sabah:
domates
salatalık
biber
kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim uno cavdar ekmek
5 dilim sucuk
1 küçük sosis
maydonoz
1 bardak çay şekersiz
ara:
1 kayısı
1 küçükkase kiraz
öğlen:
1 kase k fleks sütsüz
ara:
yok
akşam:
2 patlıcandan ocak üstünde köz çok az zeytinyağı az tuz az sirke (süperdi)
yoğurtlu semizotu tuzsuz
1 domates
az salatalık
2 biber
spor yok
su 1 lt dahada içicem
yeşil çay
formçay
1 bardak cappuccino şekersiz 63 kalori
bugün yediklerim
kahvaltı
bol domatesli az yağlı menemen
salata
2 dilim halk ekmek
1 parça peynir
ara
2 bardak bitki çayı
2 salatalık
türk kahvesi şekersiz
şimdi öğle yemeğinde ne yiyeyim diye düşünmekteyim..[/QUOTE
buzlukta kemikli tavuk vardı.onu düdüklüye koydum soğan domates kabak fasulye bi diş sarmısak suyu da ekledim ocaa koydum.salata ve cacık yaptım üşenmeyip..ekmek yememek istiyoum ben kahvaltı dışında yaa..o zaman çok çabuk kilo veriyoum.ama ekmek bi dilim de yesem doyduğumu hissediyoum.yani bünye istiyo.ben de bazen inatlaşıyoum yemiyoum bazen hadi o kadan istiyon ye bari bi dilim diyoum
aaa bende içmiştim türk kahvesi unutmuşlum menüme yazmayı yaa neyse burdan yazmış oldum sanırım hihihi
slm kizlar gecmisi okuyamadim yazip cikicam
oglusum gece yine ateslendi sabahi zor ettik hem ates hem ishal sabaha kadar mahvoldu cocugum
yeniden doktora gittik tabi randevusuz gittigimiz icin 2saat bekledik
faranjitmis bogazlari iyice kotulesmis
oglen oldu eve gelesiye
esim pizza istedi hazir pizza yaptim yanina kahvaltiliklar filan bende pizzadan 1 dilim yedi
biraz salatalik biraz domates bide yesil cay ..
bugun bi bardak bile iceedim heralde su aklima gelmedi simdi basliycam su icmeye
oglen atladi artik aksama allah kerim ne yersek ..
hahauha hakkaten dimi heuheuhe
semboller çalışmıyo kendim veriyom efekti ..kıkırdama..
canım çok geçmiş olsun.slm kizlar gecmisi okuyamadim yazip cikicam
oglusum gece yine ateslendi sabahi zor ettik hem ates hem ishal sabaha kadar mahvoldu cocugum
yeniden doktora gittik tabi randevusuz gittigimiz icin 2saat bekledik
faranjitmis bogazlari iyice kotulesmis
oglen oldu eve gelesiye
esim pizza istedi hazir pizza yaptim yanina kahvaltiliklar filan bende pizzadan 1 dilim yedi
biraz salatalik biraz domates bide yesil cay ..
bugun bi bardak bile iceedim heralde su aklima gelmedi simdi basliycam su icmeye
oglen atladi artik aksama allah kerim ne yersek ..
tabi ki kendimizi soyutlamayalım hayattan güzelim.kendini tutması biraz zor oluyo ama olsun.öğrenmemiz lazım demiiii??bu arada bu olaya bayıldım öğretmenlerle yemek.biz az kişiyiz zaten aramız iyidir ama bööle şeyler çok yapmayız öok özendim sizekızlaaar pişirdiğim o tavuklu güveç gayet güzel olmuş.hiç yağda koymadım sadece tavuğun yagıyla pişti.düdüklü de pişen yemek lezzetli oluyo ben çok kullanıyoum..
işte o yemekten bi tabak yedim.1 kase cacık ve çoban salata yedim.ekmek yemedim..doydum mu?fizyolojik olarak evet..ama psikolojik olarak hayır..1 dilim ekmek yeseydim tıkabasa doymuş hissedecek miydim kendimi?eveet..
off yaman bi çelişki bu..
bu akşam bayan öğretmen arkadaşlarımızla sık yaptığımız gibi subay gazinosunda yemek yicez..ben akşamları hafif geçirmeye çalışıyoum hep orda da bi ızgara söleyip kızışımla paylaşayım diyoum..arkadaşlar şimdi arkadan çeşit çeşit tatlı söleyecekler biliyoum ama güveniyoum kendime yaa.onlar yicek ve benim canım gram çekmicekk..
gitmemmekte bi alternatif tabi de.hayattan ne kadar kaçabilirim ki..arkadaşlarımla eğlenmek istiyoum ben..
gideyim ve ne yemem gerekiyosa onu yiyeyim o halde dimi..:44:
ben de diyom bu kız neden böyle güzel güzel şeyler söylüyo... meğer suçu varmış...4
kızlar yaa ben sezeryanla doğum yaptın aranızda öle olan varmı var ise benim şimdilerde göbüşüm sarkıyo sanki zaten göbüşüm vardı kilo verdikçe sanki sarkma oluyo gibi sırtımdan sorunum var mekik çekemiyorum ama bacak hareketleri yapıyorum az da olsa faydası oluyo ama sanki dahada sarkar diye korkuyorum netsem ki yaa offf
slm kızlar..bende yeni geldim aranıza...2.doğumumu yaptıktan sonra kilomu veremdim..kendime dikkat etmeme rağmen veremiyorum özellikle göbeğim çok fazla ve sarkık.....arada mekik çekmeye çalışıyorum ama diyet te yapmam lazım galiba..sabah öğle yi iyi geçiriyorum ama akşam yemeğinde kendimi tutamıyorum.. bu arada doğum yapalı 1,5 yıl oldu..şuanda 67 kğ um..hamile kalırken 60 kğ dım..ideal kilom 56...
yok canım ben kimseyle görüşmedim..sistem nasıl oluyor bilmiyorum..yer varsa girebilirim..yoksa sizin yazdıklarınızı öyle takip edebilirim...kendi kendime kilo veremiyorum malesef..
çek çek çekbu hafta 1. olduk diye salmayın bakayım hmen saçınızı çok fena çekicemm haaa
3 gun sağlıklı beslenene puan versen daha ıyı olur bence.haftada 3 gün kaçamak yapanın puanının sıfırlanacağını hatırlatmama gerek var mı kızlar...
siz zaten hatırlıyorsunuz değil mi...
off ya eziyet gibi.heee bu arada ben bunları yerken akşam yemeğinde kocişle oğluşda sarıyer böreği ve patatesliböreği gömdüler ama ben gene ağzıma sürmedim bu arada gecenin ilerleyen saatlerinde de hamur kızartması ve püsküüt pastası istediler birazdan onları hazirlicam
çek çek çek
3 gun sağlıklı beslenene puan versen daha ıyı olur bence.
ben gecen cumadan berı sapıtmış durumdayım....acilen toparlanmalıyım pazartesiyi beklıyom....
yarın çorluya gıtme işi kesın gııb canım haberın ola
off ya eziyet gibi.
benım saf kocamda haftaya her gun yemek ıstersın dıyom muslı yerız yemek yapma dıyo yaaa....
bende yemek pişirip yemeyı özledım yaaaa....
model olmak isteyen kız kendıne yenı bı takım arıyodu es son gördüğümde....cuma yarışmasına katılanlar topiğinde....
deneme süresındeydı ya denemeyı gecemedı ....bizim druptan ayrıldı o zaman
cin sebzesı ne kııı?????????napiyorsunuz kizlar? hersey yolunda mi bakalim?
bugün yediklerim:
sabah: bisey yemedim, isteydim... isteyken yiyemiyorum maalesef
öglen: gögüs eti ve cin sebzesini tavada karistirdim biseyler yaptim, güzel oldu
aksam: 3 tane sosis.
deneme süresındeydı ya denemeyı gecemedı ....
cin sebzesı ne kııı?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?