ama ezinenın tadı başka...loru ha yemışsın ha yememişsin ....yediklerim 376 kalori...
bundan sonra peynir olarak ezine değil de lor yersem eğer 288 kalori olacak...
nasıl ya kendı işi mı ???????
ee tatıl ?????senede 1 kere mı adam tatıl yapıyo....
bi sürü resmi tatıl var....nasıl yaneeeeeeeee....
ahh kuuzm senın koca guya askerden geldı o zaten hep asker miş.yooo bi şirkette çalışıyo.. özel şirketlerde resmi tatil olmuyo ki.... anca bayramlarda...o da 2 gün...
ama ezinenın tadı başka...loru ha yemışsın ha yememişsin ....
ay kıyamam aylarca askerden gelmesini bekledin şimdide işten gelmesini bekliyorsunnevet canım yaa benim eşimin pazarı bile yok...
hergün sabahın köründe gider gece yarısı gelir...
çok çalışıyo....
günaydın kızlar ....
ya ben siiz çok özluyom ya gözümde tütüyosunuz resmen....
heman aklıma gelıyosunuz kızlar naptı dıye çatlıyom meraktan buraya yazmazsam hayatımda bişiyler eksik kalıyo sanki....
bu arada....
süper bi kahvaltı yaptım.....kızlar iştahım pek açık bu aralar iyice şımardım....
bu arada benım bm puanım nıye gözukmuyo...........
bm puanı neyın nesı yaaaaaaaa????????
magdurem okul bitti mi var mı senın de seminer felan....
herkese günaydın iyi hafta sonları
günaydın kuzummmmmmmmmmmmmmmm haftasonu diye cozutmadan gecirelim lütfennn kıuzlar demi kaçakcayımm
Ayy keşke etseydim ama ordayken aklıma gelmedi zaten tamda çıkarken söyledi bi daha olmasın diye.. ayy o anda çok sinirlendim aklıma hç bişe gelmedi çıkıncada kudurdum hırsımdan. Ammaaann kendim veriririm ben kilomu ona hiç ihtiyacım yokmuş benim..
kiz iki uc laf etseydinde hirsini bari alsaydin hem onun havasi soner hem senin hirsin gecerdi :))
bosver tatlim hic takma kendilerini birsey saniyorlar sen kalan 8 degil yeniden bi 17 bile verirsin masallah ..
aslinda diyetisyen jinekolog cocuk doktoru gibi branjlari olan doktorlarin ayriyeten bide insan psikolojisi okumalari gerekiyor
Yok be gülüm hiç öyle aşırı bir beklentim yoktu yani özel olsun özel davransın diye gitmedim özele biz hep özele gidiyoruz zaten. Ama bizim gittiğimiz özeller sgk geçen yerler ve genelde artık devlet hastanelerinden çokta farkı kalmamış öyle yerlerin. Çok özel hissetmek istersem acıbadem gibi bir hastaneye giderdim yani orda gerçekten özel olduğunu özellikle belirtiyorlar adama. Sonra birde özel fatura kesiyorlar mutlu mutlu geziyorsun hahahahahaabencede tersleseydın sende onu rahatlasaydın eşşek gibi paranı alıyosa eşşek gibi de bakıcak.özel hastane hıkaye zaten ya para verdık dıye özel bişey yapıcak sanıyoz....
bende gıcık oluyom öle dr lara yaw sen geç kalınca randevuya sankim sadaka niyetine bakıyo ulen çuvalla para döküyoz biz zamanında gelince siz bekletiyonuzda bir gıkımızı çıkarmıyoz demi .iyi yapmışın tatlım kendini biliyom zaten yap dietini almışın listeyide zaten ver kiloları o dr kendi haline yansın inşallah 5 kilo alır 1 ayda
valla diyetisyen olmak varmış.tartı ne varsa söylüyo zaten.yağdan mı vermiş kastan mı vermiş.herkese aşagı yukarı bellediği diyeti aynen yazıyo..boşver gitme bence de seni motive etmemiş ki daha çok sinirlendirmiş gıcık kadın..biz burdayız ve motivasyon için en doğru yerdeyiz canım
bosver kuzum hepsi aynı özelide devlet hastanesindekide dr olunca sanki ayrı biişey oluyolar burunlarından kıl aldırmıyolar
br
bencede gitme bi daha, parasiyla rezil ediyorlar insani
kız ne zaman okusam sen sporunu kaçırıyosun yakın olsak da senin yerine ben gitsem bari...
para tuzağı şekerim bunlarrr gitmebi daha burda daha güzel zayıflarsın valla.
ilknurum harikasın balım yaAyy keşke etseydim ama ordayken aklıma gelmedi zaten tamda çıkarken söyledi bi daha olmasın diye.. ayy o anda çok sinirlendim aklıma hç bişe gelmedi çıkıncada kudurdum hırsımdan. Ammaaann kendim veriririm ben kilomu ona hiç ihtiyacım yokmuş benim..
Yok be gülüm hiç öyle aşırı bir beklentim yoktu yani özel olsun özel davransın diye gitmedim özele biz hep özele gidiyoruz zaten. Ama bizim gittiğimiz özeller sgk geçen yerler ve genelde artık devlet hastanelerinden çokta farkı kalmamış öyle yerlerin. Çok özel hissetmek istersem acıbadem gibi bir hastaneye giderdim yani orda gerçekten özel olduğunu özellikle belirtiyorlar adama. Sonra birde özel fatura kesiyorlar mutlu mutlu geziyorsun hahahahahaa
Hakketen öyle davrandı hee sanki geç gidince parasız bakıyormuş gibi davranıyolar. Ayrıca birde arayıp geç kalıcam diyede belirtmiştim yani.. Birde söylemeden geç gitsem napıcaktı Allah bilir kapıdan kovardı heralde zaten dediğim gibi 15 dk olması gereken seans 5 dk ancak sürüyor birde 15 dk diye kandırıyorlar adamı..
Kız aynı tartıdan satılıyor heryerde ona vericeğim parayla alırım eve aynısını hergün çıkarım hergün söyler hemde bozulana kadar kullanırım..Hemde bana fırça atmaz yani geç kaldın falan diye..Walla insana motivasyon lazım oda burda fazla fazla var...Takım arkadaşlarım yeter bana
kırcam birgün bitanesinin burnunu o olucak.. Bana diyorki su içmelisin birde spor yapmalısın..
aaaaa hakikaten miii aaa ben hiç bilmiyordum ne kadar denişik bilgiler verdin banaaa..
ben zaten hergün 1,5 litre su içiyorum ve haftada en az 4 gün sporumu yapıyorum cardiosu ayrı pilatesi ayrı.. bunu söyledim bana demekki vücudunuz direnç gösteriyor biraz daha artırın miktarlarını diyor.Walla mı diye sorcaktımm aaa hiç düşünemedim ben bunu aaahahaa
Dün bitti zaten canım yaw gitmem bi daha..
Ya walla sehercim sabah saati olunca ders birde arsız kuzu var biliyorsun evden çıkıp gitmek zor oluyor ama heralde sen hep kaçırdığım güne denk geliyon. haftada 3 gün 1 ini kaçırıyorum ama 2 sine gidiyom..
ömrü beklemekle geçiyo garibiminay kıyamam aylarca askerden gelmesini bekledin şimdide işten gelmesini bekliyorsunn
bitti kuzumda temmuz 1 e kadar seiminer var bizdede sizinde o tarihe kadar sanırsammm
öncelikle bal10 ve thirtyfour tberik ederim verdiği kilolardan dolayı
thirtyfour bende şimdi baktım resimlerine çok güzelmiş allah mutluluğunu daim etsin canım bir ömüüüüürrrrrrr boyu
thirtyfour zaten motivasyonun çok ii zayıflıyosun ..bi an önce zayıfla..süpper olacaaksın..fotomodellerden bile daha güzel ve daha fotojeniksin ..maşşallah ..kırkbir kere..
bende kabul ettim canım masallah Allah mutluluğunuzu daim etsin masallah çok güzelsin çok foıtojeniksin kilonu verince mankenim diyeni cebinden cıkarırsın
herkese günaydın kızlar...
thirty four harikasın canım bayıldım sana... çok güzelsin bebeeeemmmmmm... çk yakışmışsınız birbirinize...
ayy ben arsız olsam ne kocam benden de utangaç töbe başkasının yanınmda öpmez beni.........
kızlar ben geldim sonunda hayal ettiğim beyaz eteği aldım çok yakışdııı yasasınnn artık hiç bırakmıcam sağlıklı beslenme ve sporuuu sonra daha cok üzülüp yoruluyorum kilo vericem diye
senin sorunun yok artık sudemcim.. hiiiç stres yapmadan bu yaz rahat rahat verirsin kalanını da..kızlar bmı puanımı hesapladım.
fazla kıloluymuşum eskıden .
ama artık normal kıloluyum.
hedefıme de ulaşsam kılom yine normal oleyyyyyyyyyyyy
koyarsın msn ye bakarız hehekızlar ben geldim sonunda hayal ettiğim beyaz eteği aldım çok yakışdııı yasasınnn artık hiç bırakmıcam sağlıklı beslenme ve sporuuu sonra daha cok üzülüp yoruluyorum kilo vericem diye
1.72 canımın içisenin sorunun yok artık sudemcim.. hiiiç stres yapmadan bu yaz rahat rahat verirsin kalanını da..
boyun kaçtı senin canım?
bugün yediklerim
kahvaltı
bol domatesli az yağlı menemen
salata
2 dilim halk ekmek
1 parça peynir
ara
2 bardak bitki çayı
2 salatalık
türk kahvesi şekersiz
şimdi öğle yemeğinde ne yiyeyim diye düşünmekteyim..[/QUOTE
buzlukta kemikli tavuk vardı.onu düdüklüye koydum soğan domates kabak fasulye bi diş sarmısak suyu da ekledim ocaa koydum.salata ve cacık yaptım üşenmeyip..ekmek yememek istiyoum ben kahvaltı dışında yaa..o zaman çok çabuk kilo veriyoum.ama ekmek bi dilim de yesem doyduğumu hissediyoum.yani bünye istiyo.ben de bazen inatlaşıyoum yemiyoum bazen hadi o kadan istiyon ye bari bi dilim diyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?