk fılmı olabılıyomuş .gerçi dram da agır basıyo ama.
salya sümük ağlaya ağlaya izledım zaten....begendım........
ayyy maşallha kuzuma yaaa.keşke benimoğlan da ööle olsaaa.bacım ben de ekim de girdim takıma iki ileri bi geri daha mezun olmadım...
canım sevindim düzelmene hastalık çok zor yaaa.neren ağrıyosa canın oranda oluyo zaten.bu seçimde sizde zorunlu heralde.biz de keyife göre.sudemcim 3-4 gündür hiç keyfim yoktu.hem hastaydım hemde düzelmicek diye moralim bozulmuştu çocuk gibi ağladım kaç gün..dün başka dr a gidince verdiği ilaçlar iii geldi bugün toparlandım.okula gittim bayaa iyim.yaradaki ödem duruyo ama moralim düzeldi ..
bu yıl ilk kez bana seçim görevi gelmedi.3 ay önce bizim müdür yardımcısı mazareti olan bildirsin demişti ben de küçük çocuğum var diye bildirmiştim görev gelmedi.valla nefret ediyoum çok yorucu ayrıca çok sıkıcı ve büyük sorumluluk gerwektiren bi iş.üç kuruşa asker ediyolar bizi
ayyy bak senin kuzu da benimkinden miş.eve geldiğimden beri peşindeyimAyy kızlar yaaa sabahtan beridir bücürün dağıttıklarını topluyorum ama beyefendi yine ben diğer odaları süpürürken gitmiş televizyon dolabında ne kadar cd varsa saçmış offfff ben şimdi bunu elime alıcam artık amaaaaaaa
Bende temizlik bitsinde spora gidiyim diyordum ehehehe nerdeee bitecek ben bi yandan paklıyom o öbür yandan pokluyoo..
valla geçmiş oku oku bitmiyooo baya uzun sürüyo cvp vermek canım
ee sen hiç yorulmadın mı?:):):okulda yıne voleybol oynadım...
epey yoruyo adamı...
magdurem valla ben mi bünyeyi kandırıyom o mu beni kandırıyo..hadi hayırlısıarada bi bünyeyi kandırmak lazım zatenm bosver canım simdi bünyen dediki aha bu dayanamadı yemeye basladı ben su yağlardan az eriteyim yenilerine yer acayım dedi ama kandırdın işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?