Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nasıl ya kendı işi mı ???????

ee tatıl ?????senede 1 kere mı adam tatıl yapıyo....

bi sürü resmi tatıl var....nasıl yaneeeeeeeee....

yooo bi şirkette çalışıyo.. özel şirketlerde resmi tatil olmuyo ki.... anca bayramlarda...o da 2 gün...

yooo bi şirkette çalışıyo.. özel şirketlerde resmi tatil olmuyo ki.... anca bayramlarda...o da 2 gün...
ahh kuuzm senın koca guya askerden geldı o zaten hep asker miş.

maı cim bm mıızn kaç olması gerekır ıdealı ne???????

evet canım yaa benim eşimin pazarı bile yok...
hergün sabahın köründe gider gece yarısı gelir...
çok çalışıyo....
ay kıyamam aylarca askerden gelmesini bekledin şimdide işten gelmesini bekliyorsunn

bitti kuzumda temmuz 1 e kadar seiminer var bizdede sizinde o tarihe kadar sanırsammm

Ayy keşke etseydim ama ordayken aklıma gelmedi zaten tamda çıkarken söyledi bi daha olmasın diye.. ayy o anda çok sinirlendim aklıma hç bişe gelmedi çıkıncada kudurdum hırsımdan. Ammaaann kendim veriririm ben kilomu ona hiç ihtiyacım yokmuş benim..

bencede tersleseydın sende onu rahatlasaydın eşşek gibi paranı alıyosa eşşek gibi de bakıcak.özel hastane hıkaye zaten ya para verdık dıye özel bişey yapıcak sanıyoz....
Yok be gülüm hiç öyle aşırı bir beklentim yoktu yani özel olsun özel davransın diye gitmedim özele biz hep özele gidiyoruz zaten. Ama bizim gittiğimiz özeller sgk geçen yerler ve genelde artık devlet hastanelerinden çokta farkı kalmamış öyle yerlerin. Çok özel hissetmek istersem acıbadem gibi bir hastaneye giderdim yani orda gerçekten özel olduğunu özellikle belirtiyorlar adama. Sonra birde özel fatura kesiyorlar mutlu mutlu geziyorsun hahahahahaa

Hakketen öyle davrandı hee sanki geç gidince parasız bakıyormuş gibi davranıyolar. Ayrıca birde arayıp geç kalıcam diyede belirtmiştim yani.. Birde söylemeden geç gitsem napıcaktı Allah bilir kapıdan kovardı heralde zaten dediğim gibi 15 dk olması gereken seans 5 dk ancak sürüyor birde 15 dk diye kandırıyorlar adamı..

Kız aynı tartıdan satılıyor heryerde ona vericeğim parayla alırım eve aynısını hergün çıkarım hergün söyler hemde bozulana kadar kullanırım..Hemde bana fırça atmaz yani geç kaldın falan diye..Walla insana motivasyon lazım oda burda fazla fazla var...Takım arkadaşlarım yeter bana

bosver kuzum hepsi aynı özelide devlet hastanesindekide dr olunca sanki ayrı biişey oluyolar burunlarından kıl aldırmıyolar

br

kırcam birgün bitanesinin burnunu o olucak.. Bana diyorki su içmelisin birde spor yapmalısın..
aaaaa hakikaten miii aaa ben hiç bilmiyordum ne kadar denişik bilgiler verdin banaaa..
ben zaten hergün 1,5 litre su içiyorum ve haftada en az 4 gün sporumu yapıyorum cardiosu ayrı pilatesi ayrı.. bunu söyledim bana demekki vücudunuz direnç gösteriyor biraz daha artırın miktarlarını diyor.Walla mı diye sorcaktımm aaa hiç düşünemedim ben bunu aaahahaa

bencede gitme bi daha, parasiyla rezil ediyorlar insani

Dün bitti zaten canım yaw gitmem bi daha..

kız ne zaman okusam sen sporunu kaçırıyosun yakın olsak da senin yerine ben gitsem bari...

para tuzağı şekerim bunlarrr gitmebi daha burda daha güzel zayıflarsın valla.

Ya walla sehercim sabah saati olunca ders birde arsız kuzu var biliyorsun evden çıkıp gitmek zor oluyor ama heralde sen hep kaçırdığım güne denk geliyon. haftada 3 gün 1 ini kaçırıyorum ama 2 sine gidiyom..

Günaydın bayanlarrr geçmişte kaybolmuştum şimdi buldum maaaşşaalllah akşamdan sabaha sayfalar çatır çatır atıyor yetişemiyom kııızzzz..

dün akşam erkenden yatmışım oğlanı uyuturken sızıp kalmışım bende şimdi kalktım evi pok götürüyo yine birazdanda arkadaşım gelicek allah bilir ne diyecek.. bende zaten yeişmez diye saldım oturuyorum..

dünki menümü yazamamıştım size onu yazıyım bari..

sabah aç karnıma 1 bardak ılıksu+ elma sirkesi

kahvaltı

1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3-4 cherry domates
1/2 salatalık
maydanoz
2 dilim tam buğ. ekmeği
1 badak yeşil çay

ara
6 ad. malta eriği

öğlen
1 paket wasa

ara
1 küçük kutu süt
1/4 muz

akşam
6 yk zeytin yağlı taze fasulye
2 yk pilav
domates +salatalık
1 piliç köfte

ilknurum harikasın balım ya

sende benım gıbı hazırcevap degılsın sınrılenınce laf gelmıyo aklına...

off ya ben hazırcevap olup ınsanlara hadlerını bıldırmek ıstıyorum.

ama laf benım aklıma eve geldıkten 3 gun sonra gelıyo yaaaaaaa...

ay kıyamam aylarca askerden gelmesini bekledin şimdide işten gelmesini bekliyorsunn

bitti kuzumda temmuz 1 e kadar seiminer var bizdede sizinde o tarihe kadar sanırsammm
ömrü beklemekle geçiyo garibimin

angelıc kuuzm ya ben senı de çok özledım...

iyi miisn pek muhebbet edemedık.....oğluşın karnesı nasıl? kıızn kini sormuyorum emınım hepsi pekiyiy dir.

kızlar bmı puanımı hesapladım.

fazla kıloluymuşum eskıden .

ama artık normal kıloluyum.

hedefıme de ulaşsam kılom yine normal oleyyyyyyyyyyyy

kızlar ben geldim sonunda hayal ettiğim beyaz eteği aldım çok yakışdııı yasasınnn artık hiç bırakmıcam sağlıklı beslenme ve sporuuu sonra daha cok üzülüp yoruluyorum kilo vericem diye

öncelikle bal10 ve thirtyfour tberik ederim verdiği kilolardan dolayı

saol canikom

thirtyfour bende şimdi baktım resimlerine çok güzelmiş allah mutluluğunu daim etsin canım bir ömüüüüürrrrrrr boyu

thirtyfour zaten motivasyonun çok ii zayıflıyosun ..bi an önce zayıfla..süpper olacaaksın..fotomodellerden bile daha güzel ve daha fotojeniksin ..maşşallah ..kırkbir kere..

bende kabul ettim canım masallah Allah mutluluğunuzu daim etsin masallah çok güzelsin çok foıtojeniksin kilonu verince mankenim diyeni cebinden cıkarırsın

herkese günaydın kızlar...

thirty four harikasın canım bayıldım sana... çok güzelsin bebeeeemmmmmm... çk yakışmışsınız birbirinize...

ay saolun kizlar, havaya sokcaksiniz beni simarcam kendimi bisey zannetcem sonra

ayy ben arsız olsam ne kocam benden de utangaç töbe başkasının yanınmda öpmez beni.........

hadi ya... aslinda benimkide sokakta yanagindan falan öpsem rahatsiz olur, burasi avrupa degil türkiye diye kizar bana
ben nabim dayanamiyorum öpesim geliyor durmadan adami

kızlar ben geldim sonunda hayal ettiğim beyaz eteği aldım çok yakışdııı yasasınnn artık hiç bırakmıcam sağlıklı beslenme ve sporuuu sonra daha cok üzülüp yoruluyorum kilo vericem diye

o duygu herseye bedel ya, eski kiyafetlerin tekrar olmasi veya hayal ettigin biseyi giyebilmek. bende istiyorummmmmmmmmmm

bugün yediklerim

kahvaltı

bol domatesli az yağlı menemen
salata
2 dilim halk ekmek
1 parça peynir

ara
2 bardak bitki çayı
2 salatalık
türk kahvesi şekersiz

şimdi öğle yemeğinde ne yiyeyim diye düşünmekteyim..

koyarsın msn ye bakarız hehe

senin sorunun yok artık sudemcim.. hiiiç stres yapmadan bu yaz rahat rahat verirsin kalanını da..
boyun kaçtı senin canım?
1.72 canımın içi

kuzum bi öncekı mesajda sana bişiler yazdamıd görmedın sanırım.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…