cıssssss cısss sakın gitme mutfağa..offfffffffffff şu anda çook açım yaw canım nassı bişeyler istiyor anlatamam ama yemiyorum zaten yatıcam birazdan
vaaaar..şu çizelgelerimizin üzerindeki numaralar ne anlama geliyor bilen varmı??????????
vaaaar..
huuu angelic yazda bilelim
duuu bakem yazayım yannış bilmiyosam..bu rakamlar beden kitle endeksimizi gösteriyo..bunun normal olması gereken miktar 24 mü 25mi ne galba.sen ilk başladığında 32 ymiş.şimdi 30 ..25 ekadar inmen lazım yanee..huuu angelic yazda bilelim
duuu bakem yazayım yannış bilmiyosam..bu rakamlar beden kitle endeksimizi gösteriyo..bunun normal olması gereken miktar 24 mü 25mi ne galba.sen ilk başladığında 32 ymiş.şimdi 30 ..25 ekadar inmen lazım yanee..
valla kk iyi ki var..heeeeeee:89kiş canım anlaşıldı çok sağol
kızlar ya sonrayı da izledım.
2 kerı bıraz fazkla abrtmışlar ama yınede ızlemeye deger.
komık yerlerıde var ağlak yerlerı de...
off ya bu aralar acaip ağlak bi tip oldum ya ota çöpe ağlıyom.izledıgım her fılme ağlıyom.
halbukı ağlamıyodum uzun zamandır.....duygusuzlaşmıştım iyice.....
ekledim tatlimm
yok valla hic utanmadim, biraz arsizim bu konudabide balayindaydi turistik yerde, fotografcimizda inanilmaz rahat bi tipdi, o söyledi zaten öp diye
bugün işten sonra arkadaşıma gittim çok maharetlideir kendisi hamurlar kızartmalar tatlılar ama ben hiçbirinden yemedim
habire şekersiz çay içtim onlar yedi ben baktım sanırım artık hayır teşşekür ederim demeyi öğrendim ben ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?