öncelikle bal10 ve thirtyfour tberik ederim verdiği kilolardan dolayı
teşekkür ederim canım ama bi haftada verdiğimi bugün geri almış olabilirim
bucakla maı sızıı dıze getırmıyomu nen kacamakmı yaptın yoksammm duu kaptanlarınıza senı ıspıyonlayayyımda gor
cok cok gecmis olsun tatlim
inanirmisin benim kocaman bi kolim var olmayan kiyafetlerimle. ama gercekten kocamaaan. icinde bir gardorop kiyafet var düsün hic biri olmuyor
aminnnnnnnnnnnnnnnnnherkese iyi haftasonları bol gr lar verin inşallah dolabunızdaki elbiseler hep bol gelsin inşallahönünüze getirilen yağlı yemekleri hamur işlerini canınız fazlasını hiç istemesin inşallah hep kararında yemek yiyin inşallah ve sağlıklı fıstık gibi hatunlar olun İİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNŞAAAAAAAALLAAAAAAAHHHHHHHHH..
Bu arada dün sabah 70 kg idim tam tamına hemde
bu sabah bi baktım tartıya 70.1 gösteriyo kesin wc nedeni ile diyip kendimi avuttumYani dün akşam yediğim taze taze pişmiş revaninin suçu hiiiç yokkk
koca potıslerınızı sıkıstırın bakem ben geldım elı sopalı eskı kaptann sımdılerın mını eteklı seksı hatunuu hahahah ne kadan kendımı begenmısım yawww
kaçamak olsa iyi eski kaptanım, dünyaları yedim desem yeri. Bu vicdan azabı eritir mi beni ne dersin belki öle zayıflarım
olacak dediğin anda olacak göreceksin bikaçtanesini cıkar gözünün öönüne ozaman gör dahada azimli olcaksın
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
hiç yok sucu tartıda cuma günü o tatlı gözükürse kim suçlu olur bilemem mainin elinden kurtaramam senii
bak bak bakkk mini etekli kısmını eniştemiz duymasın bence kuzum gecen seneki gibi dondurmaları yedirir sana sonrtaa
o yollardan cok gectık cok vıcdan yaptık ama gımıl gımıl yaglar hep durduu kacamak yapma duzenlı ye sona gıdıyo emeın ol kacamaklarımın oldugu zamanla hec veremıyodum ne zman kacamak bıttı o zman gıtttı beebemmm
thirtyfour'cum herkes resimlerinden ve ne kadar güzel olduğundan bahsediyo ben nie göremiyorum cnm. acemiliğimden mi yoksa eklemedin mi acaba ?
tatlim arkadas olarak ekledim tekrar, kabul edince profiliminde albümde görünmesi lazim
canım çok geçmiş olsun.
tabi ki kendimizi soyutlamayalım hayattan güzelim.kendini tutması biraz zor oluyo ama olsun.öğrenmemiz lazım demiiii??bu arada bu olaya bayıldım öğretmenlerle yemek.biz az kişiyiz zaten aramız iyidir ama bööle şeyler çok yapmayız öok özendim size
canım ben de sezeryanım pek bi göbek kalmadı çıplakken var ama kıyefetle belli olmuyo.ben mekik çektim.madem mekik çekemiyosun şu titreşimli kemerler işe yarıyomuş bidene istersen.çok pahalı değil sanırım.
naaptın sen böle kuşum yaa..hehe
inş.
ben çoklu alıntılardsa bana olmayanları sılıyom bazen sende sıler yazarsın.
haa demek öle yapılabiliyo çook saol sudem yaa..
benı duy da senden daha kötu olanları gör.
dun sabah tartıldım 70.5
az önce tartıldım 73.5 hahaha
yok canım ben kimseyle görüşmedim..sistem nasıl oluyor bilmiyorum..yer varsa girebilirim..yoksa sizin yazdıklarınızı öyle takip edebilirim...kendi kendime kilo veremiyorum malesef..
model olmak isteyen bi kız vardı işe girdi sonra ne oldu ona??? bilen varmı???
koca potıslerınızı sıkıstırın bakem ben geldım elı sopalı eskı kaptann sımdılerın mını eteklı seksı hatunuu hahahah ne kadan kendımı begenmısım yawww
bucakla maı sızıı dıze getırmıyomu nen kacamakmı yaptın yoksammm duu kaptanlarınıza senı ıspıyonlayayyımda gor
kızlar yaa ben sezeryanla doğum yaptın aranızda öle olan varmı var ise benim şimdilerde göbüşüm sarkıyo sanki zaten göbüşüm vardı kilo verdikçe sanki sarkma oluyo gibi sırtımdan sorunum var mekik çekemiyorum ama bacak hareketleri yapıyorum az da olsa faydası oluyo ama sanki dahada sarkar diye korkuyorum netsem ki yaa offf
yatmadan streç sar...
acı biber jelin bitti mi... onu sür sür sar yatmadan...
bende sezeryan oldum hemide arka arkaya iki kere biliyon...
benim minicik bi göbüşüm kaldı...
sarkma yok ama...tabi ben plates callanetics falan da yaptım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?