Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

abah:
2 dilim uno cavdar ekmek
domates
salatalık
biber
4 dilim sucuk
6 zeytin
peynir
3 çatal yumurta yağda yapılmış

ara:
yok acıkmadım

öğlen:
yok acıkmadım

ara:
yok acıkmadım

akşam:
tavuk döner ayran saat 16:30

ara:
2 dilim karpuz

spor yok
yeşil çay 1 tane
dmleme çay 6 bardak
su 1lt

slm kizlar bende kocisimle gezmeden geldim yenice
arkadasa gitmistik oglum durmadi, dogrusu kucagimdan hic inmedi ... rahat bi cay icemedim pastalardanda hupletemedim cok iyi oldu anliycaniz
simdi su meshur incir receline bakcas bizde ..
hepinize iyi geceler :79::79::79:

bugün işten sonra arkadaşıma gittim çok maharetlideir kendisi hamurlar kızartmalar tatlılar ama ben hiçbirinden yemedim
habire şekersiz çay içtim onlar yedi ben baktım sanırım artık hayır teşşekür ederim demeyi öğrendim ben ......

thirtyfour zaten motivasyonun çok ii zayıflıyosun ..bi an önce zayıfla..süpper olacaaksın..fotomodellerden bile daha güzel ve daha fotojeniksin ..maşşallah ..kırkbir kere..

yuppiii dükkanı ben açtımmm hemen geçmişi cvplayayım

ya sonra güseldi dediğimn gibi ağladımda kahkaha attığım yerlerde oldu ii filmdi özcan denizden daha kötü bi film bekliyodumm ama ben ilk önce aşk tesadüfleri sever i izledim ondan sonra ya sonrda ve incir reçeli okadar muhtesem gelmedi bana

ekledim tatlimm

yok valla hic utanmadim, biraz arsizim bu konuda bide balayindaydi turistik yerde, fotografcimizda inanilmaz rahat bi tipdi, o söyledi zaten öp diye

bende kabul ettim canım masallah Allah mutluluğunuzu daim etsin masallah çok güzelsin çok foıtojeniksin kilonu verince mankenim diyeni cebinden cıkarırsın

alkısların en büyüğü sana canım muhtesemsinn bende gecen gün öyleydim herkes yedi tşk ederim cay yeter bana dedim oturdumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…