Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

heee bu arada ben bunları yerken akşam yemeğinde kocişle oğluşda sarıyer böreği ve patatesliböreği gömdüler ama ben gene ağzıma sürmedim bu arada gecenin ilerleyen saatlerinde de hamur kızartması ve püsküüt pastası istediler birazdan onları hazirlicam

tatlım çok geç.miş olsun en kısa sürede iyileşir inşallah

canım çok geçmiş olsun.
tabi ki kendimizi soyutlamayalım hayattan güzelim.kendini tutması biraz zor oluyo ama olsun.öğrenmemiz lazım demiiii??bu arada bu olaya bayıldım öğretmenlerle yemek.biz az kişiyiz zaten aramız iyidir ama bööle şeyler çok yapmayız öok özendim size
ben de diyom bu kız neden böyle güzel güzel şeyler söylüyo... meğer suçu varmış...4

canım ben de sezeryanım pek bi göbek kalmadı çıplakken var ama kıyefetle belli olmuyo.ben mekik çektim.madem mekik çekemiyosun şu titreşimli kemerler işe yarıyomuş bidene istersen.çok pahalı değil sanırım.

slmmm kızlarrr.potişimin üstüne yeni oturabildim.kocişim evdeydi bana düşmedi pc.nasılsınız keyifler nasıl bakalımmm.ben çok kaçırmadım ama kalorilişeylerden az yedim.,nş çok fark etmez.

slm kızlar..bende yeni geldim aranıza...2.doğumumu yaptıktan sonra kilomu veremdim..kendime dikkat etmeme rağmen veremiyorum özellikle göbeğim çok fazla ve sarkık.....arada mekik çekmeye çalışıyorum ama diyet te yapmam lazım galiba..sabah öğle yi iyi geçiriyorum ama akşam yemeğinde kendimi tutamıyorum.. bu arada doğum yapalı 1,5 yıl oldu..şuanda 67 kğ um..hamile kalırken 60 kğ dım..ideal kilom 56...

canım hoşgeldin.maibeyaz kaptanımız o kabul ettimi.bildiğim kadarıyla yer yoktu ama.bi sorayım dedim.canım benim de 1.5 yıl oldu doğum yapalı ben de 67 yim.ben zaten 67.5 la hamile kalmıştım.ama daha da inmeye uğraşıyorum.inş beraberce veririz.

yok canım ben kimseyle görüşmedim..sistem nasıl oluyor bilmiyorum..yer varsa girebilirim..yoksa sizin yazdıklarınızı öyle takip edebilirim...kendi kendime kilo veremiyorum malesef..

yok canım ben kimseyle görüşmedim..sistem nasıl oluyor bilmiyorum..yer varsa girebilirim..yoksa sizin yazdıklarınızı öyle takip edebilirim...kendi kendime kilo veremiyorum malesef..

canım cuma yarışmaları diye bi başlık ara oraya katılmak istediğini yaz bakalım.ben de tam bilmiyorum.mai gelince yer varmı bi sorarız.sen takipte ol.eğer yer yoksa mai sana ne yapcanı anlatır.canım ben aynı zaman da 79-70 topiğinde yazıyorum.oraya katılabilirsin şartsız.orayada bi yaz olurmu.

bu hafta 1. olduk diye salmayın bakayım hmen saçınızı çok fena çekicemm haaa
çek çek çek

haftada 3 gün kaçamak yapanın puanının sıfırlanacağını hatırlatmama gerek var mı kızlar...
siz zaten hatırlıyorsunuz değil mi...
3 gun sağlıklı beslenene puan versen daha ıyı olur bence.

ben gecen cumadan berı sapıtmış durumdayım....acilen toparlanmalıyım pazartesiyi beklıyom....

yarın çorluya gıtme işi kesın gııb canım haberın ola

off ya eziyet gibi.

benım saf kocamda haftaya her gun yemek ıstersın dıyom muslı yerız yemek yapma dıyo yaaa....

bende yemek pişirip yemeyı özledım yaaaa....

model olmak isteyen kız kendıne yenı bı takım arıyodu es son gördüğümde....cuma yarışmasına katılanlar topiğinde....

ne kadar çok yedıysem 1 saatten fazla yürüdüm bana mısın demedı

şimdide 2. maden suyunu içiyom şişliğim gitsin dıye...

karnımı görsenız 5 aylık hamıle gıibi aynı bı daha mı duphalac içsem....

bizim druptan ayrıldı o zaman

napiyorsunuz kizlar? hersey yolunda mi bakalim?

bugün yediklerim:

sabah: bisey yemedim, isteydim... isteyken yiyemiyorum maalesef

öglen: gögüs eti ve cin sebzesini tavada karistirdim biseyler yaptim, güzel oldu

aksam: 3 tane sosis.

bizim druptan ayrıldı o zaman
deneme süresındeydı ya denemeyı gecemedı ....

cin sebzesı ne kııı?????????

herkese iyi gecelerrrr, anam ne kadar hızlısınız kızlar yaa, geçmişe bakayım derken kayboldum walla. Sabahtan beri giremedim nete, anneme misafir geldi kahvaltıdan sonra oraya gittim, sonra bi tanıdığımızın düğünü derken anca geldim eve. Bi koşturmacadır gitti. Hafta içi herşey daha düzenli ya, hafta sonu oldumu ne saat belli ne iş ne bişi. Ee tabi diyette hak getire. Her cumrtsi olduğu gibi bugün yine cozuttum

Sabah,

1 k.k peynir
3 zeytin
domates salatalık
1 kaşık incir reçeli
omlet

iş bundan sonra çığrından çıktı işte, anneme gelen misafirlerle bi tabak mantı,2 parça haşhaşlı lokum, 1 kurabiye, 2 tane egler.
Sonra gittiğimiz düğünde bi tabak pilav, 1 ayran
Düğün dönüşü eşim çok aç olduğu için ( bi tabak pilav kesmedi onu ) dışardan bişiiler yaptırdık .bende bölelikle 3 ızgara köfte daha yemiş oldum
ve şuanda önümde de bi tabak karpuz var.

ee boşanda semerini ye dediğinizi duyar gibiyim, haklısınız da... kınayın benii hepiniz

koca potıslerınızı sıkıstırın bakem ben geldım elı sopalı eskı kaptann sımdılerın mını eteklı seksı hatunuu hahahah ne kadan kendımı begenmısım yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…