Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cok cok gecmis olsun tatlim

inanirmisin benim kocaman bi kolim var olmayan kiyafetlerimle. ama gercekten kocamaaan. icinde bir gardorop kiyafet var düsün hic biri olmuyor

olacak dediğin anda olacak göreceksin bikaçtanesini cıkar gözünün öönüne ozaman gör dahada azimli olcaksın

aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada dün sabah 70 kg idim tam tamına hemde
bu sabah bi baktım tartıya 70.1 gösteriyo kesin wc nedeni ile diyip kendimi avuttum Yani dün akşam yediğim taze taze pişmiş revaninin suçu hiiiç yokkk

hiç yok sucu tartıda cuma günü o tatlı gözükürse kim suçlu olur bilemem mainin elinden kurtaramam senii

koca potıslerınızı sıkıstırın bakem ben geldım elı sopalı eskı kaptann sımdılerın mını eteklı seksı hatunuu hahahah ne kadan kendımı begenmısım yawww

bak bak bakkk mini etekli kısmını eniştemiz duymasın bence kuzum gecen seneki gibi dondurmaları yedirir sana sonrtaa

kaçamak olsa iyi eski kaptanım, dünyaları yedim desem yeri. Bu vicdan azabı eritir mi beni ne dersin belki öle zayıflarım

o yollardan cok gectık cok vıcdan yaptık ama gımıl gımıl yaglar hep durduu kacamak yapma duzenlı ye sona gıdıyo emeın ol kacamaklarımın oldugu zamanla hec veremıyodum ne zman kacamak bıttı o zman gıtttı beebemmm

thirtyfour'cum herkes resimlerinden ve ne kadar güzel olduğundan bahsediyo ben nie göremiyorum cnm. acemiliğimden mi yoksa eklemedin mi acaba ?

kız banane ozgurlugume mudahale ettırmem sımdıden baslarsak sonunu getıremem gıyecem ısteee seksı pabuclarımla hemıdeee

Ee bi bilene sormakta fayda varmış,
yarın telafi ederim inşallah bugünkü hezimeti.

sehercim bizim bi arkadaşımızın askeriye kartı var.ayda bir gibi kahvaltı,akşam yemeğine gidiyouz sarıyer orduevine..denizin dibindeydi masa güzeldi ama bayaa bi serindi.neyse orduevinde şal servisi de varmış sarındık..

günaydın herese gene dükkanı ben açtım sabah 6 bucukda kalkıp 1 saat yürüdüm şimdide kemerimi takdım yarım saat titricemm

yok canım ben kimseyle görüşmedim..sistem nasıl oluyor bilmiyorum..yer varsa girebilirim..yoksa sizin yazdıklarınızı öyle takip edebilirim...kendi kendime kilo veremiyorum malesef..

ahhh canım malesef yerimiz yok... sen diğer gruplara bak ama burda yazmak istersen yaza yine de...

model olmak isteyen bi kız vardı işe girdi sonra ne oldu ona??? bilen varmı???

o benim kriterlerime uymuyodu.... defalarca uyrdım ama olmadı...

koca potıslerınızı sıkıstırın bakem ben geldım elı sopalı eskı kaptann sımdılerın mını eteklı seksı hatunuu hahahah ne kadan kendımı begenmısım yawww

amannn benim kuzum gelmişşşş hoşgelmişşşşş... kız çok özledim nan seniiii.... yakışır benim kaptanıma...
gördüğün gibi ben hala bıraktığın yerdeyim...

bucakla maı sızıı dıze getırmıyomu nen kacamakmı yaptın yoksammm duu kaptanlarınıza senı ıspıyonlayayyımda gor

o birinci olduya bu hafta şımardı galiba..
pazartesi alırım yine elime sopamı vururum poposuna...
accık birinciliğin sevincini yaşasın dimi...

yatmadan streç sar...
acı biber jelin bitti mi... onu sür sür sar yatmadan...
bende sezeryan oldum hemide arka arkaya iki kere biliyon...
benim minicik bi göbüşüm kaldı...
sarkma yok ama...tabi ben plates callanetics falan da yaptım...

biberiye ve steç çok güsel işe yarıyo valla benim yağım bitti alıcam gene çok güsel terletiyoo

benden sona kimse uğramamıs 2 saat takıma ben kahvltıımı ettim bulasıkları yıkadım merdvenleri sildim şimdi toz alıp aşkımla konusucam msnde sonrada odamı silip süpürcemmmm baya yorulurummm sanırsam ii kalori harcarım

herkese TÜNAYDINNNNNNNN

kızlarrrrrrrr

tartıda bu sabah beni 69,7 gösterdi nihayet tartıda 60 lı rakamları gördüm çook şükürrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…